Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Frida - 26 februari 2011 21:03

Hai.


Den här dagen har varit hel seg. Jag har inte gjort en enda vettig grejj tror jag. Spelat massa spel. Först spelade jag och pappa YATZY två gånger, pappa vann båda. Sedan spelade vi Wii istället. Två vändor vanlig bowling först och pappa vinner alltid när vi kör Wii bowling. Sen belv det en 100-pin bowling också. Självklart vann pappa även där. Men sen då var det dags för lite golf. Haha, det är faktiskt roligare än man tror. Gissa vem som vann då? Jo Friduus såklart. Hihi. Pappa ledde stort i början men sen ballade han ur och jag vann. 


Jag har lyckats laga mat idag också. Köttbitar med kroketter och beasås. Typ gammal klassiker. Haha, det var i alla fall gott. Tog en kort runda med pappa sen. Kort runda innebär i det här fallet att man seplar kort med kortlek. Hahha vad annars när det gäller mig, mitt liv är ju fullt i spel hela tiden. Min och pappas kort runda består av tre tior först och sedan tre vänd åttor. Så har vi alltid ett speciellt päng system också. Haha. I alla fall så vann pappa med 2-0 idag. 


Haha, jag har varit med pappa hela dan idag. Han hade bjudit på någon tradera auktion också som visst skulle gå ut idag så då satt vi här vid datorn och bevakade. Pappa bjöd 502 kronor när det var en minut kvar men blev överbjuden. Haha, det var kul. Då satt någon annan också och höll koll vid sin dator. 


Sen efter auktionen hade jag och pappa tråkigt så då blev det lite luffarschack. Stenhårda matcher idag lär jag säga men pappa är fortfarande lite duktigare än mig på det. 3-1 till pappa så jag lyckades i alla fall en gång. Hihi. 


Jag har inget att läsa. Eller jag har en oläst bok men den vill jag läsa när det är påsk. Det låter ju helkonstigt men jag ska läsa just den boken när det är påsk. Tog därför fram en gammal bok jag läst för längesedan. Vilse i tiden. Har glömt bort det mesta så jag kan läsa den igen så besöker jag biblioteket på måndag. Perfekt! Nu ska jag fortsätta fira lördags kväll. 


Hajrå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards