Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Frida - 27 juli 2011 22:41

Hahahio! 


Eftersom det är uppmärksamma glädjen och skrattets kväll här idag så måste vi har lite musik också. Fick av misstag på något galet så den får det bli!



Haiidå! 

Av Frida - 27 juli 2011 21:48

Hai.


Etterkant på dig själv du! Har stått i vinbärsbusken idag. Vinbergssnäcka. Hualigen. Minns än idag första gången jag såg en vinbergssnäcka. Påväg till skolan när jag gick i typ femman kanske. Mellanstadiet någon gång i alla fall. Då inte långt hemmifrån såg jag en VIT stor snigel med skal stort som en femkrona minst och då överdriver jag inte. USCH! Sniglar är bland de värre djur. Föredrar spindlar framför sniglar. Okej, tillbaks till vinbärsbusken. Inte så roligt att plocka vinbär men man kan göra god sylt och saft sen! Hihi. Och tar inte jag första steget och beger mig ut i busken blir det aldrig något för mamma. Så idag tog jag helt enkelt en pall i handen och gick ut och satt mig för att plocka lite vinbär så kom mamma efterlunkande en stund senare. Livsfarligt att plocka vinbär för just på det stället där vinbärsbuskarna är bor det etterkant i gräsmattan. Ta dig en funderare du på vad etterkant är för något. Haha. Vill ni veta? Ha, ger svaret längre ner. Kryllar i alla fall av sådana där om det kan vara till någon ledtråd. 


Hahahahhaha. Hahhahahahahahahahahahaha. Skratta är bra för själen så idag har vi skratt dag här i bloggen! Hihihiha. Upptäckte just att man får världens största skugga av lampan i mitt rum. Kan skrämma mig själv nästan med min egen skugga. På tal om något annat så var jag tillbanken och tog ut lite euro idag. 40 stycken. Eller vad sägr man? Haha. Bara 5 typ 4 dagar till Grekland nu! Ska bli så toppen att få komma till värmen lite. Har förresten varit riktigt svett hett här idag också. Svetthett bara man reste sig upp. Blev så varmt ett tag att jag inte visst vad jag skulle göra av mig och allvalrigt trodde att jag skulle svimma av i nåt hörn. Men det fixade vi med vatten och parasoll! 


Sen ikväll blev det moppe tur med Rasmus och Louise. Träffade även Hollie lite. Inte många själar på campingen kan jag tala om. Haha. Vem vill campa i här? Ingen nej just det! Varför finns det ens en camping? Haha. Var på donkdonkelidonkdonk också. Åt jordgubbssylt! Hahahhhahahaha. Skratta å va glad ooo vad det låter bra. Det är poffet i tjoffet som gör det! Det var gott i alla fall. Uttala gott som gott och inte gått så låter det mycket roligare! Hihihha. Nu ska jag skratta vidare gör mig själv och Siri Bertan. Just det ja! Jag försökte fånga den perfekta bilden på mig och Lillkisse idag men det gick inte så bra. hon ville inte vara still men kanske att jag får en bättre bild en annan dag! 


Höll på att glömma etterkanten. Etterkant är sånna små röda myror som pissar på en så det gör svinont ett tag. Det var mormor som kalla dem för etterkant haha. Ni kan ju säga pissmyra, ettermyra, rödmyra eller vad ni vill!


Hhahahahaj då!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards