Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Frida - 6 februari 2011 20:51

Hai.


Idag har jag gjort massa små trevliga saker. Dagen började med att jag klev upp ur sängen och åt goda mackor till frukost! Är du trött på torra tråkiga polarkakor? Stoppa dem i brödrosten det gör underverk och de blir jättegoda igen. Rostade polarisar kan jag till och med äta på vardagsmornar utan att det tar emot. 


Efter frukosten följde jag med mamma till mormor. Verkligen längesedan jag träffade mormor och morfar så de kändes bra att få det gjort också. Fick sockerkaka där. Gottit. Sen var jag på hemköp. Kanske inte det roligaste men ändå. 


Sen när jag kom hem satte jag ner lite frön i jorden. Jord inomhus då såklart då snön ligger kvar ute än. Jag satte lite paprikor och två olika sorters pelargoner så nu är det bara att vänta på att de ska gro. Hoppas jag lyckas också, kan vara lite si och så med det. Förr året lyckades jag jättebra med chili och gurkan men mindre bra med nejlikor. Mindes inte ens att jag hade satt nejlikor förens jag hittade en lapp där det stod det på idag. Måste ha misslyckats med de. Hihi.


Sen dagens höjdpunkt. Jag har bakat cupcakes! Cupcakes med choklad. Gott gotti gott gott. De blev jättefina för att vara första gången i livet jag bakar sådana. Ska helt klart göra det någon mer gång när jag har lust att göra lite lyxigare muffins. 


  

Imon är det skola igen och det känns helt okej den här helgen. På något vis längtar jag till teknik lektionen imon utan att veta varför. Något jag däremot inte längtar till är svenskan. Vi gör bara massa tråkigt där jämt. Nu ska jag i alla fall spela lite spel så...


...hajrå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards