Alla inlägg under juli 2011

Av Frida - 12 juli 2011 21:48

Hei.


Nu är jag tät i näsan igen men det har varit liite bättre idag än igår. Tror dock att jag hoppar protesen i natt också. Omöjligt att ha den när näsan är ur funktion. Visst, jag kan spruta i spray så att det blir fritt fram natt andas nu men det kommer ändå att täppa igen i natt. Och jag kan berätta att det är inte så himla roligt att vakna med en näsa som inte går att andas med och en mun full av saker. Nej fy! Den får vänta. 


Idag har jag inte gjort sådär jättemycket heller. Lullat runt här hemma. Läst lite bok. Slog nytt rekord på kuben också. Har börjat lösa den på tidoch rekordet låg idag på 1.55 men det förbättrade jag med hela 25 sekunder. Så nu är mitt nya rekord 1.30 Det gäller ju att ha lite tur med bitarna när man löser också och det hade jag idag. Ibland måste man göra vissa saker flera gånger och andra gånger behöver mna inte göra vissa saker alls. Beror helt på hur bitarna hamnar! 


Följde med till Leksand nu ikväll också. Hade inget bättre för mig och var ändå inte så haj på att göra något annat. Jag känner mig inte speciellt sjuk men det är ändå jobbigt att göra saker när näsan inte är som den ska. Förresten får jag väldigt sällan feber när jag är sjuk. En av anledningarna till att de trodde att jag inte hade blindtarmsinflammation är jag faktiskt hade det. Hon har inte feber. Nej, nej visst men alla människor är inte sådan att kroppstemperaturen höjs så fort man är lite krasslig. I alla fall tillbaks till Leksand. Det var iiskallt där och vi blev inte kvar så länge. Det var sådan där åkdon och termos träff där. Träff med gamla bilar alltså och det är ju pappas intresse. Jag tycker förresten det borde heta tanka dunk istället. Det låter mycket roligare ju! Hihi.


Det var kvällen det. Har gått runt och gastat BACKLUNDS MÖBLER I LINGEHED HITTA MÖBLER TILL RÄTT PRIS. HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA BÅDE FATTIG OCH RIK. Haha. Vackert. Nej, inte spceillt men den där Lingheds visan har setat som klistrad ikväll. Tror det är någon radioreklam. Nu ska jag borsta gaddarna. 


Hairå. 

Av Frida - 11 juli 2011 21:37

Hai.


Jag är TÄT i näsan och har varit hela dagen. Jättejobbigt. Hoppas det är bättre imon. Har bara tagit det lugnt idag. Har inte velat använda nässprayen heller så har gått runt och munandats nästan hela dagen. Men vi spar sprayen till inatt. Man kan ju bli beroende av det, något som jag är livrädd för. Och det står max två gånge om dagen på flaskan så spar de två gångerna till natten. Jajhaja. Har inte så mycket att skriva. Längtar till helgen. Varför? För att min näsan antagligen är friskare än nu då! 


Jaja. Ska ner och fixa lite nu och sedan blir det kanske lite mer dator innan det blir sängen. 


Hairå. 

Av Frida - 10 juli 2011 21:39

Hai.


Den här dagen har väl varit sisådär. Har varit lite upp och ner i

dag kan man säga. Börjar med att berätta att jag blivit lite små förkyld. Inte kul mitt i sommaren men jag har inte varit det sen i höstas så det var väl dags nu igen då antar jag. Har i alla fall ont i halsen och är tät i nosen. Aja det går väl över om nån dag. Fick också för jävulskt ont i magen idag. Låg i sängen och verkligen vred mig av smärta. Tror aldrig jag haft så ont i magen förut och det gick inte att ligga still. Finns bara en sak det kan ha varit också och det heter mensvärk. Jag som inte brukar få det vet nu hur vissa tjejer har det varje månad. 


Nu till det bra med den här dagen. Jag har bakat muffins/cupcakes. Tror att receptet hette nutellamuffins i alla fall och de blev superfina. Himla goda också! Karameliserade hasselnötter på toppen och nutellatopping. Jums, mums. Mamma fyller år på tisdag så det var den stora anledningen till de lyxiga muffinsen och att mormor med flera kom hit och sa grattis. Själv väntar jag med att gratta till på tisdag. 


Har ätit korv idag också. Haha. Intressant att få veta. Eller inte men det var gott i alla fall! Juste läste ut en bok igår. Skirver om den en annan dag för nu ska jag ner, leta rätt på nässpray och borsta tänderna. Förresten har jag aldrig varit förkyld sedan jag började med protesen. Kan ju bli en intressant natt det här då. 


Tjingeling!

Av Frida - 9 juli 2011 23:53

Hai.


Oj nu är det mitt i natten! Nästan i alla fall. Hamnade i någon otroligt sorglig film här ikväll. Gick inte att sluta titta och det kom en och annan tår måste jag nog erkänna. Jaoop, har inte gjort något särskilt idag. Varit avskärmad från omvärlden genm att inte ha mobilen på. Har du velat mig något bättre lycka imon! Kan aldrig vara bra att vara nå bar hela tiden. Ibland måste man faktiskt leva lite mer som förr i tiden.


God natt.

Av Frida - 8 juli 2011 22:33

Haii.


Nu sitter jag här igen. Kvällen har varit allmänt seg och tråkig. Har verkligen inte kännts som en fredagkväll. Eller jo, lite kanske men det blir inte lika trevlig fredagskänsla när man har lov och är ledig som när man går i skolan. Avslutade nyss kvällens arbete med den svåra grejen. Gick rätt bra idag faktiskt men är än så länge bara i start groparna. 


Dagen har spenderats med Louise och Rasmus i Säter. Vi tog mopparna dit och hade det jätte trevligt. Tog även mitt första dopp för i år. En dag senare än förra året. Nej, det är inte så att jag håller koll på vilken dag jag tar första doppet bara så att jag råkade få syn på det igår. Klickade nämligen på tidigare år här i bloggen och det var då jag fick syn på det. Vet att jag är sen med att bada. Men bättre sent än aldrig, eller hur?


Jajaj. Vad händer nu då? Sängen kanske? Känner mig faktiskt trött. Och törstig men vet inte om jag orkar gå ner igen och dricka. Får väl hålla mig till imorgon. Kan bli länge men det går nog. Har förresten börjat gå och lägga mig himla tidigt för att vara lov. Men jag lägger mig inte i sängen och tänker: Nu ska jag sova! nej, nej jag läser ju bok då innan i typ en timme eller så. Hur länge beror på hur trött jag är helt enkelt. Tralala. Får väl se ska sitta här en stund till sen blir det sängen!


Hairå. 

Av Frida - 7 juli 2011 21:49

Hai.


Hjälpe mig nu vet jag inte vad jag har gett mig in på. Har nyss startat upp med något riktigt svårt. Om det kommer att bli klart vet jag faktiskt inte men jag ska i alla fall försöka har jag bestämt. Om det nu blirklart då så berättar jag för er då vad det är jag pysslar med. Eller kan tänka sig att jag ger lite ledtrådar när jag kommit en bit på vägen. Hihi. Ni kan ju gissa hej vilt så länge och försöka lista ut vad det är för projekt jag startat upp här ikväll. För ett projekt är det nog verkligen känner jag nu som kommer att ta en hel del energi. Men det är det förhoppningsvis värt i slutändan. 


Den här dagen har jag i alla fall spenderat i Borlänge (igen...) med Rasmus och Louise. Jag köpte en bok! Vilken överraskning att Booklusis köper sig en bok. Naj, hihihiha. 500 muffins var det fina namnet på boken. Just nu äger jag tre muffins böcker. Kommer jag någonsinn hinna baka alla sorter. Över 600 muffins recept har jag i min ägo. Men här ska bakas, bakas, bakas. Det är så kul med muffins! Fast det blir förstårs mer baka på vinter halvåret. Köpte mig även en ny plånbok idag. Det behövdes. Den gamla är skruttig i kanterna och egentligen för liten. Men nu har jag en ny! Perfekt. Åkte även i en varm buss på vag hem. Kokhet skulle jag nog till och med vilja säga. Blöösch. 


Nu ska jag ner och borsta gaddarna. Sedan blir det kanske att fortsätta lite med den svåra grejen eller så blir det att lägga sig i sängen och läsa lite. Boken är så bra nu igen. Tog ett tag att komma in i boken jag håller på med nu men nu har den blivit jättebra och jag längtar efter att läsa! Imon blir det förresten Säter med R&L. Ska bli jättekul!


Hairå.

Av Frida - 6 juli 2011 22:32

Heii. 


Tänkte inte skriva speciellt mycket idag. Hade faktiskt tänkt att göra något annorlunda för en gångs skull. Jag både gillar och ogillar så kallade listor. Tycker det är ganska kul att läsa och se hur folk tänker och tycker, beter sig och är. Det jag dock inte gillar är när listan avslutas med något i stil med: Gör denna annars är du ingen äkta vän. Sådant rent utav hatar jag. Därför så tänkte jag göra en lista utan sådant nu. En lista som bara ska gillas alltså! 


7 saker du kanske visste om mig:

1. Tycker svart är snyggare än vitt. 

2. Föredrar att bada i hav/sjö istället för pool. 

3. Känner mig obekväm i shorts. 

4. Inte tycker att piercingar och liknande är speciellt snyggt. 

5. Tycker det är roligare att köpa godis än att äta det. 

6. Aldrig har varit på Gotland men gärna vill dit. 

7. Sjunger karaoke så huset skakar när jag är ensam hemma. 


Hihi. Så lite oligtmed någonting annorlunda. Kanske ska börja med sådant här oftar eller vad tycker ni? Hittade någon med böcker här om dagen. Den skulle man ju kunna göra. Fast det kanske inte är så kul för er att läsa om mitt bok tjat hela tiden. Haha. Men i alla fall så blir det nog lite fler listor hädan efter. Då avslutar jag med lite hiss och diss också eftetsom vi kör med förnying idag! 


Hissa ååå dissa dututut!


Hiss: 

Musik när man är hos frisören.


Diss:

Doften av gula arbetshandskar.


Hairå!

Av Frida - 5 juli 2011 22:31

Hai.


Idag har jag bara segat runt. Har inte gjort något nödvändigt alls. Helt enkelt en ganska onödig dag det här. Har läst i en bok som är okej, rätt bra. Segat, degat. Hjälpte pappa köpa nyponrosor för han klarar inte sådant själv. Lagade fantastiskt god mat och åt så jag blev mätt som en propp. Det är ungefär så min dag har sett ut. Hur har era varit? lite roligare än min hoppas jag. imon blir kanske roligare. vaknade förresten åtta imorse igen. Jag verkar inte kunna sova länge längre. Eller så är det så att jag går och lägget mig förtidigt för att sova till halv elva. Så är det nog då jag har gått tidigare till bädden än vad jag brukar på sommarlovet. Aja, känner inte att jag behöver vara uppe längre så då är det väl bra att man går och lägger sig antar jag. Ja, ska ta och titta lite grejjer på internet nu sen blir det nog att läsa lite och sedan sova igen. Vill förresten att det ska bli så där klarblå himmel igen som det var förra veckan. För det är vi värda!


Na nu är det sådär igen att rubriken har nästan inget med inläggets innehåll att göra men vad gör det? Jag kom inte på något annat och jag har absolut iknte börjat få svällande tår. 


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards