Alla inlägg den 2 juli 2011

Av Frida - 2 juli 2011 21:45

Hai.


Nu är det här väldigt tråkigt i början men tröttna inte, det blir roligare!


Jag är trött i ögonen. Vill sova. Ska snart sova. Tidigt fastän det är lördag. Vad spelar det för roll? Ingen alls just den här lördagen. Har mest trökat runt här hemma idag. Läste de sista sidorna i en bok. Trökat mig restan av tiden. Städat. Typisk tråkig grej. Spelat kort. Det gick dåligt så jag blev sur. 


Det enda roliga idag var en liten moppetur! Lika trevligt nästan jämt. Vädret bestämmer en hel del om det är trevligt eller otrevligt. Det har varit riktigt tråkigt väder idag också så man kunde ju knappast vänta sig att resten skulle bli rolligt. Trök vad tråkig jag är iag. SKit i att läsa det här om du inte vill bli lika uttråkad du som jag är. Fast du har antagligen redan läst. Men imon blir en roligare dag! Det är jag hundra på. Helt hundra. Tänka blänka, försent för att vänta. Jahaja. Ska man börja längta till skolan nu kanske? Nej då skojja bara. Jag sitter inte och längtar till skolan en sommarlovs lördag. Så illa är det inte än. Det är inte illa annars heller men de lät bara bra att skriva så just där. Det luktar något bekant om mina fingrar. Vet inte ritktigt vad men ungefär sträv kiwi. Haha. Vet ni hur sträv kiwi luktar? Det vet inte jag men tror att det egentligen luktar sköljmedel. Känner mig genast lite gladare nu. Tänka sig vad lite skrivande kan göra med en. Hihiha. 


Drar slutsatsen nu att den här lördagskvällen slutar ganska bra ändå. Och det tack vare min kära blogg och lite kär musik i öronen. De kommer kliva på dig igen. Nanananana. Jag har en nål här. Kan sticka mig i fingret så blodet forsar. Det tänker jag minsann göra! Stick, stick. Nu rinner det. Hugg, hugg. Det forsar. HJÄLP! Nej haha, jag skojjade bara. Skulle aldrig sticka mig i fingret med en nål så bodet forsar. Undrar ändå varför jag har en nål här? Har väl sytt i något någon gång. Har lite små knasiga pryttilar här. Två olika tärningar. Men tärningar gillar jag så det gör inget. Oj, det var till och med tre tärningar. En röd med vita prickar, en vit med svarta prickar och en snusk gulbrun med svart små pepparkorns prickar. Ska jag kasta och se vad summan av de tre tärningarna blir? Okej, då får du först gissa på något mellan tre och arton. Hoppas du gissar nu. Gissa gisssa. Hissa flaggan! Nu kastar jag. Summan blev tio. En sexa, en trea och en etta. Gissade du  rätt? Duktigt. 


Nu är tärningarna tillbaka på sin plats. Har en fingerborg också. Ingeborg, Ingeborg, stack du dig på en fingerborg? Undrar om jag hade fingerborgen när jag använde nålen? Har inget minne av det men man vet ju aldrig. Min mormor heter förresten Ingeborg. nu tror jag det är slut babblat för ikväll. Ha en fortsatt trevlig natt!


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards