Alla inlägg den 20 september 2011

Av Frida - 20 september 2011 20:29

Heiii.


Jag är gladig gladig gladig. Nananananana. Lyssnar någon låt jag haft inuti mitt huvud ända sedan jag vakande imorse. Fysikprovet idag vet jag inte riktigt hur det gick. Vi får helt enkelt se sedan när jag får veta resultatet. Men jag vet att det inte gick helt botten. Good gummisnodd! Har inte ont i halsen längre. Det är bra för igår hade jag riktigt ont. Lyssnar samma två låtar om och om igen för det är deras dag idag. Oh. Blev en bomb sprängd idag på kemilektionen. Nej då, haha. Bara en ballong som small, lite eld och man verkligen kände hur hela rummet darrade. Cooligt. Hahah. Hihih. Sugen på lite cola kanske. Coca cola! Pepsi är inte lika gos så vi kör på äkta cola idag tycker jag. Mm, polkagrisar! Förlåt det var dumt det där jag skrev igår om att vara full och glömma. Jag ska minnsan inte glömmas bort men man får gärna ha lite fun bubbelgum utan att tänka på mig hela tiden. 


Var i skogen idag med Rasmus och Dennis. Vi plockade massor av svamp. Fanns massa överallt. Roligt. Verkligen, hittar aldri några när jag plockar med familjen. Nog därför vi aldrig plockar svamp. Haha. Jag såg en groda också. En frog. Hihiii. Grenouille på mig. Jag tror det regnar ute. Höst som tröst. Naj, idag behöver jag ingen tröst. Tog lite skog bilder idag men var skakis i handen så de blev inget fina. Buhu. Lite tröst på det kanske men annars gladig Frida. 


Ursäkta för de små korta inläggen igår. Ibland behöver man skriva kort och fort också. Tillexempel igår. För övrigt tycker jag one piece/ziperall är det fulaste klädesplagg som någonsin exicterat. Skulle aldrig sätta på mig något sådant. Snacka om att gå tillbaks till bebis stadiet. 2 timmar om dagen. 8%. Önskar, blänker och tänker. 100%. Ska dra mig mot ett annat mål nu. Cya. Very well leverpastej. Förresten läs och njut av rubriken för jag älskar den. 


Haidå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards