Alla inlägg under oktober 2011

Av Frida - 23 oktober 2011 20:40

Asså nu blir jag gaaaaaaaaazsaaaaaaaaaasaQAQASWKOHNJ GE NNB VFdcxdcdesö

en!!!!!!12


Vad har jävla skit å piss orvars korv bloggplatsen förstört min fina blogg för!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Visst öka bredden på bloggen är väl helt okej men då för man göra det på hela blohgfen ocj inte bara texten!!!!!!!!!!!!!!!!!1








Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Av Frida - 22 oktober 2011 21:50

Tjing ling!


Blev inget skrivet igår. Gårdagen var i alla fall en sådan där bra glad dag. Fysikprovet gick bättre n väntat och jag känner mig helt nöjd med det. Var allmänt glad och happy igår. Hände inget speciellt men glad kan man ju vara ändå. Eller förstås det var fredag, jag gjorde pizza, hade en bra skoldag, skrattade glatt. Wihih. Lät ganska okej va? Det tycker jag nog allt! Bara en vecka till höstlov. Öppet hus nästa vecka och det är fortfarande ingen som berättat vad min klass ska göra då. Lite konstigt. Visst någon nämnde det lite snabbt för längesedan, sen var det liksom inge tmer med det eller vad? Kan ju hoppas att man får lite mer information veckan som kommer. 


Den här dagen då. Har varit ganska tråkig. Har hängt med matteboken ganska mycket. Prov på torsdag. Låter som att jag har prov hela tiden. Haha, kanske finns lite sanning i det också. Satte mig med en trevlig bok när jag tröttnat på matten. Så ja har gjort lite annat smått och gott också. Gick runt tjärnen. Rätt härligt att gå runt i hösten lär jag säga. Nu är jag helt trött. Har haft en obehaglig känsla i ögonen hela dagen. Kan kanske bero på att jag fick vatten i dem imorse? Haha. Tänker inte berätta varför jag hade vatten i ögonen, sådant som händer ibland.


Hairå!

Av Frida - 20 oktober 2011 20:13

Hei.


Lalalalalalalala. Idag har det varit bättre än igår! Har pluggat massor av fysik och det gick mycket bättre än igår. Skrev klart svenska artikel och lämnade in både den och engelska uppsatsgrejen. Ska bli duktig på derivata, e och ln tills torsdag nästa vecka och ska göra så gott jag kan med att lära mig en sida i kemiboken. Det är väldigt mycket nu men tänk o en vecka är det höstlov! Ser fram emot det jättemycket så nu ska vi klara den här tuffa perioden innan. Prickar av i perioder: 1. fysikprov, 2. kemiredovisning + engelska glosor, 3. matteprov. Blir fin fint.


Snart ska jag äta popcorn lyssna på musik och ha det bra. Spela roll att jag har vara trött i ögonen kväll. Popcorn är alltid bra. Bara Frida, ingen annan. 


Hairå!

Av Frida - 19 oktober 2011 20:50

Hei.


VARNING! Eländigt inlägg. 

Eländiga dag. Ja, har känt mig ganska eländig idag, i alla fall under den senare halvan av dagen. CAD-provet gick väl sisådär. Var enormt stressad på slutet. Kan säga att 2,5 timme är ingenting när man sitter och ritar CAD. Kan glädja mig åt att jag inte var den enda som tyckte det var stressigt. Undrar om det var någon som tyckte det var tillräckligt med tid? Som vanligt efter CAD-prov var jag helt skakis och det gick inte så bra på matten efteråt. Eller det gick bra men sakta. Väldigt sakta och jag var trött som en snigel. Gick hem och det blev bara eländigare och eländigare. Försökte plugga fysik. Uppgifter som jag klarade utan problem igår var idag stört omöjliga. Eländes elände. Skyller på att jag var trött och butter. Gör ett bättre och förhppningsvis framgångsrikare försök imon. På fredag är det prov! Efter många hinder på vägen satt jag sedan lugnt och stilla i soffan. Det var jag väl förtjänt av idag. Hoppas morgondagen blir bättre! Det tror jag nog också. Aa. En sista sak bara. JÄDRA piss skit orvars korv!! Matteprovet nästa vecka är flyttat till torsdag istället för onsdag. Det gjorde mig skitsur idag. Är jag den enda varelsen som inte gillar när provskjuts upp? Avskyr när det ska dras ut på. Visst bara en dag, men tänk vad skönt det hade varit med en ''slippatänkapåpluggtorsdag''. Nej, nej nu måste man vara derivat skärpt en extra dag. Avslappning är guldvärt! Allt är NV:s fel också... Grr tiger! 


Du är fin som en symaskin! Trallilalila.


Nu blev jag glad ändå! Bra va? Alltid bra med lite glädje. 


Hairå!

Av Frida - 18 oktober 2011 20:29

Holi!


Å Pettson höst! Idag är det verkligen riktig äkta Pettson höst. Titta bara på vädret, regnet öser ner, dedt är grått trist och väldigt mycket löv har fallit av. Har du någon gång läst boken Stackars Pettson förstår du varför jag kallar det Pettson höst. Alltså å Pettson och Findus! Tror det måste bli den julkalendern snart igen. Ska försöka hålla mig till december men känner att det inte kommer bli helt lätt. Speciellt inte när vi har ett höstlov innan dess. Råkade tjyvtitta bara liite igår. Hihi. Findus gillandet försvinner inte på mig fast jag blir äldre och äldre. Eller okej, det var helt försvunnet ett tag men sen ploppade det upp igen. Haha. 


Dagen har varit bra. Bra. Imorgon har jag CAD-prov. Verkligen C A D prov. Lyckönskningar på mig. Haha. Vad konstigt jag skriver ibland. Vem säger egentligen lyckönskningar nuförtiden? Inte jag i alla fall men det lät himla kul just nu. 

Härlig känsla man får när man får reda på att man har sovmorgon imorgon och två sekunder senare inser att man ändå ska till tandläkaren kl. 8.00 Varför just imorgon? Av alla dagar som man kan ha sovmorgon på blir det just den dagen jag har tandläkartid medan det fortfarande är natt. Busch. 


Lyssnar på Öppna landskap. Den låten är värd att lyssna på ibland tycker jag. Fint i örat på något vis. Ska läsa massor av ord på höstlovet. Okej, man hinner kanske inte läsa fem böcker på en vecka men jag ska i alla fall. I alla fall bara sätta mig ner, koppla av, koppla bort och njuta av orden! Inklusiverat ska jag göra andra saker också. Haha, vad är det för mening med att man kan översätta den här sidan från svenska till svenska? Haha. Kan ju google chrome ta ochsvara på åt mig. Råkade av en slump söka på e. Bara bokstaven e. Självklart kommer talet e upp då. Hade inte tänkt på det där om vi inte råkar ha börjat med det på matten. Talet e! 2,71 osv. Lite som pi. 3,14. Hihi. Har setat typ tio minuter nu och tänkt ut rubrik till det här inlägget. Svårt idag. Slutade med att det blev del tres rubrik. Den fick inte vara med där den skulle igår så då får den en andra chans här! Har inget med det här att göra även om det stämmer in på de här orden också. Såklart. 


Hairå.

Av Frida - 17 oktober 2011 20:22

Hai.


Sitter här och lyssnar på lite musik. Är i en sådan där period då jag lyssnat om och om igen på samma låtar och de börjar bli uttjatade. Inte så roligt men men. Fick reda på resultatet på kemiprovet idag. Det gick bra och jag är jättenöjd! Känns också som att jag börjar få liite bättre koll på fysiken nu. Bara att pluggaplugga fram tills fredag så ska det nog gå okej i alla fall. Det är ganska svårt att hitta på saker att skriva om då det är ungefär samma saker som händer hela tiden. Eller alltså det är ju inte samma men dagarna i skolan är inte jätteolika. Det är ju samma ämnen och så som rullar på. Ja, förösker åtminstone skriva lite varierat. 


Om tio veckor har det varit jul. Tänk om åtta veckor är det fullt julmys! Vad jag längtar dit. Julgalning som jag är. Hihi. Lucia det vore fint just nu. Lite lusselelle och pepparkakor. Hihi. Vad glad jag blev! Lyssnar på sådan här musik man blir glad av ibland. Eller jag blir i alla fall det. Säkert inte ni andra. 

Kom nyss på hur fint Sverige är. Tänk bara på våra årstider. Vilken skillnad det är mellan sommar och vinter. Hösten och våren där emellan. Tiden då löven fallar av och när de slår ut igen. Vackert.


      

     

Sverige.


Hairå. 

Av Frida - 16 oktober 2011 20:32

Hej hej!


Idag har jag varit i Borlänge. Köpte en randig, fin tröja. En vit tigrig, vintrig fin tröja. En ny lila, lika modell som min gamla, mössa! För att jag älskar min mössa helt enkelt. Köpte nya vantar också för att det behövdes. Olli olli. Jag fick en matta också. Äntliiigen! Har väntat på det i över ett år och nu äntligen kommer mor till skott. Det blev en röd rund ryamatta i ala fall. Förhppningsvis passar den bra här, har nämligen inte kommit på plats än. 


Pluggade lite fysik. Inte så myckeet som jag borde men tack och lov har jag ända till fredag på mig. Blir fysik hela veckan känner jag. Blev övningskörning också. Gick himla bra förutom att jag körde lite fel en gång. Haha. Men det var bara kul och jag fick extra rondellträning. Toppen! Någon som vet vad kantarell heter på engelska? Jag vill veta det, kanske inte ens finns kantareller i England. Haha. 


Keep your secrets with me. 


Haiirå!

Av Frida - 15 oktober 2011 22:04

Hai!


Idag tänker jag bland annat bjuda på lite fina hösbilder. Dagen har jag tillbringat med min fysikbok. Det gick ganska bra även om det är svårt. Känns ungefär som inför förra fysik provet. Det gick okej, inget mer. Aja, man kan inte vara topp på allt. Har också åkt en fin moppetur med Rasmus och Louise idag. Sista långturen för säsongen skulle jag tro. Tråkigt att moppesäsongen går mot sitt slut. Den hade gjärna fått hålla i sig lite till. Fast en sak som är säker är att det ska bli fint med lite vinter. Läste att för ett årsedan föll de första flingorna den här dagen. Sådan har vi dock inte sett till några än i år. Men de är nog inte länge tills de visar sig. Kallt och fint ute nu. 


Efter moppeturen blev det att äta sig tjock tror jag. Åt i alla fall alldeles för mycket och var ordentligt mätt längre än vanligt. Haha. Är bra att magen inte skrikit i alla fall. Blev ytterligare en stund med fysiken. En dusch senare råkade jag sätta mig framför tv:en och få på Go'kväll lördag. Blir jämt fast i det programmet på lördagar. Helt knasigt ju. Haha. Ser så gott ut när de bakar konditori grejer. Vill till Paris nu igen. Bra sak att göra i alla fall om man inte har något bättre för sig en lördagskväll. Senare blev det ost och kex också. Mums! Ny årigt och gott! Har haft lördagsmys idag helt enkelt. Hoppas ni också haft en bra lördag!


           



Höst!


God natt.  

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards