Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Frida - 15 februari 2011 21:11

Hei.


Sitter här. Sen jag kom hem har jag pluggat matte. Det gick ganska bra efter ett tag. Dock är det inte lika bra att vi börjat med nytt kapitel innan vi haft prov på det gamla. Det blir rörigt i hjärnan då. Jaja bara att stå ut. Blä imon är det programmering. 


Jag lyckades laga mat idag också. Blev väldigt gott måste jag säga. Pasta med laxsås. Mums yums. 


Jag vet att bloggen ser och säkert är jätte tråkig då jag nästan aldrig lägger upp bilder men jag har sagt det förut och säger det igen: min blogg är till för mina ord inte bilder. Vill ni se på bilder kolla någon fotoblogg istället. 


Lalalalalila!


Hejrå.

Av Frida - 15 februari 2011 13:46

Hai.


Sitter i skolan och folk typ sitter och lyssnar och asgarvar på google translate. Det låter inte ens speciellt roligt. Aja de är väl bra att folk har kul antar jag! I alla fall så har jag skrivit klart samhälls texten nu. Bara en plansch som ska göras och Dennis som ska skriva sin text. Men han har visst fullt upp med annat nu. Jaja då blir det jobb hemma med det något som jag slipper! Hade handboll på idrotten. Inte speciellt roligt. Ma springer mest fram och tillbaka hela tiden och det måste se hel sjukt ut.


Snart slutar jag för dagen. Härligt! Fast ska gå hemma och plugga matte tror jag. Har prov näst veck så det gällr väl att plugga om ma vill få bra resultat. Ska försöka tillaga mat när jag kommer hem också. Hoppas jag lyckas. Tror nog att det ska gå bra i alla fall.


Hajrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards