Alla inlägg under februari 2011

Av Frida - 6 februari 2011 20:51

Hai.


Idag har jag gjort massa små trevliga saker. Dagen började med att jag klev upp ur sängen och åt goda mackor till frukost! Är du trött på torra tråkiga polarkakor? Stoppa dem i brödrosten det gör underverk och de blir jättegoda igen. Rostade polarisar kan jag till och med äta på vardagsmornar utan att det tar emot. 


Efter frukosten följde jag med mamma till mormor. Verkligen längesedan jag träffade mormor och morfar så de kändes bra att få det gjort också. Fick sockerkaka där. Gottit. Sen var jag på hemköp. Kanske inte det roligaste men ändå. 


Sen när jag kom hem satte jag ner lite frön i jorden. Jord inomhus då såklart då snön ligger kvar ute än. Jag satte lite paprikor och två olika sorters pelargoner så nu är det bara att vänta på att de ska gro. Hoppas jag lyckas också, kan vara lite si och så med det. Förr året lyckades jag jättebra med chili och gurkan men mindre bra med nejlikor. Mindes inte ens att jag hade satt nejlikor förens jag hittade en lapp där det stod det på idag. Måste ha misslyckats med de. Hihi.


Sen dagens höjdpunkt. Jag har bakat cupcakes! Cupcakes med choklad. Gott gotti gott gott. De blev jättefina för att vara första gången i livet jag bakar sådana. Ska helt klart göra det någon mer gång när jag har lust att göra lite lyxigare muffins. 


  

Imon är det skola igen och det känns helt okej den här helgen. På något vis längtar jag till teknik lektionen imon utan att veta varför. Något jag däremot inte längtar till är svenskan. Vi gör bara massa tråkigt där jämt. Nu ska jag i alla fall spela lite spel så...


...hajrå!

Av Frida - 5 februari 2011 22:09

Hai.


Idag har jag varit i Borlänge. Köpte lite fina kläder något som jag verkligen behövde då det är rått hål i nästa allt i min garderob. Menar inte då att det går råttor och äter i garderoben utan att det har blivit hål för att jag använt kläderna så mycket. Men nu finns i alla fall lite nytt fint att ha på sig. Annars har jag väl inte gjort så mycket annat idag. 


Det är snart vår. Lalalalalila vad härligt. Jag vill ha sommar, värme, moppe, sol, vänner, glass och vattenmelon. Plus massa andra saker som hör till sommaren!


Hairå.

Av Frida - 4 februari 2011 22:27

Hei.


Jag är trött i mina ögon. Det kommer nog att bli en ganska tidig kväll för att vara fredag det här. Har inte ens någon lust att va uppe länge. Går hellre och lägger mig tidigt och går upp tidigare imon. Idag var det ''engelskaprov''. Japp, tänker inte säga nåt mer om det. I helgen ska jag lata och vila mig. Kanske vända ett litet öga mot programmeringsboken som visst åkte med hem idag. Måste nog kanske börja plugga i tid den här gången då jag inte fattar speciellt mycket och det känns som att man kanske måste bry sig lite mer i det provet som väntar än i det förra. Vad jag annars hittar på i helgen får vi väl se. 


Gäsp, gäsp. 


God natt.

Av Frida - 3 februari 2011 21:22

Hai.


Jag vill lyssna på musik men vet inte vad. Har lyssnat på allt jag gillar minst hundra gånger så skulle behöva något färskt i öronen. Jag är trött. Jag vet inte vad jag ska skriva idag igen. Jag har inte varit lika glad idag. Det var blött och geggigt ute. Blä. Allsång på skansen. Vill sova. Massa knasiga ord. Ögonen trötta. Skriva, skriva.Ord, ord. Vatten, vatten. 


Imon ska jag fira fredag. Med chips. Mums, mums. Drömmer fast jag är vaken. Tänker och blänker. Orkar inte. Llalalalila. Lev livet innan det är försent. Nu slog jag på nån gammal låt sen mamma var ung. Går och lyssna på det också. 


Ord som flyger

vingar som bär


Vinden som smyger

månen på himlen som en sfär


Fåglar som faller

vingar så trötta


Långt bort finns ett galler

dit ett ensamt vingpar far sorgsna och utnötta


Hairå.

Av Frida - 2 februari 2011 21:04

Hai. 


Idag har jag varit jätteglad mest hela tiden. Hihihihihihi. Det är väl bra? Att jag är en glad människa. Lalalalalila. I alla fall så var jag på hjärt- och lungräddning imorse. Det var väl inte så himla kul men gick att stå ut i alla fall. Sen så var det väl egentligen en vanlig lång onsdag förutom att jag var snäppet gladare än vanligt. Jag vet inte vad jag ska skriva idag men hm det var ljust ute när jag gick hem. Något som gav mig verkliga vårkänslor! Hi, jag har verkligen börjat vakna från vintern nu. Antagligen är det en av anledningarna till min glädje. 


Nu ska vi se om bloggplatsen är snällare mot mig idag. 




Nä fy fnöskel dumma bloggplats varför gör ni inte som jag vill? Fy!


Heirå.

Av Frida - 1 februari 2011 22:01

Hai.


Jag har skavsår på hälen. Ao. Mina fötter tycks aldrig vänja sig vid mina skor. visst brukar det vara så att man får lite skavsår i början men nu har jag haft de där skorna hela vintern och de skaver fortfarande ibland. Aja bara att såt ut vintern är ju snart slut. 


Jag måste bara berätta om kordan! Det var ett tal i matteboken idag som löd: Räkna ut cirkelns korda. Då tänker jag direkt när det är en C uppgift åh nej det här klarar jag aldrig. Men efter lite tänkande, klurande och utlyftande klarade jag faktiskt av att få fram kordan helt utan hjälp, bara lite diskussion med pappa men han är ändå kvar i årskurs fem när det gäller matten så han är inte mycket till hjälp. Haha. Då blev det i alla fall ett sånt ögonblick med riktig äkta matte glädje!


Nu ska jag gå upp, lägga mig i sängen och läsa en bok som är väldigt bra på ett fint men lite annorlunda sätt.


God natt.



Av Frida - 1 februari 2011 20:56

Hei.


Jag har just skrivit klart artikeln om klassamhällen. Blev väl inte så där toppen bra men det får duga. Imon ska jag på nå jäkla hjärt å lungräddning på morgonen. Vem vill? Inte jag, jag har hellre programmering. Plus att jag missar fysiken och den är VIKTIG man får i stort sett inte missa en sådan lektion. Speciellt inte imon när vi ska börja gå igenom något nytt. Blä, allt är idrottslärarens fel som hittar på sånt där onödigt. 



Aha blä nu blev jag sur på bloggplatsen skit som inte vill spara det jag skriver. Den här dagen har i alla fall varit riktigt trevlig måste jag säga. Det enda botten nappet var väl kanske idrotten som inte var sådär jättekul men annars hare varit bra!


Hajrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards