Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Frida - 25 februari 2011 22:06

Helo.


Musik gör mig glad.



Face up - LIGHTS


Skriver man artisten eller låtnamnet först? Det har jag ingen aning om så jagskrev låtnamnet först nu. 


Hairå.


Av Frida - 25 februari 2011 21:49

Hai hai.


Måste bara säga en sak. Vad glad jag är att jag inte går på Vasaskolan längre. Det fanns så mycket dåliga saker där som jag verkligen försökte att inte bry mig i men det var omöjligt att inte bry sig alls. Men nu på Martin Koch kan man verkligen skita i allt dåligt som har med årskurs nio att göra. Och i det stora hela så är det en gladare stämning på MK. 


Idag, idag, idag har jag inte orkat vara speciellt aktiv. Visst jag gjorde precis vad man skulle på fysiken men kanske inte riktigt det som var tänkt på svenskan. På engelskan har vi sett en verkligen usel film. 300. Blä, se inte den bara massa krig och hugga hugga hela tiden. På matten gjorde jag ingenting, skäms för det men jag orkade inte såhär sista dagen innan sportlovet. På samhällen gjorde jag inte heller någonting, bara lyssnade på dem som hade redovisning. Nu är det äntligen sportlov! 


Vill ni veta vad jag ska göra på lovet? Jag ska åka skidor, både på längden och utför. Jag ska till tandläkaren. Härligt att jag fick välja precis vilken tid jag ville så råkade jag välja onsdag klockan åtta på sportlovet. Aja jag kunde inte veta att det var i sporlovsveckan jag skulle välja tid. Jag ska klippa och färga mitt hår också. Äntligen säger jag bara! Är så irriterad på min lugg som är alldeles för lång just nu. Vilken färg det blir i skallen på mig vet jag inte, det blir en glad överraskning. Hoppsas på att få träffa lite vänner också under lovet. Sen ska jag väl inte göra så mycket mer, vila mig och sånt som man gör på lov. Förresten har jag två colabrukar i väskan. Nån som vill ha? Haha. Killarna i klassen dricker ju så jädra mycket dricka så då var jag bara tvungen och också köpa idag. Haha. Gillar dock inte när det är i burk, blir så mycket att dricka på en gång. 


Haiirå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards