Alla inlägg under februari 2011

Av Frida - 14 februari 2011 21:10

Hei.


Sitter här och funderar lite. Det är ju alla hjärtansdag idag så glad hjärtansdag på er! Så var det det där med alla hjärtans dag då. Har läst på flera olika ställen idag ord som: alla hjärtans dag är ju fan deprimerande, jag är helt jävla ensam och alla hjärtans dag blir alltid på samma sätt. Självklart är alla hjärtansdag inte så kul om man inte har någon att fira det med. Men jag tror faktiskt att de allra flesta har någon att fira med. En kompis, förälder, bror, syster, flickvän, pojkvän, mormor eller hund. Helt jävla ensam är du inte. Och som jag tror att många menar när de säger att alla hjärtansdag är deprimerande för att de inte har någon pojk- eller flickvän tänk då positivt på de som faktiskt har en sådan att fira med. Tänk också att det kommer med största säkerhet en alla hjärtansdag där även du har den där flcik- eller pojkvännen att fira med. Ta det bara lugnt, din dag kommer! 


Idag så har jag då i alla fall varit i skolan som vanligt. Inget speciellt där. Vi fick en otroligt irriterande samhällsuppgift. Längesedan jag var irriterad på samhällsläraren men idag slog det till igen. Jag gjorde i alla fall den uppgiften när jag kom he då det inte fanns datorer till alla under lektionen... inte papper heller för den delen. Har gått runt och spelat mobilspel hela dan också. Hihi. Löjligt roligt att kombinera saker så de bildar andra saker. Typ liv+svamp=1up. Hihi. för er som itne vet 1up är nytt liv när man spelar Super Mario. Nu är jag trött i mina ögon och ska titta runt lite på internet innan det blir sängen.


Hejrå!

Av Frida - 13 februari 2011 21:45

Hei.


Jag måste bara skriva det här efter att ha läst en otorligt irriterande forumtråd. Trådens rubrik var: Muffins och cupcakses är inte samma sak. Självklart är inte muffins och cupcakes samma sak. Bakar jag en citron muffins kan jag inte säga: Kolla mina fina cupcakes. Nej för att det ska få kallas cupcakes måste du åtminstone ha på glasyr/frosting och helst något strössel. Jag tycker också att cupcakes ska vara större än muffins. Liksom stor som en ''cup''. Det hörs ju på namnet. Cupcakes är som en lyxigare variant av muffins men samma sak nej det är det inte! Bara min åsikt, tycker du inte samma sak så är det upp till dig. 


Heidå. 

Av Frida - 13 februari 2011 21:05

Hai. 


Vad jag stör mig på att Google Chrome inte rättstavar längre. Vet ej om det här bara gäller på bloggplatsen eller hela internet. Ni lär i alla fall få se betydligt mer stavfel hädanefter om det kommer fortsätta att vara så här då jag förut alltid fixade till om det dök upp ett röttstreck. Aja nog om det. Idag har jag haft en slapp dag. Har gått runt hemma här i mjukisbyxor och inte gjort något vettigt. Lite matte har jag väl tittat på. Annars har jag mest hjälpt mamma stryka tvätt. Vi gjorde halva korgen var. Inte roligt men ett måste. 


Igår såg jag i alla fall tre olika filmer med några vänner. Roligt! Nu ska jag tittat runt lite på internet och sedan spela något spel tror jag. 


God natt!

Av Frida - 12 februari 2011 12:23

Hei.


Här sitter jag och jag har pluggat progrmmering. Det var duktigt gjort av mig då jag totalt hatar det ämnet. Har i alla fall lyckats med flera ''koder'' nu så får väl känna mig rätt nöjd och nu kan jag göra något roligare! Fast jag måste städa. Bluch. Mens en efter det kan jag göra något roligt. Pluggar matte gör jag imon. Perfekt upplägg för helgen alltså. Så filmkväll ikväll. Kan de bli bättre? Nej det kan det inte. Funderar på att gå ut och ta lite bilder på vintern sen också. Det hör till att gå ut och ta kort på årstiden även om samma årstider kommer om och om igen och ser ganska lika ut så måste man göra det. 



Musiiik! 

VersaEmerge. Okej, jag ahr haft problem med att lägga upp musik nu senaste gångerna jag har testat. Youtube har gjort om sig och det blir inte som förut längre men vi får hoppas att det ser någorlunda fint ut nu.


Hejdå.

Av Frida - 11 februari 2011 22:42

Hai.


Äntligen är det helg! Den här veckan har varit lång men nu är det helg vilket känns skönt. Imorse när jag slog upp mina blå yrde snön utanför fönstret. Inte roligt kan jag ju säga. Kämpade mig till skolan med snö upp till knäna på vissa ställen. En jäkla snö öken lever vi i! Jag kom i alla fall till skolan och sen var det likadant när jag skulle hem igen. Härligt. Tänkte när jag såg att det var en snö driva som var cirka 1,5 m att jag går runt och tar den lite längre vägen för där har de säkert plogat. Men nej nej jag fick pulsa i alla fall. Föräldrarna är aldrig hemma och kan skjutsa en när man verkligen behöver det. 


Dagen har väl i alla fall varit bra. Vi har fått världens dö trökigaste uppgift på svenskan. Blä jag lämmnar de till nästa vecka. Har skottat snö sen också, då hela gården var full till bredden. Jag blev trött som ett os. Fråga mig inte vad ett os är men det var vad jag tänkte när jag stod ute i snön. Sen har jag bara latat mig och det ska jag göra nu ända tills imon! Ska strax gå upp och läsa en bok. Imon är det filmkväll med the friends! Fun fun bubbelgum! Hihi.


Hajrå.

Av Frida - 10 februari 2011 21:48

Hai hai.


Jag är glad människa just nu. Har hittat jättebra musik och det händer inte varje dag. VersaEmerge. Jättebra och dem har lyst upp min kväll. annars så har dagen varit helt okej. Presenterade skåpet som jag och två till har hållit på att utveckla några veckor. Det gick jättebra och jag var konstigt nog inte så nervös som jag brukar vara. Tacka vettja när det bara är TE... Hade handboll på idrotten. Usch, innebandy är roligare. 


Har pysslat lite med naglarna idag. Det blev lila med vita prickar. På tal om vita prickar så har snön vräkt ner hela dagen och gör så fortfarande. Blä å usch vad jag är trött på vintern. Jag som nästan hade börjat fått lite vårkänslor men de är som bortblåsta nu. Haha. 


   Handbollens fel att min lillfinger nagel är så kort så den knappt syns. 


Hairå.

Av Frida - 9 februari 2011 21:04

Svejs.


Den här dagen har varit bättre än gårdagen. Har lyckats med matten. Det gick faktiskt riktigt bra när jag väl orkade ta tag i det. Rätt lat dag i skolan, ändå är mina ögon trötta som bara den nu. Det kan bero på att jag inte sovit särskilt bra inatt. Har vaknat minst tio gånger. Tittat på klockan, minns att den var något med ett första gången och sista var den något med fem. Drömt som en tok har jag också gjort, massor med konstiga saker. En gång var det teknik lektion och vi höll på att utveckla någon sorts campingstugor istället för elevskåp som vi egentligen gör. Det var samma grupper som i verkligheten minns jag men vi var i cafeterian och byggde campingstugor. Sedan plötsligt var det jag och två till från klassen som skulle titta på film. Film på en sån stor typ bioduk och jag fick den sämsta platsen. Sedan plötsligt skulle jag operera brösten utan bedövning. Varför i hela fridens namn skulle jag göra något sådant? Aja mycket kan hända i drömmarnas värld. 


Imon hoppas jag det blir en bra torsdag då jag ska äta frukost och popcorn!


Hajrå. 


Av Frida - 8 februari 2011 21:05

Hais.


Den här dagen har varit skit seg. Vet inte varför men jag har inte haft lust med någonting. Jag gör matten imon. Försökte mig på att läsa fysiken, fattade nästan ingenting men har i alla fall tittat på orden nu. 


Igår var jag till Borlänge med Rasmus och Lousie. Trevligt, trevligt. Vi gick typ runt i kupolen, köpte godis och satt på donken. 


Jag är inte kompis med min far idag. Fråga inte varför men han har varit bidragande faktor till att den här eftermiddagen inte var nå bra. 


Lyssna på LIGHTS om du har tråkigt någon gång. Man blir gladare, jag lovar. 


Heirå.


Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards