Alla inlägg under september 2011

Av Frida - 21 september 2011 20:21

Hej.


Jag är trött och förkyld. Halva dagen har min näsa varit helt off. Jobbigt till tusen och nästan stört omöjligt att räkna logaritmer då. Hängde typ inte med alls i skolan på matten men gick lite bättre när jag kom hem i lugn och ro. Hoppas nosen friskant till sig lite tills imorgon. Vill göra en sak men vet inte om jag törs. Ao. Väntar ett tag så kanske modet har samlats igen. En kvart. 15 minuter. Varför bryr jag mig ens? 


Ooo. Känner mig liten och ensam här. Kom och gör mig sällskap. Fryser. Varför ska det vara så kallt? Hoppas. Nähäpp. Hoppas. Nähä synd. Hoppas. Jaooo! 


Sleep well.

Hairå. 

Av Frida - 20 september 2011 20:29

Heiii.


Jag är gladig gladig gladig. Nananananana. Lyssnar någon låt jag haft inuti mitt huvud ända sedan jag vakande imorse. Fysikprovet idag vet jag inte riktigt hur det gick. Vi får helt enkelt se sedan när jag får veta resultatet. Men jag vet att det inte gick helt botten. Good gummisnodd! Har inte ont i halsen längre. Det är bra för igår hade jag riktigt ont. Lyssnar samma två låtar om och om igen för det är deras dag idag. Oh. Blev en bomb sprängd idag på kemilektionen. Nej då, haha. Bara en ballong som small, lite eld och man verkligen kände hur hela rummet darrade. Cooligt. Hahah. Hihih. Sugen på lite cola kanske. Coca cola! Pepsi är inte lika gos så vi kör på äkta cola idag tycker jag. Mm, polkagrisar! Förlåt det var dumt det där jag skrev igår om att vara full och glömma. Jag ska minnsan inte glömmas bort men man får gärna ha lite fun bubbelgum utan att tänka på mig hela tiden. 


Var i skogen idag med Rasmus och Dennis. Vi plockade massor av svamp. Fanns massa överallt. Roligt. Verkligen, hittar aldri några när jag plockar med familjen. Nog därför vi aldrig plockar svamp. Haha. Jag såg en groda också. En frog. Hihiii. Grenouille på mig. Jag tror det regnar ute. Höst som tröst. Naj, idag behöver jag ingen tröst. Tog lite skog bilder idag men var skakis i handen så de blev inget fina. Buhu. Lite tröst på det kanske men annars gladig Frida. 


Ursäkta för de små korta inläggen igår. Ibland behöver man skriva kort och fort också. Tillexempel igår. För övrigt tycker jag one piece/ziperall är det fulaste klädesplagg som någonsin exicterat. Skulle aldrig sätta på mig något sådant. Snacka om att gå tillbaks till bebis stadiet. 2 timmar om dagen. 8%. Önskar, blänker och tänker. 100%. Ska dra mig mot ett annat mål nu. Cya. Very well leverpastej. Förresten läs och njut av rubriken för jag älskar den. 


Haidå. 

Av Frida - 19 september 2011 22:09

Hej.


Jag är ju knäppis Fridis. Måste bara slänga in ett inlägg nu för jag vill det! Hiiihi. Frida på menyn ikväll tror jag. Skojjsigt. Någon som är sugen. Önskar mig all lycka när jag reser till månen. Ha en bra dag. Trilla om kull på ditt party. Sup dig full och glöm mig för en natt. Ska lägga mig och sova. Drömma mig långt, långt bort!


Fly to the moon and jump down into another country. 


Heirå. 

Av Frida - 19 september 2011 20:21

Hai.


Dagen har varit bra förutom att jag har görigt ont i min hals. Ajajaj. Aïe. Har fysikprov imon. Stor lycka till på mig. Jag har i alla fall pluggat det idag igen så något borde jag ju åtminstone kunnat. A juste, mm, precis. Grr tiger. Hare gott, lille igelkott. 


Heirå.

Av Frida - 18 september 2011 20:46

Hei.


Se på det grå landskapet. Tänka, glömma. 


     



<3


Heidå. 

Av Frida - 18 september 2011 20:20

Hai.


Det är tråkig söndag idag. Vilken överraskning att jag skriver att det är tråkigt när det är söndag. Eller inte. Hum hum. Drummelidrum. Lyssnar på musik som vanligt. Har pluggat fysik idag igen. Känner mig ybertrökig. Är det också. När tankarna inte riktigt hänger med en själv. Känns skönt med måndag imorgon. Jag behöver komma till skolan och fläkta av mig. Ingen idé att undra varför jag skriver sådana konstiga saker. Vill träffa en dinosuarie och åka till månen. Skriva hej då och bara leva i det blå. Asså det här är ju helt sjukt, knäppt och förbjudet. Dags att lägga nycklarna bakom sig. Nej men ärligt, vad är det som händer? Jag vet inte nu och kommer aldrig att veta eller förstå. 


Följde med mamma och pappa på en tur i bilen idag. Bara sitta, följa landskapet med blicken. Åt på resturang också. Det händer inte precis varje dag att min familj håller på med sådant. God mat i alla fall. Ska ta mig en fillelur tror jag. Inte för att jag vet vad som menas med det men ändå. Bara för att göra något. Ha det så bra!


Heirå. 

Av Frida - 17 september 2011 20:41

Hai.


Inget bloggande igår. Nej, nej. Dagen igår var i alla fall bra. Skolan var som den brukar. De hade sagt att vi skulle vara inne på idrotten men nej nej vi var ute. Kallt som i graven men helt okej ändå. Oj, det där lät helt kansigt men äsch. Hihi. Ja alltås dålig blogg period var det, något som verkligen är sant. Jag lyssnar på fin musik nu i alla fall. Pratade lite franska och så igår. Sånt som är helt normalt för en fredags kväll. Pröva säg ''jag äter grodor'' på franska så kan du nog få dig ett gott skratt. Det är höst nu. Jag har ont i halsen men äsch, det försör inte min lördag. Juste. Idag har jag pluggat en hel del fysik. Det är prov på tisdag och det är verkligen svårt. Har även skrivit labbrapport till kemin. Det gick snabbt och var inte speciellt svårt. Annars har jag mest gått runt här idag. Kul lördag eller hur? Inte speciellt. Har tänkt å blänkt. Sådant man gör när det är tråkigt. Sitter här och sjunger lite för mig själv. Trevligt. September mörkt och så. Allmänt blogg babbel. Delar en låt idag bara för att det är september och så. Värt att lyssna på texten också. 



A lonely September - Plain White T's 


And I didn't mean to fall in love, but I did

And you didn't mean to love me back, but I know you did 


Vissa textrader är lite lite finare än andra. 


Grepastas att jag åt pasta idag. Hihih. Ha. 


Haiirå!

Av Frida - 15 september 2011 21:21

Hei.


Här sitter jag och känner mig ja, jag vet inte vad. Dagen har varit upp och ner kan man helt klart säga. Kände mig fortfarande helt mega igenom deppig imorse. Ja, finns en anledning till det som inte nämns här. Dagen rullade i alla fall på med vanliga skolsaker. Blev ritkigt uppryckt ett tag mitt på dagen men sen var jag nere i deppsvajen igen. Nej, jag är inte deppig över något allvarligt det var bara igår och idag. Lovar att det är bättre imon. Efter skolan var i alla fall jag med Rasmus och Louise. Jätteskoj och jätte längesedan sist. Vi kollade en film. Kan erkänna att jag inte hängde med jättebra men den var bra i alla fall. Har sett den förut så ja jag vet att den var bra. Rasmus berättade även något som gjorde mig rasande. Japp tarej i kragen och flyg långt bort! Känner förresten att jag är inne i en dålig blogg period. Orkar inte skriva så mycket och utvecklat just nu. Men bättre tider komma skall,ni får bara ha lite tålamod. Promise me. Pratar Friidish för mig själv och tänker på flygande grodor med hoppande fåglar. Sholli ska ta och skriva mejl nu för första gången på evigheter! 


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards