Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Frida - 24 juli 2011 22:05

Haii.


Nu ska jag berätta om gårdagen! Jag var då som skrivet i Stockholm igår och det var toppen. Hade verkligen superroligt. Ska jag ta det hela från början eller hur vill ni ha det? Nu gör jag så i alla fall så får ni som var med höra min version av resan. Det hela började med att jag vaknade i min säng. Tog min ben kravlade mig upp och stegade ner för trappan. Stegen styrdes in i köksdelen av huset. Okej, känner att det kan bli jobbigt om jag ska berätta allt på det där sättet. Haha. Tar det nog i något kortare version. Vi åkte i alla fall tåg dit. Ganska trevligt att åka tåg faktiskt fast vi fick sitta bakåt. Hade föredragit framåt men det gjorde mig egentligen inte så mycket. Efter ett tag var vi framme i huvudstaden! Förresten så öser regnet ner nu. Det gjorde det inte igår vilket var tur men det var groteskt hett! Aja, jag gillr ju när det är varmt så inte gjorde det mig så mycket även om det var jobbigt. Efter att ha klivit ur tåget var det bara att börja leta sig fram till Gröna Lund.  Vi tog oss på något sätt till tunnelbanan och klev på där. Första gången i hela mitt liv jag åkte tunnelbana. Det ni. Vi klev av tunnelbanan. Åkte upp för massor av snabba, långa rulltrappor och klev strax ut på en gata och började gå åt nåt håll. Det visade sig lite senare vara fel håll vi gick åt. Då vände vi helt enkelt på våra kroppar med hjälp av benen och började gå tillbaka. Vi förstod så mycket som att vi skulle till vatten. Haha, snart så såg vi också vatten. Då med lite hjälp leta vi rätt på en biljettkur och köpte biljetter till båten. Hade verkligen inte räknat med att få åka båt igår men det fick jag visst göra. Trevligt. 


Nu är vi framme vid Gröna Lund. Jätteroligt! Jag total älskar karuseller. Karuseller lät ju hel barnsligt men vad säger man då? Berg- och dalbanor och sådant där ni vet. Vi åkte det mesta. Blev rejält omskakad av den lila Insane krabaten. Fattar inte varför jag sätter mig i sådant där när jag egentligen tycker det är skitläskigt mensamtidigt är det så himla roligt. Befann mig upp och ner under nästan hela åkturen tror jag. Kändes i alla fall som det. Haha. Åkte även de andra berg- och dalbanorna. Den nya i trä var ritkgit rolig måste jag säga. Hade inte gjort något om den var lite längre men äsch! Åkte även ett av dem upp i luften tornen. Åt även en våffla med sylt och mjukglass! Det var jättegott och jag blev mätt som en propp efter det. Spelade på chokladhjul och vann som vanligt inget. Men säger äsch igen, vadgör det jag har kanske turen med mig en annan gång. Såg även September uppträda lite. Hon är en av de bättre spela på radion musiken. Nu tror jag att jag har fått med det mesta. Vi hade så fruktansvärt kul så det är omöjligt att skriva om allt! Sedan var det även hemresa gick till på ungefär samma sätt som dit resan. Jag och Louise fick dock några stinkande killar framför oss i tåget. Och det myllrade in portugisiska scouter innan vi var hemma igen. Har i alla fall haft en toppen kul resa med mina vänner! 


         

Lite dåliga mobilbilder från resan. Bättre än inget!  


Sen när jag kom hem var mina fastrar här på middag. Jag åt också lite. Hann inte med förrätten men det gör absolut ingenting! Gillar inte förrätt så mycket. Det blev efterrät istället. Någon sommar tårta mamma hade gjort. Sisådär god. Inte det godaste jag ätit men inte heller oätlig. Så blev det plump spel som alltid när fastrarna är här. Jag lyckades vinna också! Första gången i hela mitt liv jag vinner plump på en fasterkväll. Det är en stor ära att få vinna det ska ni veta. 


Den här dagen idag tänker jag inte säga så mycket om. Har varit en normal dag bara. Jo, jag övninskörde. Det gick väl sisådär. Hade kunnat gå bättre. Jag verkligen avskyr rondellen vid Hemköp. Varför är det farthinder mitt i innan man ska svänga ut i rondellen? För att man ska sänka farten så klart men det är inte så någon annanstans! 


Har även här ikväll setat och studerat lite. Vad jag menar med studerat tänker jag inte berätta. Upptäckte en sak som gjorde mig ganska arg och även lite ledsen inombords. Tänker inte heller berätta vad det var men nu tar jag och skiter i hela grejjen och lever mitt glada positiva liv istället! Och det gjorde jag. Satte mig och skrev ett sms till en människa som jag faktiskt saknat en del. Tänker inte heller här berätta vem. Konstigt att vissa är så lätta att prata med när andra är helt omöjliga. Visst är det konstigt? Kan berätta att det känns som att det här inlägget tagit flera timmar att skriva pågrund av chattande och sms:ande. Jaja nu ör det klart och jag ska sova!


God natt. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards