Alla inlägg under september 2011

Av Frida - 6 september 2011 20:29

Hai.


Här sitter jag, lyssnar på musik och är trött. Har haft massor av fysik idag och det är svårt. Verkligen svårt. Svåraste ämnet skulle jag nog kunna säga. Massor av olika formler, enheter och storheter. Man vet heller aldrig när man har talen stå i samma storlek eller vad man ska säga, haha. Men som har man det angett i kilogram måste man ha kilonewton. Det går inte att ha kilo blandat med gram kan man ju också säga. Svårt i alla fall men ska försöka få bättre koll på det. Efter skolan blev det att också plugga fysik och matte. Matten går toppen! Det är varmt som bara den här. Jaoo, vet inte vad jag ska skriva. Spelade lite innebandy på idrotten idag. Helt okej faktiskt även om jag är livrädd att få en klubba i ansiktet. Hu. Sport är inte min grej riktigt. Haha. Mm, mm, hm, hm. Ja, tra, tra. Blir inget vettigt just nu. Sitter och tänker för mig själv. Är sugen på varm choklad. Semlor. Mm, gott. Svenska imon. Tralala, men jag har i alla fall en bra början på min artikel grej. Joja. Någon som vet vad en hävert är? Naha, men det vet jag och den blötte ner mitt fejs idag. Haha. Fysiklabb. Har förresten två lektioner fysik på tisdagar. En labb timme med bara teknik. Haha rätt åt er NV:are. Okej, nu kanske jag var taskig men då får vi göra massa saker ni inte får. Mohahah. 


Hairå. 

Av Frida - 5 september 2011 20:30

Haii.


Dagen har varit helt normal vanlig måndag. Inget speciellt alls faktiskt. Matten gick himla bra. På fysiken gjorde vi något sluskigt äggexpriment. Haha. För övrigt så avskyr jag läraren i webbdesign. Verkligen avskyr! Han tar för givet att vi redan ska kunna allt och hur ska man kunna något som man aldrig gjort förut? Skitgubbe!! 


Blev en liten moppe tur med Rasmus och Louise sen också. Tyvärr börajde det regna så den blev inte så långvarig. Blir inte alltid som man tänkt sig. Stod i alla fall under Ica taket en stund. Hihi. Förresten har jag blivit YATZY tokig igen. Var det i vintras också, haha, fast då var det gammalt hederligt YATZY med tärningar och nu är det på mobilen. Jag ska slå en kompis rekord som är på typ hm 326 tror jag det var. Haha. Kan bli svårt men mitt rekord är 317 så nästan där. 


Lyssnar på regnet som slår på fönstret. Ganska mysigt egentligen. Löven blir nu sakta med säkert gulare och gulare. Snart virvlar de i vinden. Jag tycker den lilla stund de är så är jättefin. Sedan när alla trillat av blir det bara grått och tråkigt. Men då kommer det snart snö som livar upp i alla fall lite! Tänk vad fint med mörker och stora snöflingor som dalar ner. Älska! En annan sak jag verkligen längtar till som har med vintern att göra är att åka skidor. Tänk vad roligt. Hihi. Är som en sådan befrielse att susa iväg på skidorna i mökret. Pratar om längdskidor nu. Samtidigt som man får röra på sig och det är kul. Ja, nu blir det att hitta på något annat on de dator.


Hairå. 

Av Frida - 4 september 2011 20:20

Hai.


Idag har jag varit ute och tagit lite kort på katterna. Är riktigt bra vän med lill kisse nu också. Det händer att vi är osams ibland men nu är vi goda vänner! Har även pluggat lite idag. Lite matte och engelska. Försökte mig på svenskan som tyngt ner mig hela helgen. Beslutade mig för att göra en annan av uppgifterna istället. Vi fick tre att välja på så nu gör jag en annan som verkar mycket enklare än den med författarna. En stor sten som släppte från min rygg där. Har övningskört också. Backat runt, runt för fullt. Haha. Måste ju lära sig att köra bakåt också. Igår bakade jag förresten muffins/cupcakes. Jättefina choklad- och lakritsmuffins med citron tupping. Mums! Skola imrogon ja, känns helt okej. Nu blir det bilder! Fick till en hel laj bild på Siri. Hihi.

           


Så har min helg varit. Egentligen en ganska tråkig helg men ändå helt okej. Har inte gått runt och haft tråkigt i alla fall. Nu ska jag fortsätta ha söndag kväll och lyssna på härlig musik. 


Hairå. 

Av Frida - 3 september 2011 22:23

Hai.


Jag tror taket är upp och ner idag. Trallala. Se världen upp och ner, titta ner och säga hej. Hej på dig! Leva livet i det blå, har man tur så blir vi två. Hoppa, skutta, sjunga trallala. Nananina. Flyga, flaxa, kackerlacka. Allt det blå är inte fint. Kackerlackan sa hej då, ingen idé ni är ju två! Sockervadd att äta. Klibbigt, gott, sött. Hoppa hela dagen, jag kommer aldrig att bli trött. Det enda jag ser är dig och rött. Se ner på marken, vinka till er som ej är med. Med bland oss här uppe. Benen darrar, hoppa, hoppa, hoppa! Aj, aj, aj. Jag har blivit lite skraj. Tänker om du trillar ner och jag blir ensam kvar? Det kommer ej att hända, men jag är ändå rädd att bli den enda. Ensam i himmelen, tänk om ändå kackerlackan vore kvar. Jag är inte ledsen längre men jag saknar dig. Man tror att allt har ett lyckligt slut och kanske är det sant. Jag ser dig vinka långt långt bort, kom till mig och stanna kvar vi lever lyckliga i alla dar! 


Haha vad blev det där då? Hihi en sådan fantasi man har ibland. Tänk att få vara sådär sprudlande lyckligt kär någon gång, för att det är underbart. Kanske är jag lite kär ibland. Bara att säga de gröna ögonen så blir man kär. Enkelt va? Hihihiha. 


Hairå. 

Av Frida - 2 september 2011 20:48

Hai.


Sitter här och har en helt normal trevlig fredags kväll. Äter chips, det är gott! Åtäven tacos förut det var också gott även om köttfärsen var på tok för stark. Visst, jag gillar stark mat men när man är inställd på tacos är det inte det man vill ha. Dagen har varit bra den med. Hade som sagt brännboll med ettorna och treorna. Det var helt okej faktiskt, roligare än jag hade förväntat mig. Mitt lag kom sist men det gör väl inte så mycket? Det var nästan det enda vi gjorde i skolan och hade något fjutt till engelska. Gav lillkisse ett chips nyss också för att hon var och gick runt på tangenterna men inte vill hon ha det eller. Nej, nej det ligger kvar. Det är helg imorgon ju! Har ganska myclet skolgrejer jag måste göra den här helgen. Läsa lite fysik som jag visserligen läste igår men det är alltid bra att läsa två gånger. Någre kemisidor att läsa också. Två sidor matte att göra. Om jag får lust ka  jag alltid skriva svenskan även om det inte är något måste just i helgen men då slipper jag sen. Och såklart engelska boken. okej, nu lät det där jättemycket men känns inte som så mycket i alla fall då det förutom svenskan inte är så jobbiga grejer. 


Jag ska nog göra något roligt nu! Vad vet jag inte ritkgit men vi får väl se. Lördag. Hihihihiha. Hoiho. Det skära i det gröna ja just det ja! Hihih. 


^,^


Hairå. 

Av Frida - 2 september 2011 12:31

Hai.


Sitter i skolan nu och skriver, inget som händer precis varje dag. Har lång rast, vet inter ritkigt när jag börjar igen men tror det är runt halv två. Får väl ta reda på det snart. Alltså om jag skriver nu vad jag har gjort hittills idag kommer jag ju inte ha något att skriva om ikväll. Hahahi. Åt spaghetti och majskorn alldeles nyss. Helt okej även om spagehttisarna var aningen slemmiga. Jusch. Majsarna var engeligen inte heller så jättegoda.Tror jag har blivit lite bortskämd med mina hemmaodlade majsar för de är verkligen jättekrispiga och goda. Krispiga kan man ju inte dirket säga att burkmajsar är. Jaja. Hihihihiha. Trallalala. Snart är det fredag kväll. Trevligt och jag ska äta tacos! Mums, har varit sugen på tacos jättelänge verkligen. Gött. Nu ska jag fortsätta mitt liv i skolan. Oo engelska sen. Buu.


Hairåå.

Av Frida - 1 september 2011 20:38

Haai.


Kom just på en sak som kanske inte var så himla smart men äh. Säkert ingen mer än jag som tänker tanken ändå. Alltså tanka tanken. Man kan tanka bilen men även tanken. Tror jag i alla fall. Tanken man tänker. Blev lite knasigt det där. Längtar till Lördag, vet inte ritkigt varför men jag gör det. Den här dagen idag har varit helt okej. Gjorde en grej idag. Tralalala. Har varit med Louise och Rasmus också. Vi såg på en jättebra film och hade allmänt trevligt. Skrev engelska till imorgon också. Veckans uppgift var mycket enklare än förra veckan. Det gillar vi! Nu äter jag popcorn och vet ni vad? Det är gott! Imrogon är det spela brännboll med ettorna och treorna i skolan. För att vi ska lära känna varandra eller vad? Som att man gör det då. Nej, precis de man vill lära känna lär man känna på andra sätt och skolan behöver inte bestämma vårat umgänge. Ha, hoppas det blir okej i alla fall!


Hairå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards