Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Frida - 19 juli 2011 21:59

Haii.


Idag har jag filosoferat runt här hemma. Eller, haha, filosoferat det lät ju hel flummigt. Det jag egentligen har gjort är: först satte jag mig i solen. Tänkte att jag skulle steka på magen lite då jag har blivit väldigt brun på armarna men inte magen. Men efter en stund kom det massor av moln så då flyttade jag in på altanen i stället. Jag satt alltså och läste i solen annaras hade det varit lite konstigt om jag gick in och bara satte mig på altanen. Men nej, jag har alltid en bok i handen när jag solar. Det blir lätt tråkigt annars. 


Sedan har jag umgatts lite med pappa också. Vi spelade kort som vanligt. Kastade lite pil också och pappa är utnämnd till dagens loser. Roligt för honom! Har lagat mat också. Ost- och skinkpaj. Det blev gott! På tal om annat så är det ganksa dammigt här. Dags att städa igen alltså. Inte roligt men måste göras. Torkade taket igår. Istället för att troka golvet. Haha, nejdå men taket behövde sig en städning. Får kanske ta att damma imorgon. 


Senare blev det även en glass på donken. Gott! Å jag har blivit så kär i Chemical Vocation. De går om och om i mina öron om ni vill veta. Förresten tog jag mig en sväng om i trädgården idag också. Upptäckte att det är ganska mycket körsbär i år. Synd att de sitter högt upp men några kan man ju alltid få tag på. Älskar körsbär. Älskar bar överhuvudtaget. Hallon, jordgubbar, körsbär, smultron, frysta blåbär. Det finns lite bär jag hellst har oätna också så som vinbär, krusbär och hjortron. Vi har gula hallon i trädgården. Det är ganska häftigt! Man tänker sig inte att de ska smaka som vanliga hallon men de gör de. Vi har röda också, goda de också.   Körsbär.


Jajaja. Hade något mer jag tänkte skriva men mamma kom och skulle visa upp sig lite och nu har jag glömt vad det var jag skulle skirva. Jaja, det räcker ändå för idag.


Hajrå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards