Alla inlägg under januari 2013

Av Frida - 21 januari 2013 22:35

Hei hei.

  

Nu är jag trött igen.


   

Sådär har det sett ut i min säng varje kväll nu i några veckor. Det sötaste som existerar. Lillekatt. Hon får ena halvan så tar jag den andra. Man kan flytta runt henna som man vill. Perfekt katt. 


God natt, katt. 

Av Frida - 20 januari 2013 21:26

Tjao. 


Har inte gjort något dag heller. Eller jo. Fast det har varit en lat helg. Gör ingenting. Bakat lite. Det blev väldigt glasyrigt. Men fint och gott. Ätit på tok för mycket. Ploffs. Offs. 


 

Chokladigt. 


Haido. 

Av Frida - 19 januari 2013 22:42

Halo.


Jag vill gå på Liseberg och vinna choklad. 2013 har bara börjat. Haft myslördag. Bara tittat på massa skidor hela dagen. Har blivit en sådan nörd. Såg på längdskidor, störtlopp och skidskytte. Störtlopp måste vara ett bra sätt att leka  med döden. Att åka nedför en backe i 160 km/h. Det måste krävas en hel del mod för att man ska utsätta sig för något sådant. Imorgon ska jag inte äta mackor till frukost. Det är en tanke jag tänker väldigt ofta. Grejen är den att när man väl står där på morgonen och ska ta fram fukost känns det tråkiga alternativet macka och te väldigt lockande. Te. Ge mig en kopp, tack. Igår åt jag tacos med  mina vänner och det var väldigt gott. Väldigt. Har fått massa idéer om vad man kan ha till tacos. Någon gång ska jag prova och stoppa i en banan någon gång. Varför inte ha i lite mango bitar när man ändå är igång? Frukttacos, det ska jag göra! Kanske jordgubbar på sommaren. Eller kanske inte. Risken är att det spårar ur och blir efterrätt av det hela. Imorgon ska jag baka. Har leagt av mig tror jag men imorgon, då så! Drack upp min grekiska dricka idag. Fanta lemon är mycket godare när den är grekisk. Vet inte ritkgit varför men det är så. Hoppas er helg är lika fin som min. 


God natt. 

Av Frida - 17 januari 2013 22:46

Hai.


Alltså snart tar jag studenten! Jag har varit överpepp på livet hela dagen och det är jättebra. Fått mina nya kompis att fungera. Blå och fin. God natt till samsung nu. Lite sorgligt men den har ändå haft ett bra liv och ska gå vidare nu. Ätit lite glass idag. Glass är hur gott som hellst även när det är vinter. Mums. Ätit popcron för det är min torsdags tradition. Inte pluggat ett dugg. Det är jag värd även om det nyss var jullov. Inte ätit någon apelsin idag. Apelsin är för gott det med. Får sug om jag inte äter en sådan om dagen. Blodapelsin. Godare än vanliga. Imorgon är det fredag o yay. Längtar till alla möjliga tider, platser och händelser just nu. Helgen, tisdag, sportlov, studenten, april. Livet är glatt och jag är verkligen på topp och glad. Höst löv. Verte. Humba lallalla. Cirka 14% av livet är måndagar. Två timmar, 8%. Flyga. Surr surr. Hare gott små igelkottar!


God natt. 



Av Frida - 16 januari 2013 21:21

Hai.


Mitt namn är Frida hmhmhm. Med melodin från kipper. Äta perioden från förre veckan håller i sig. I alla fall lite grann. Fortfarande väldigt sugen på blåbärspaj i alla fall. Ibland överraskar jag mig själv. Till och med med fysikprov. Fick en självförtroendeboost idag och hoppet för fysiken har återuppstått. Kattamaran och skulder. Min hjärna är ganska tom för tillfället. Tänkte skriva att jag ska lata mig hela veckan och inte göra nåonting. Insåg en sekund senare att jag har något underligt teknikprov på fredag. Annars är det lite lugnt nu. Ordet lugn, det är lite underligt när man börjar fundera. Det är aldrig bra att börja tänka för mycket på ord. Då låter de flesta bara konstigt. Piano. Det är fint tycker jag. Brukar lyssna pianoversion på låtar när jag vill lyssna musik men samtidigt vila öronen. Nu vill jag åka bort. Tänkte skriva utomlands först men det måste nödvändigtvis inte vara utanför Sverige. Faktiskt inte. Tänker på en plats, tänker inte berätta vilken.  


Stop this song (piano version) - Paramore 


Piano är fint. Punkt.


God natt. 

Av Frida - 15 januari 2013 22:46

Hai.


Nyss sett en film. Det hade jag inte tänkt men det blev så. Ganska bra film, inte överdrivet läskig heller. Hade fysikprov idag men det låter vi bli att prata om. Ska sova nu. Har prov i konstruktion imon något vi också låter bli att prata om. Tsaop. Det var alllt.


God natt. 

Av Frida - 14 januari 2013 22:22

Tjallahao!


Ni vet den där otrevliga känslan mann har i kroppen när man har ett fysik prov framför sig om 10 timmar? Den känslan känner jag nu och den är inte trevlig. Hua. Nästan så jag inte ens orkar bry mig längre. Fysiken är otrevlig, det bara är så. Såg på termometern imorse. -9. Visst helt okej. Gick lite närmare och upptäckte att det visst var en etta framför nian. -19. Inte okej och det var kallt men det är Januari vilket innebär att det snart är sommar. Gillar att skriva långa meningar idag utan pauser, endast för att ni ska få svårt att andas. Nej då, inte vill jag att ni ska dö av syrebrist. Förlåt. Vet ni vad jag är sugen på och har varit i några veckor? Semla! Mums yums. Snart får man äta. Hoihoooo. Har inte tid med det här ska sova. Måste sova. Imorgon är det tisdag. Veckans bottendag. Otrevligt. Alltså perfekt att börja dagen med fysikprov. Alahoa. Mandelkubb och varm choklad. Nej, semla ska det vara så man kan stoppa grädden i chokladen och slippa den. Oh oui! 


Haidoo. 

Av Frida - 13 januari 2013 21:10

Hai.


Miserabel. Visst är det ett ord på svenska också? Jag tror det. Känner mig lite miserabel just nu. Inte för att jag gör det men det skulle gå att säga så. Bestämde redan för flera veckor sedan vad jag skulle göra den här helgen. Plugga. Fysik och konstruktion. Det har jag också gjort. Inte roligt. Åtminstone inte fysiken. Blir bara förvirrad av det. Finns ingen logik överhuvudtaget i fysiken. Det tycker i alla fall inte min hjärna. Varit hos mormor och morfar. Blivit övergödd. Det är snällt av mormor att göda upp mig när jag är där. Åkte lite skidor idag. Det var längesedan, det gick fort, var isigt och jag ramlade mer än en gång. Haha. Inte ramlat i skidspåret på flera år tror jag. Måste till skolan. Tänker för mycket. Skrev lite så försvann det tack vare den mystiska markera knappen. Musik. Måla blommor. Vill ha den där tiden när löven slår ut. Det är fint då och man vet att man har en hel sommar framför sig. Gillar den känslan. Såg nagelmånen idag och drömde om en balkong med vindruvor. Texten och orden. Skulle se på tv idag. Eller rättare sagt jag ville se på tv men tvingade mig fast i fysik boken. Då kom jag på den ultimata idén att hålla mig uppdaterad genom twitter. Förstår inte varför jag inte hittade till twitter tidigare. Gillar den världen. Hejar alltid på Frankrike när jag ser på skidskytte. Sverige räcker ju inte långt och när man ska välja ett annat land blir det lätt. Skrivit mer än jag tänkte mig. Fint. Å haha.


God natt. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards