Alla inlägg under september 2011

Av Frida - 29 september 2011 20:53

Hai.


Jag är trött! Ska bli riktigt skönt med lite sömn snart känner jag. Dagen har varit bra. Har pluggat riktigt mycket matte så nu hoppas vi på det bästa imon på provet. Har lyckats lära mig halveringstid grejset och kan logaritmer relativt bra känns det som och exponentialfunktioner är no problem! Lycka till Frida. Jaja trallila. Har inte så mycket att brätta men ändå. Jag har börjat gilla lasagne. Haha, har aldrig gillat det men nu så är det helt okej. Kul att smakerna förändras. Hmhm trummilum. Imorgon är det skolfoto också. Jaoo. Bara att se normal ut så blir det bra. Grejen är det att det är svårt att se normal ut på kort. Hah. Yees. Imorgon ska jag roa mig så då blir det ingen blogg kan jag lova! Ses på lördag istället. Hum. Imorgon är det i alla fall Fridadag. Det gillar vi! 


Hairå. 

Av Frida - 28 september 2011 21:17

Hai.


Varför man har en katt eller annat husdjur: De finns alltid där när man behöver dem. Finns för en när man är ledsen. Lyssnar alltid och håller hemligheter. Får en att skratta ibland. Är ett otroligt sällskap och gör livet en liten aning mer värt att leva. 


 

Så till er som tycker husdjur är onödigt: De får en att må bra och vad är mer värt än lite välmående? 


Heirå. 

Av Frida - 28 september 2011 20:40

Hai.


En bra vanlig onsdag. Skolan var bra. Ritar ''motorn'' för andra gången på CAD:en. Vi gjorde den i 2D i ettan så ska vi göra samma fast i 3D nu. Lär säga att det är grymt häftigt när man sätter ihop olika delar så sätter man på lite speed så de rör på sig. Haha, ni fattar ingenting men jag blev himla fascinerad av det idag. Åkte en kylig moppe tur med Louise och Rasmus efter skolan också. Hände två läskiga saker. Trodde jag skulle bli mos under en idiot till backande bil. Riktig jädra idiot till förare i den bilen. Efter det hände en läskig sak vid fågeltornet. Skiitläskigt! Haha. Ja, de som var med vet var jag pratar om. Förresten är det så kallt. Har gått runt och frysit hela dagen. Är det jag som är fryssen av mig eller är det verkligen kallt? Blir nå tjockt tyg runt mig imorgon i alla fall.


Har börjat tänka på ett annorlunda sätt nu emot vad jag först gjorde. Funkade ganska bra igår även om det hugger lite ibland. Gör ett försök i alla fall och ska sakta men säkert gilla läget. Det lät bra ju. Braiho. Gillarej i alla fall och är glad att jag fått chansen att få en ny fantastisk vän! 


Haoorioo. 

Av Frida - 27 september 2011 21:18

Hej.


Idag är jag lite gladare. Försöker att inte tänka på det onda. Skolan gör mig glad också, när man får vistas bland människor. Och du skrev, trodde jag minsann inte. Tur att man inte har rätt jämt. Jag var hos frissan idag. Håret blev fint. Lägger kanske upp en bild en annan dag. Blir inte så långt skrivet för det vill jag inte. Lyssnar på musik igen. Det gör jag inte när jag är ledsen. Ett bra tecken alltså. Nu ska jag vänta lite, tänka lite, skriva lite och leva lite. Inte sitta och vänta på att tiden ska gå någonstans. Det gjorde jag igår. Inte bra, inte bra. 


Heidå. 

Av Frida - 26 september 2011 20:14

Hei.


Hjälp mig. Jag har så ont i mitt hjärta idag! Jag kan inte vara glad jämt, jag måste också få vara ledsen ibland. Hjälp jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hjärtat skriker och ögonen tåras. Jag menade verkligen inte att det skulle bli såhär. Vet att du inte heller gjorde det. Varför kan man inte styra över sina känslor? Det hade varit så mycket enklare då för det finns en känsla som bara förstör. Känslan kallas kärlek. När man alltid blir kär i de man verkligen inte borde. Jag vet jag borde inte blitt kär i dig men nu blev det så och det är inget jag kan rå för. Om jag bara hade fått något litet svar. Ett god natt, hej då eller vad som hellst så hade allt varit mycket bättre. Tystnaden är det värsta som finns. Och Frida är ledsen. Ledsen på riktigt.

Av Frida - 25 september 2011 21:43

Hei.


Jag ska inte blogga idag.


Hej då. 

Av Frida - 24 september 2011 22:42

Haiii!


Igår blogga jag inte för jag var så trött! Haha. Louise, Dennis och Rasmus var i alla fall här och tittade film med mig igår. Vi såg Irene Huss som vi sett förut. Haha, men de är ju så bra! Gilla stor, gilla stor stol. Hihi. Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll igår. Dagen var ock så bra. Slutade som skrivet tidigt och städade rummet riktigt noggrant när jag kom hem. Nu är här rent och fint. Vill ni veta en sak? Det är ganska kul och tjyvlyssna på vad folk pratar om. Folk i allmänhet sådär. Man får veta massa saker då. Hihiha. 


Den här dagen idag då! Jag har haft lugn helg dag idag. Har pluggat en del matte, dock inte så mycket som jag borde. Ska ha plugg dag imorgon tror jag. Har kemi som också måste göras och matteprov fredag nästa vecka. Plugga imorogn alltså. Har annars inte gjort sisådär jättemycket idag. Varit på hemköp, lagat mat. Var ute lite. Klippte gräset för sista gången i år. Tog även lite kort på hösten. Kameran ligger tyvärr nere så inga bilder. Hittade en jättefin bild från i somras på Siri. Den kommer garanterat hit när den hoppat in i datorn. Lyssnar CV och dricker fanta. Fanta från igår som inte bott i kylskåpet. Ganska god ändå lär jag säga. Älskar den röda wildberries fantan. Mums! 


Har pratat med min franska vän Thibaud. Jag lovar, han är värd en plats här. Märker hur värt det är att ha haft engelska alla dessa år och att det är värt att läsa engelska B. Klarar mig alldeles utmärkt också. Hmhm. Det där sista var tillägnat någon alldeles speciell människa jag slipper nuförtiden. Tror förresten att jag blivit Frankrike galen igen också. Om jag var Paris galen för 1.5 år sedan så är jag Frankrike galen nu. Låter rätt bra va? Ja, bra då kör vi på det. 


Ska snart dra mig mot bädden. Känner att det behövs om jag ska orka logaritmerna i matteboken imon. De är ganska jobbiga men samtidigt tycker jag det är himla kul med matte. Ja. Hihiha. Ni får hade gött små igelköttar! För det ska jag ha! Lät det där kaxigt? Säkert men äsch jag säger väl hur jag vill? Annars är jag inte 100% Frida. Oh igår var det Fridadag. Fly to the moon. 


Hairå. 

Av Frida - 22 september 2011 21:08

Haii.


Har varit helt förkyld hela dagen men känns som att det börjar lätta lite nu. Har inte känt mig sådär jättejättesjuk heller, bar varit himla snorig, tät och aningen hostig. Haha. Det där lät ju sjukt och det har varit jobbigt också men jag har inte haft jättesjuk känslan. Hihi. Inklusive att jag blev väldigt glad nu ikväll. Musik, popcorn och vänner kan få en att må så himla bra. Bästa medecinerna någonsin. Dagen har i alla fall rullat på i vanlig takt. Kände mig riktigt eländig när jag gick hem. Det var kallt, blåsigt, snorigt och skavsår på fötterna. Skavet gjorde ett hål i mig. Aj haj. Tror vi satsar på andra skor imorgon. Vi såg en helt okej film i skolan också. Nyckeln till frihet tror jag den hette. Helt klart okej film. Sen matte i två timmar. Erkänner jag var inte jätteaktiv där idag och ritade lite sjukhuskors men blev i alla fall klar med sidan vi skulle göra. Det var ju bra då. Haha. 


Imorgon slutar jag tidigt för engångs skull. 12! Ska hem och städa här då för det är svinstie varning. Haha. Sen blir det att roa sig lite på kvällen. Ja, låter bra! Krya näsa inatt också. Oiha. Jag kan göra DNA spiraler med mitt hår. Kul va? Naj. Haha. Nu ska jag skriva några rader till någon annan som behöver mig bättre. 


Hejdå! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards