Alla inlägg den 9 september 2011

Av Frida - 9 september 2011 22:31

Hei.


Alltså å nej, jag lyckades just zooma ut bilden på skärmen så allting är jättelitet nu och jag får inte tillbkas det till normal storlek. Jo nu, ja bra perfekt! Helg! Känns fint å bra och så som det brukar. Ska inte göra något speciellt den här helgen. Vi får väl se vad som händer. Något som i alla fall är säkert är att jag ska göra fysikboken sällskap en stund. Ska även räkna lite andragradsfuktioner i matten. Då det bara är repetetion på sådant vi gjorde i b-kursen så känns det inte speciellt betungande. Det var nog det som hade med skolan att göra, också engelska boken så klart. Det är inte mycket kvar nu! Sedan får vi väl se vad helgen har att erbjuda. 


Snart tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite. Var på biblioteket idag och lånade två böcker. Hinner inte alls läsa mycket nu när det är massor med skolan och den lilla lediga tid man har ska räcka till så himla mycket. Men jag försöker ändå att läsa minst två böcker i månaden. Låter otroligt lite då jag läser två i veckan när det är sommarlov. Haha. Förresten, igår hade jag inget att läsa och då finns det en bok man alltid kan ta fram: Boktjuven. Jag älskar verkligen den boken och det fungerar så med den att man kan läsa bara några sidor lite då och då och ändå  förstå precis allting. Det kan ju ha att göra med att jag läser om den för andra gången men i alla fall. Hihi. Japp!


God natt. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards