Alla inlägg under oktober 2011

Av Frida - 14 oktober 2011 22:11

Hai.


Är lite fredagstrött tror jag. Lyssnar på hög musik för att det är just fredag. Kan man ju göra de andra dagarna i veckan också men i alla fall. Dagen har varit bra och nu är det helg ige. Bara två veckor till höstlovet och tio till jul! Ska bli jätteskönt med höstlov. Fast först väntar två veckor med mycket pluggande. Ska ägna en hel del tid åt fysiken den här helgen. Är prov nästa fredag och ajg har inte ens börjat sätta mig in i det än. Inte ordetnligt i alla fall. Inte så bra men får skylla mig själv. Har känt mig lat hela veckan och det ska det ändras på nu! Tänkte lägga upp lite höstigabilder men batteriet i mobilen tog slut så det får bli imorgon istället. Ja, måste kanske inte har batteri för att få in bilderna i datorn men den ligger i alla fall och laddar sig nu. 


Jag tittade på en gammal film nyss. Blev otroligt nostalgisk av mig. Hihi. Älskar nostalgi känslan. Kunde inte låta bli att titta på hela heller även om jag bara tänkt titta lite. Är nog sant som någon sa att har man väl börjat titta går det inte att sluta. Även om filmen inte är speciellt bra och fyra timmar lång. Haha. Nu ska jag gå ner, borsta tänderna, gå upp igen, kanske gå och lägga mig, kanske sätta mig vid datorn igen, kanske läsa en bok. Vi får helt enkelt se vad som händer! Förresten har jag extrem jullängtan nu igen. Den kommer alltid den här tiden. Gjorde det i alla fall förra året också. Kommer bli svårt att hålla sig från julmusik och julkalender på höstlovet kan jag säga. Ska kanske ta och bygga upp lika fin julstämning då i år igen precis som förra året. Hihi. 


Hairå!

Av Frida - 13 oktober 2011 21:39

Hei!


Nu ser här mycket annorlunda ut mot förut. Grått och tråkigt kanske ni tycker men mot hösten såhär ska det vara lite mörkare. Helt andra färger mot förut men det gäller att förnya sig lite ibland! Så här jag känner för att ha det just nu helt enkelt och eftersom det är Fridas värld är det klart att Frida ska vara på bilden. Tillåtet att ha bild på sig själv där uppe tycker jag. Ja, nu får det i alla fall vara så här ett tag! 


Hairå. 

Av Frida - 13 oktober 2011 21:20

Hej hej!


Har varit en ganska vanlig dag. Gjorde inget speciellt i skolan. Lite matte och sådant som vanligt. Har ändrat lite utseende här i bloggen. Så som det ser ut nu är dock väldigt tillfälligt. Tyckte inte det blev så fint som jag tänkt mig men var innerligt trött på den gamla. Bilden var himla fin på det jag skapar på webbdesignen men passade inte alls in här. Nej, ska snart ändra till något helt annat. Fy skotta vad kallt det är ute. Vinterjackan åkte fram idag och den satt fint ska ni veta! Huha. Imorgon är det fredag igen, härligt! 


Solen lyser upp, stjärnorna runt om. Även solen har fläckar, men det syns inte ofta. 


Hairå.

Av Frida - 12 oktober 2011 21:03

Hei.


Känner mig sådär lagom trött och tråkig. Inte alls lust att blogga med andra ord. Drös. Usch. Hugghugg. Aa. Tuggtugg. Sova snart. Om en stund komma Jhon blund. För att denna dagen går i rimmets tecken. 


Frida kan rida på sin skida, då kan hon glida och glädje sprida! Medan de som förtjäna't, lida!


Vackert. Skapad av en vän vid namn Emil. Tyckte den förtjänade en plats här. Har ändå inget vettigt att skriva om. Ni får ha det så bra!


God natt. 


Av Frida - 11 oktober 2011 21:25

Haii.


Schooolii. Titta vad jag hittade! Studio version äntligen.


Renegade - Paramore


Ny låt som är riktigt bra. Bättre än Monster. Oh ja. Bara för att jag har varit Paramore galning i över tre år och de alltid finns i hjärtat, även om jag  har perioder då jag lyssnar på mycket annat. Och oh ja även för att dem var det första bandet jag blev ritkigt jädra kär i. Innan Paramoretiden var det mesta radio musik och sånt. Kan säga att när jag upptäckte Paramore, det var då min musikstil började utveckla sig och jag verkligen började förstå vad jag gillar. Det är värt att ge nya låten ett försök till lyss i alla fall!


Hairå. 

Av Frida - 11 oktober 2011 20:23

Hej hej!


Idag har det inte hänt så mycket. Kemiprov var väl det som hände i skolan. Gick väl helt okej. Är inte jättenöjd då jag verkligen inte kunde sista frågan men äsch. Det gick i alla fall bra fram tills jag kom till den sista. Vill veta resultatet. Hellst nu på en gång. Får vänta till måndag. Humhum. Sumsum. För att du är speciell. Har känt mig ganska slunkidrutt på eftermiddagen. Har liksom inte haft någon lust till någonting. Satte mig i soffan och läste fastän jag hade kunnat göra något nyttigare. Men ibland behöverman bara få ta det lite lugnt. Boken är dessutom väldigt spännande så lite svårt att hålla fingrarna borta. 


Vill ni veta en sak? Idag fyller bloggen 2 år. Grattis på födelsedagen! Trodde nog aldrig när jag skapade den att den fortfarande skulle vara vid liv två år senare. Men tänk att det är den och jag har inga planer på att lägga av heller. Gillar att skriva av mig lite såhär. Det kändes väldigt konstigt i början att skriva om vad man gjort på dagen och sånt men nu känns det helt naturligt. Haha. Och det är roligt att blanda in lite annat ibland. Kul med något boktips här lite musik där. Precis som jag vill ha min blogg! 


Här skulle det varit någon fin, inte helt nytagen bild. Grejjen är då den att jag har inte så mycket bilder. Det mesta ligger i andra datorn eller på usb:et. Nej fy vettu vad! Haha. Vi säger bara Grattis och god fortsättning!


Hairå. 

Av Frida - 10 oktober 2011 20:41

Hei.


Det är måndag och jag är trött. Brukar ofta vara trött på måndagar och så även denna. Dagen har varit bra. Hade himla roligt en stund. Hihi. Vill ni vet vad jag har gjort idag? Har lust att riktigt skrivas upp det så nu får ni veta även om ni vill eller inte! Vaknade imorse som vanligt och klockan ringde! Tur för den det annars hade den blivit utslängd på direkten. Hade ställt en annan klocka också ut i fall att fredagsen händelse skulle upprepa sig. Lite hybris över att den inte skulle ringa. Haha. Det var riktigt sunk väder ute imorse också. Var som att gå i någon slags dimma eller det regnade fast det inte regnade. Duggade helt enkelt. Kännde hur jag blev vattnigare och vattnigare ju närmare skolan jag kom. Ugh. 


Till sin ära var matte veckans första lektion. Började med derivata på riktigt. Är faktiskt inte så rädd för det längre. Haha. Måste säga att jag varit livrädd ända fram tills idag. Tur att rädslan är botad lite. Efter matte läste jag igenom kemisidorna i väntan på fysiken. Fysik. Börjar bli tryck varning på rörelse. Haha. Där fattade ni ingenting. Men alltså det förra kapitlet tryck var svårt, verkligen svårt, och det kapitlet vi håller på med nu rörelse börjar också bli ganska svårt. Tryck var svårt ända igenom från början, så är det i alla fall inte med rörelsen. Något posetivt i saken! 


Var någon tacogratäng till lunch. Såg inge vidare ut direkt men var helt okej ändå. Sen blev det att öva på engelskaglosorna. Haha. Fantastiskt hur olika alla uttalar orden. Jag kunde i alla fall vart enda ett sedan på förhöret även om jag inte kunde stava dem. Hihi. Någon som är sugen på bananer? Bra, för det är jag också! Olioli. Kemiiii. Bara plugga till provet imon. Räkna, räkna, räkna. Sedan var det den jädra webbdesignen på slutet. Släpade mina ben dit. Sålt smöret och tappat humöret. Visst det var rätt kul faktiskt. Helt okej i alla fall men är ändå otroligt avundsjuk på dem som slipper ha den där sista lektionen på måndagar. Aja, det går an i alla fall. Sedan blev det hem och plugga ännu mer kemi. Nu hoppas vi på det bästa imon. Lycka till! Det var min dag det. Hoppas er har varit bra för det har min! Mm, en banan skulle inte va helt fel eller en kiwi. Hihi.


Hairå!

Av Frida - 9 oktober 2011 21:54

Hai.


Oj, nästan hel veckan. Hihihaho. Lite obegripligt såhär en söndag. Jaaa. 


Shoreline - Broder Daniel 


Värt en lyss. Såklart annars hade jag inte delat med mig. En lyss. Hihi. Tuggummi och tärningar. Solflöjtar med fjädrar. Euqinox. Finns det ett enda ord i svenska språket som använder sig av bokstaven Q? Tror knappt det. Hur som hellst så måste det vara den ovanligaste bokstaven i svenskan. E är den vanligaste för er som inte visste. 9,9%. A kommer tvåa med 9,3%. Onödigt vetande kallas det. Haha.


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards