Alla inlägg den 7 september 2011

Av Frida - 7 september 2011 20:56

Hei.


Jag är trött idag igen. Har varit trött ganska länge fast nu blev det ännu mer. Dagen har varit normal. Bra som de flesta dagar. Pluggade matte efter skolan och det gick bättre än någonsin tror jag. Plökde igenom C uppgifter och allt. C uppgifterna som i vanliga fall inte ens är värda att försöka med. Men idag gick det! Fryser om näsan. Den är iskall. Har nyss setat och skrivit svenska uppgiften också då skrivprogrammet inte fungerade på datorn jag hade i skolan. Hm, mm. Funderar lite över morgondagen och nästa vecka. Haha. Det där lät verkligen jättetråkigt men jag gjorde det.


Åkte moppe med Louise och Rasmus idag också. Det var kallt men regnade i alla fall inte idag! Toppen, toppen. Blev glass också och det var mums! Förresten är jag groteskt sugen på den nya marabou smaken. Orient eller vad den hette. Verkar jättegod. 


Dags att skärpa sig eller strunta i hela grejen. Är otroligt sugen på en smörgås nu också. Typ baugette. Mm, va gott! Eller bara vanlig macka, mamma hade köpt någon god sort idag. Men men jag har redan borstat tänderna och tänker inte göra det igen så det blir ingen smörgås idag. Får vänta till frukosten imorgon bitt. Mums! Längtar till frukost. Haha. Är så glad glad glad. Bättre kan det inte bli. Jo lite, men inte mycket. 


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards