Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Frida - 1 februari 2011 22:01

Hai.


Jag har skavsår på hälen. Ao. Mina fötter tycks aldrig vänja sig vid mina skor. visst brukar det vara så att man får lite skavsår i början men nu har jag haft de där skorna hela vintern och de skaver fortfarande ibland. Aja bara att såt ut vintern är ju snart slut. 


Jag måste bara berätta om kordan! Det var ett tal i matteboken idag som löd: Räkna ut cirkelns korda. Då tänker jag direkt när det är en C uppgift åh nej det här klarar jag aldrig. Men efter lite tänkande, klurande och utlyftande klarade jag faktiskt av att få fram kordan helt utan hjälp, bara lite diskussion med pappa men han är ändå kvar i årskurs fem när det gäller matten så han är inte mycket till hjälp. Haha. Då blev det i alla fall ett sånt ögonblick med riktig äkta matte glädje!


Nu ska jag gå upp, lägga mig i sängen och läsa en bok som är väldigt bra på ett fint men lite annorlunda sätt.


God natt.



Av Frida - 1 februari 2011 20:56

Hei.


Jag har just skrivit klart artikeln om klassamhällen. Blev väl inte så där toppen bra men det får duga. Imon ska jag på nå jäkla hjärt å lungräddning på morgonen. Vem vill? Inte jag, jag har hellre programmering. Plus att jag missar fysiken och den är VIKTIG man får i stort sett inte missa en sådan lektion. Speciellt inte imon när vi ska börja gå igenom något nytt. Blä, allt är idrottslärarens fel som hittar på sånt där onödigt. 



Aha blä nu blev jag sur på bloggplatsen skit som inte vill spara det jag skriver. Den här dagen har i alla fall varit riktigt trevlig måste jag säga. Det enda botten nappet var väl kanske idrotten som inte var sådär jättekul men annars hare varit bra!


Hajrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards