Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Frida - 4 juli 2011 22:18

Hai.


Den här dagen började med att jag vaknade klockan åtta. Jag som skulle sova länge. Aja, låg i alla fall i sängen och halvslumrade lite till kolcan tio. Då steg jag upp och åt jättegoda mackor till frukost. Sedan blev det kortspel med pappa. 1-1. Oavgjort alltså. När jag och pappa spelar kort kör vi alltid tre tior. Den som blir bäst av tre där vinner rond ett och får ett poäng. Sen är det tre vänd åttor och den som vinenr flest där vinner rond två. Idag vann vi alltså varsin rond så det blev 1-1. Efter det tyckte pappa att jag skulle följa med honom till Avesta så då gjorde jag det. Plötsligt satt vi där och provkörde en bil fast det inte alls var så det var tänkt. Haha. Blev i alla fall inte det pappa hade tänkte sig där. 


Sen stack jag till biblioteket. Har äntligen lite nytt att läsa. Tre böcker blev det och det kommer att gå undan att läsa dem nu när det är sommarlov. Hihi. Förresten blir det lite mer bok snack nu om en bok jag läst ut för ett tag sedan. Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella. Den här boken handlar om Samantha som håller på att bli delägare i en advokatbyrå. En dag begår hon ett misstag och flyr från jobbet. Det resulterar i att hon plötsligt tackat ja till ett jobb som hushållerska. Samantha som inte vet någonting om att laga mat och inte har en aning om hur man använder tvättmaskinen.  

Jag tycker att den här boken var ritkigt rolig! Visst, det känns kanske en aning överdrivet ibland men det gör inget för det är bara kul. Japp, denna bok fick mig att skratta högt flera gånger och det är inte ofta jag gör det. Man kan inte heller låta bli att tycka lite synd om Samantha ibland. Jag kommer helt klart att läsa fler böcker av den här författaren och en varmed bland de tre böckerna jag lånade idag.

Slutsats: Läs den här boken om du vill läsa en rolig, lättsam bok man inte behöver koncentrera sig så mycket på att förstå!

Betyg: 4.5


Nu till dagens höjdpunkt, Rasmus födelsedag! Har varit hos honom och ätit. Åt tacotallrik som var jättegod och marängsvillesviss till efterrätt. Har ingen aning om hur man stavar det ordet. Haha. Det var i alla fall väldigt kul och trevligt hos honom. Skrattade massor och någon sa uttrycket livet är som en rolig komedi mest hela tiden. Det gilla jag verkligen då det stämmer in rätt bra på mig. Hihi. Vi var även och hälsade på vår gamla lärare. Rätt kul att se henne igen. Nu längtar jag till min kära säng och en bra bok. God natt.


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards