Alla inlägg under februari 2011

Av Frida - 21 februari 2011 20:36

Hej hej.


Det här har varit en bra dag. Inte en sådär wililolio glad dag utan mer en bra dag. Började då dagen med utvecklingssamtal och det gick bra.Jag sköter mig fint. Haha. Alltså hm jumjum egentligen började jag min dag med att äta en seg macka som inte var särklit god, men skoladagen började med samtalet. Sen var det kemi och kände att jag nog faktiskt har ganska bra koll på olika bindningar. Vi har ju som jag skrivt förut någe slags förhör på det på onsdag och tror nog inte det ska vara några större problem. Sen var det svenska och jag har äntligen börjat på allvar med den jädra uppgiften att förbereda ett tal. Haha det har gått fyra lektioner och jg har nästan inte gjort någonting men nu har jag i alla fall bestämt mig vad jag ska prata om och skrivit lite om det. 


Efter svenskan åt jag en vegetarisk hamburgare. Jag säger bara stort BLÄ på skolans hamburgare så det fick bli en vegetarsik idag och den var helt okej. Sen var det teknik och det går bra. Hallfastighetslära (eller vad det heter) är kanske inte världens roligaste men rätt intressant att lära sig. På tal om teknik så saknar jag CAD. Det var verkligen roligt, men det blir i alla fall mer sånt nästa år! 


Sen var det dags för samhäll. Måste säga att jag inte gjorde något vettigt där. Äsch det gör inget för jag arbetade på matten sen. Haha. Matte är både viktigare och defenetivt roligare än samhäll. Det är bara min åsikt och det är så om man går den linjen jag går. 


Efter matten så skulle vi ha extra programmering som jag skrev om igår. Det var faktiskt rätt trevligt. Vi fick fika först och jag måste bara säga att vissa killar äter galet mycket. Haha. Jag som tycker jag själv äter mycket. Satt i alla fall kvar och programmerade tills klockan var halv sju. Hoppas jag har fått lite bättre koll nu även om jag egentligen inte har det. Haha. 


Det här har då varit en bra dag. Men varför har den varit bra då? Jag vet inte riktigt varför men jag har inte varit trött alls idag och jag har tänkt väldigt positiva tankar idag. Så har jag också jobbat lite bättre än jag brukar i skolan. 


När jag kom hem har jag ätit tre portioner raggmunk och nu sitter jag här och lyssnar på Lasse! 


The light of your horizon.


Hejdå!

Av Frida - 20 februari 2011 20:35

Hai.


Idag har jag pluggat igen. Matte, matte å matte igen. Fortfarande 4 sidor kvar jag inte har repeterat men de hinnar jag med innan det blir onsdag. Efter matten tog jag en skidtur med pappa. Kände att det behövdes och det var ritkigt kallt och härligt. Det är typ det jag har gjort idag. Lät ju nästan inte som nånting. Jo visst jag tittade lite på programmeringen också men det är ju så himla tråkigt! 


Imon kommer bli en jobbig dag. Först börjar morgonen med utvecklingssamtal som gör att jag inte får någon sovmorgon. Sedan är det vanlig skoladag till 16.10 Och tillsist så ska vi ha programmerings kväll. Visserligen måste man inte gå på programmeringen men känner att jag nog behöver det. 



Musik är ju så bra! 


Hajrå. 

Av Frida - 19 februari 2011 22:44

Hai.


Idag har jag pluggat. Gjorde klart fysiken så nu slipper jag tänka på den. Så repa jag lite matte och försökte mig på lite programmering. Blä på progammering, det provet kommer inte gå bra. Men det är så svåårt jag kan verkligen inte programmera och lägger hellre min energi på annat som jag faktist fattar. Imon blir det i alla fall mer plugg. Vet inte vad jag ska skriva. Har sådär ont i magen som man får när man har ätit för mycket spagehtti. Har dock inte ätit spaghetti idag men men.


Hejrå.

Av Frida - 18 februari 2011 22:08

Hai.


Dagen har rullat och gått som en ganska vanlig dag. Jag har varit pigg å glad som en sill. Men det känns inte lika skönt som det brukar med helg. Har tonvis med plugg som väntar i helgen. Matteprov onsdag nästa vecka. Programmeringsprov torsdag nästa vekca. Massor av fysik uppgifter till onsdag. En teknik uppgift till måndag. Något slags kemi förhör på onsdag. Samhällsredovisning någon gång nästa vecka. Plus att jag måste förbereda ett tal om gränser i samhället tills efter sportlovet.  Ser ni det är i stortsett något att göra i alla ämnen. Lärare är så puckade som tycker att man alltid måste göra klart saker tills det blir lov. Det gör väl fasiken inget om man håller på mede något över ett lov. Och matten där vi har börjat med ett nytt kapitel fast vii nte är klara med det gamla. Sjukt onödigt, hade vi inte kunnat ha prov först då? Jaja det är väl bara att bita ihop så får vi se om jag ligger utbränd på marken innan nästa vecka är slut. 


Och jag ovanstående text beskriver det jag ska göra i helgen. Kommer inte ha tid att roa mig den här hlegen men kommer nog ha tid med det på sportlovet i alla fall! 



Vackrare nu än någonsin.


Hairå!

Av Frida - 17 februari 2011 21:38

Haiiisss.


Sitter här och nördar youtube, tänker och blänker. Hihii. Tur att ingen ser mig nu. Hahah. Känner mig inte ritkgit normal för tillfället. Dagen har varit toppen. Easy. Lätt som en plätt med sylt! Waoow. Livi ovo. Glad som en fågel fjäder i det blå. Fågel fjäder ska de va, ikke fågelfjäder. Toppen, härligt, najs suprajs! FlaX, flaX. Wiiihii. Det mesta har varit bra idag, bra va? Klart. Kanske inte idrotten men äsch de gör inget. Story line. Knasigt å frasigt. Sött som socker. Polkagrisar. Hörnet av mitt öga. Någonting i hörnet av ditt öga. Lalilooooo. Stjärnor i det blå. Fiskar i det grå. Ikke normalt men läs ändå! Mörkaste hörnet av mitt öga. Musik i mitt öra. Knäppis. Memories. Switchi. 


   


Haiiiirååå!!!

Av Frida - 16 februari 2011 20:55

Hei.


Jag är sjukt trött i mina ögon. Har varit trött hela dagen vilket resulterade i att jag kanske inte gjort mitt allra bästa idag. Men det tar vi igen en annan dag när jag är lite piggare. Hade jag varit lite smart idag så skulel jag tagit hem matten och pluggat till provet nästa vecka men jag var helt enkelt för trött för det. Inte ofta jag är så trött så jag inte ens orkar plugga minsta lilla men idag har jag verkligen varit det. Hoppas på en bra sömn inatt och att mina ögon och även övriga kroppen är mer vaken imon. Känns som att jag har varit ganska lätt irriterad idag också men man blir väl det när man är trött antar jag. I alla fall så har jag väl inte gjort något vettigt idag. Förskte mig på en fysik uppgift när jag kom hem men det gick inte som jag ville och då blev jag bara sur. Jag tillverkade en leksak till Ärtis också. Hihi. Hon blev glad och kröp in i sin nya yoghurt kartong. Wihi. 


Nu ska jag SOVA!


God natt.

Av Frida - 15 februari 2011 21:11

Hei.


Sitter här. Sen jag kom hem har jag pluggat matte. Det gick ganska bra efter ett tag. Dock är det inte lika bra att vi börjat med nytt kapitel innan vi haft prov på det gamla. Det blir rörigt i hjärnan då. Jaja bara att stå ut. Blä imon är det programmering. 


Jag lyckades laga mat idag också. Blev väldigt gott måste jag säga. Pasta med laxsås. Mums yums. 


Jag vet att bloggen ser och säkert är jätte tråkig då jag nästan aldrig lägger upp bilder men jag har sagt det förut och säger det igen: min blogg är till för mina ord inte bilder. Vill ni se på bilder kolla någon fotoblogg istället. 


Lalalalalila!


Hejrå.

Av Frida - 15 februari 2011 13:46

Hai.


Sitter i skolan och folk typ sitter och lyssnar och asgarvar på google translate. Det låter inte ens speciellt roligt. Aja de är väl bra att folk har kul antar jag! I alla fall så har jag skrivit klart samhälls texten nu. Bara en plansch som ska göras och Dennis som ska skriva sin text. Men han har visst fullt upp med annat nu. Jaja då blir det jobb hemma med det något som jag slipper! Hade handboll på idrotten. Inte speciellt roligt. Ma springer mest fram och tillbaka hela tiden och det måste se hel sjukt ut.


Snart slutar jag för dagen. Härligt! Fast ska gå hemma och plugga matte tror jag. Har prov näst veck så det gällr väl att plugga om ma vill få bra resultat. Ska försöka tillaga mat när jag kommer hem också. Hoppas jag lyckas. Tror nog att det ska gå bra i alla fall.


Hajrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards