Alla inlägg den 5 september 2011

Av Frida - 5 september 2011 20:30

Haii.


Dagen har varit helt normal vanlig måndag. Inget speciellt alls faktiskt. Matten gick himla bra. På fysiken gjorde vi något sluskigt äggexpriment. Haha. För övrigt så avskyr jag läraren i webbdesign. Verkligen avskyr! Han tar för givet att vi redan ska kunna allt och hur ska man kunna något som man aldrig gjort förut? Skitgubbe!! 


Blev en liten moppe tur med Rasmus och Louise sen också. Tyvärr börajde det regna så den blev inte så långvarig. Blir inte alltid som man tänkt sig. Stod i alla fall under Ica taket en stund. Hihi. Förresten har jag blivit YATZY tokig igen. Var det i vintras också, haha, fast då var det gammalt hederligt YATZY med tärningar och nu är det på mobilen. Jag ska slå en kompis rekord som är på typ hm 326 tror jag det var. Haha. Kan bli svårt men mitt rekord är 317 så nästan där. 


Lyssnar på regnet som slår på fönstret. Ganska mysigt egentligen. Löven blir nu sakta med säkert gulare och gulare. Snart virvlar de i vinden. Jag tycker den lilla stund de är så är jättefin. Sedan när alla trillat av blir det bara grått och tråkigt. Men då kommer det snart snö som livar upp i alla fall lite! Tänk vad fint med mörker och stora snöflingor som dalar ner. Älska! En annan sak jag verkligen längtar till som har med vintern att göra är att åka skidor. Tänk vad roligt. Hihi. Är som en sådan befrielse att susa iväg på skidorna i mökret. Pratar om längdskidor nu. Samtidigt som man får röra på sig och det är kul. Ja, nu blir det att hitta på något annat on de dator.


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards