Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Frida - 20 juli 2011 21:16

Tja!


För att börja på något annat sätt än hai någon gång så börjar jag den här gången med ett glatt tja! Satt nyss och tittade igenom vad jag har läst för böcker på boktipset.se. Två av de böcker jag läst hamnar i kategorin fakta. Böcker som jag absolut inte tycker är fakta. Haha. Har varit på lappens och ätit glass idag. Gott! Kan placera mig under katergorin glassälskare! Tog mig även en rejäl sovmorgon imorse. Vaknade inte förens jag hörde pappa skramla runt nere och då var klockan halv tolv. Imon ska jag upp tidigt med tuppen! Det kan jag lova. Okej, kanske inte så tidigt som med tuppen men åtminstone vid tio ska jag masa mig upp. Spelade mas idag också. Blev arg och sur för mamma var dum! kastade kortleken upp i taket. Samlade ihop korten och räknade.52 bra då stämmer det. Märkte sedan att klöver ess var spårlöst borta. Räknade kortleken igen. 49. Inte bra. Tre kort har gått och gömte isg. Var nära på att ge upp letandet men till slut kom de fram och jag hade blivit snäll igen! 


Kunde inte låta bli att sluta läsa igår kväll förens boken var utläst. Den osynlige av Patricia Cornwell. Fyra kvinnor har blivit mördade. Mördaren lämmnar inga spår efter sig. Rättsläkaren Kay Scarpetta är fast besluten att hitta mördaren. 

Helt okej bok att ha som tidsfördriv ett tag. Inget som sätter några djupa spår. Blir ändå rätt spännande i slutet även om det dröjer. Det här är också en av de två böckerna som visst klassificerar sig som fakta på boktipset. Det tycker jag inte alls, klart det är en deckare. Kan vara så att den hanar under fakta för att man får veta rätt mycket om hur det går till för en rättsläkare. Kul att få veta faktiskt då jag om jag hade velat bli läkare skulle vilja bli just rättsläkare. Hemskt eller hur? men det verkar intressant. Så behöver man inte heller oroa sig för att göra någon illa när människan man skär i är död. Okej, tillbaka till boksnacket. Läs Den osynlige om du är ute efter en deckare där man får följa rättsläkaren mer än poliserna. 

Betyg: 3 av 5. 


Lyssnar på Hjältar, sagan om hur det sket sig. Haha, den låten är rolig. Har förresten musik på svenska kväll. Det innebär att jag lyssnar på sånt som Gyllene tider, Lars Winnerbäck, Kent och Håkan Hellström. Känner att jag måste ha sådana kvällar ibland och den här blev en sån. Ordnade upp med lite kategorier här i bloggen för ett tag sedan också. Söker du något specielt så kika under kategorier i menyn till vänster. Kommer att fyllas på mer och mer där efter hand. Alla inlägg hamnar också under allmänt som förut så att jag lätt ska kunna se hur många inlägg jag gjort. Hihi. 


Hissa ååå dissa!

Hiss: Långa promenader med musik i öronen. 

Diss: Diska ur gamla youghurt förpackningar. 


Glömde att berätta en viktig grej. Jag har bakat muffins idag! Choklad- och hasselnötmuffins. De blev lite som kladdkaka fast mycket fluffigare. Hihi. Inte så fina då de inte jäste upp pågrund av att receptet var lite annorlunda än de brukar vara men Goda!


Heirå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards