Alla inlägg den 1 juli 2011

Av Frida - 1 juli 2011 21:10

Haii!


Känner mig gladig nu igen. Hihih, det är så roligt när man blir så här flaxigt glad. Hihihihha. Tralalla. Kan det vara för att jag har jobbat klart som livet känns extra glatt just nu? Har äntligen jobbat klart för sommaren. Idag var vi ner i jordens inre. Alltså vi var nere i gruvan. Det var inte som man tänkt sig kan jag säga och jag fattar inte att min pappa jobbar nere i det där. Haha. Det var mööörkt där nere. Läskigt att man inte såg mer än några meter framför bilen. Rätt som det var kom det en vägg och man trodde nästan att vi skulle krocka med väggen. Ojojojoj då! Häftigt i alla fall. Nu är det som sagt färdig jobbat och jag ska härdan efter njuta av sommaren! 


Fantasin är på topp just nu. Hahha. Inledde mitt riktigta sommarlov med att läsa. I tre timmar satt jag med boken. Lite längre i sträck än det brukar bli men är man ensam i huset så blir det lätt så. Har bok brist nu också och jag slår vad om att biblioteket är stängt imon. Det är säkert lördags stängt på sommaren. Blö i sånna fall. 


Har ju varit på donken och ätit glass också! Gott som vanligt och trevligt sälliskapis. Å, vet ni vad jag är sugen på? Nä det vet ni inte men jag ska berätta! Cahmpinjoner. Mmm, det är verkligen gott. Skulle kunna äta champisar varje dag. Yums. 


Akta dig så jag inte biter dig i svansen med mina stooora tigertänder. Vad va det jag sa? Jo, fantasin är på topp denna fredags kväll. Pappa får skylla sig själv just nu om han försöker sova för jag sitter här och sjunger! Tralllilallai. Riktigt så sjunger jag inte men jag sjunger i alla fall. Nästa låt är Someday. Stor kärlek på den låten. Förresten är det interessant hur min musiksmak har utvecklats genom åren. Hihi. Tänkte skriva lite mer om det någon annan dag så jag har något att skriva om då också. 


Förresten är det så kul med rubriker. Känns som att jag kanske berättat att jag tycker det förut men det skadar ju inte att få höra det igen. Liksom när man får upp någon bra mening i hjärnan så kan man ta den som rubrik tycker jag. Även om den inte har något alls med inläggets innehåll att göra. Hihih. Det blir roligt ändå. Ibland så får jag ven idéer till rubirker när jag inte sitter och skriver. Då sparas den lilla rubriken i hjärnan tills en dag då den behövs. Bra va? 


Förra gången lovade jag ju ett långt inlägg i helgen och ett sådant tycker jag att jag skrivit nu. Skulle kunna mala på lite till ida tror jag men då finns det risk att ni tröttnar så kanske bäst att slita snart. Man vill ju inte tappa sina läsare för att man skriver för myclet. Jag har väl inte så värst många läsare men det är kul att skriva ändå. Hihihia. 


Hairå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards