Alla inlägg den 3 juli 2011

Av Frida - 3 juli 2011 22:06

Hai.


Idag har jag varit i kupolen. Köpte present till någon som fyller år imorgon. Hihi. Köpte även ett jättefint blått somrigt linne. Inte så ofta jag köper blå kläder, men idag blev det så! Det var inte det enda jag köpte. Nej, nej. Köpte en fin röd- och vitrandig klänning också. Den var fin och somrig den med. Tycker att det kan bli lite soligare ute nu igen så jag får använda mina nya kläder! Har varit trök grått  idag igen. Inte minsta lilla blå himmel på hela dagen. Hoppas på bättre imorgon. 


Det blev även två nya nagellack till min samling idag. Ett grönt och ett silverfärgat. Har självklart testat de nya lacken också! Vissa tycker nog att mina finger naglar har en hemsk färg nu men jag gillar det! och det är ju det som är huvudsaken, vad andra tycker spelar inte så stor roll. Nageldesignen just nu är då i alla fall lite mörkt trädgårdsgrönt som bas och lite silvriga prickar på det. Snyggt tycker jag! Älskar att ha starka underliga färger på naglarna. Vet dock att mamma inte gillar det så finns antagligen fler. 


Å nej. Nu kom jag på att mobilen ligger nere nästan tom på batteri. Borde ta mig ner och sätta den på laddning. Kul också att jag städade här igår och nu har kisse kommit och hårat ner hela skrivbordet. Då tycker jag hon får plocka upp efter sig. Men nej, nej det kommer hon ju inte göra. 


Imorgon ska jag till biblioteket. Så här dagen före bibblan längtar jag alltid dit. Knasigt men sant. Hihi. Hoppas på att hitta lite trevlig sommarläsning. Ska även till den som fyller år imorgon och ha det lite trevligt hoppas jag! 


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards