Alla inlägg under januari 2012

Av Frida - 13 januari 2012 22:34

Hei.


Dash! Nu är det helg, underbart! Lev och njut av helgen. Skaffa dig bäst självförtroende för det är du värd, jag lovar. Skaffa dig det jobb du drömmer om och njut av livet. Annars är det inte värt att leva. Varför gå runt och vara sut och deppig? Finns det någon anledning till det? Kanske, kanske inte. Om den anledningen finns så är den hur som helst inte värd det. Var glad istället! Livet är för kort för att man ska ha tid och gå runt och deppa. Ta tjuren vid hornen och bara kör! 


Internet svämmar över av relativt tråkiga vardagsbloggar. Min blogg är en av dem. Det är något som jag är totalt medveten om. Grejen är den att jag vill att det ska vara så. Jag vill skriva om min vardag och ibland fylla ut med någon bild eller två. Jag vill inte ha 100 000 läsare, göra videobloggar var och varannan dag och få så mycket kommentarer så jag knappt hinner läsa dem. Jag vill vara mig själv och jag är inte sådan som vill stå i rampljuset. Jag vill inte att alla mina facebook vänner ska veta om min blogg. Syftet när jag startade den här bloggen var att skriva av mig då det kliar i fingrarna av alla orden annars. Hade ingen tänke att det här skulle bli något stort. Det har det inte blivit heller vilket är tur. Precis som jag vill ha det. 


Har du kastat några stenar bakom dig? Bra, de var antagligen inte värda dig. Man blir påverkad av det runt om kring sig, konstigt vore det ju annars. Allting har en verkan och ger dig nya livserfarenheter som är värda att ta med sig. Ta med dig dem på din resa genom livet så ska du se att det slutar bra. 


Hairå!

Av Frida - 12 januari 2012 20:17

Hej hej hej!


Önskar att jag hade orden när de behövs. Tyvärr har jag inte den egenskapen men jag har ett par ögon. Dem är jag väldigt glad för att jag fått. Har ändå försökt. Någon gång i alla fall och drömmar är guld värda. Den här dagen har varit bra! Gillar inte webbdesign egentligen men det går liksom att härda ut den kursen. Beskrev verkligen mig själv på engelskan. Skrev något som skulle likna en insändare på sevenskan men vet inte riktigt om deet blev en sådan. Haha. Är alltid så svårt att skriva seriöst när man inte vet riktigt vad man ska skriva. Då forsar det strömmar av knasiga ord ur pennan istället. Blev ganska bra ändå tror jag. Hade massor av energi i kroppen (eller hjärnan) till att plugga matte efter skolan men nä då är det idrottsprov imorgon så man blev tvungen att plugga till det istället. Urk. Gjrode några tal i matten i alla fall. 


Lax! Åt inte fisk i skolan. Har testat det där flera gånger redan och det är inte gott! Lika bra att låte bli då så min lunch fick bestå av moröttier idag. Dash pompelash! Det som är fint i ett öga är fult i ett annat. Så sant som det är sagt eller hur? Vilken tur. Ojoj. Tralilalal. Tänker äta popcorn snart för det är faktiskt torsdag. Varför heter Sveriges nationalsång Du gamla, du fria? Undrar bara. Hemsk låt i mina öron just nu. Om knivar och yxor, styckmord och självmord. Å på tal om sådant såg jag något hemskt på tv idag. En stackars gris som blev slaktad. Det tycker jag är så hemskt. Även om jag äter kött så vill jag helst slippa se när de dödas. Hemskt sen att jag råkade se när de höll på att stycka också. Varför böt jag inte kanal? Knäppt men där satt jag och tittade med ett hugg i hjärtat när den stackars grisen dog. 


Heidå. 

Av Frida - 11 januari 2012 20:42

Haii.


Glass golash! Åt faktiskt en glass för en stund sedan. Den var god och kall. Yums! Skulle vilja ha ett akvarium men det är nog alldeles för mycket jobb med ett sådant. En guldfisk i en skål skulle vara fint också men det har tydligen blivit förbjudet. Man kan ju förstå varför. Stackars lilla fisk. Aja, tycker i alla fall akvarium är fina och någon gång när jag har mer tid kanske jag skaffar mig ett sådant! Har haft mitt livs första matte D lektion idag. Ganska lätt än så länge. Får väl se hur det utvecklar sig. Är sådär klassiskt trött i ögonen som jag brukar vara. Zzz. Sova. Blää vad jag avskyr idrottsboken. Äusch att den ser ut att vara gjord på 80-talet gör inte saken bättre heller. Hua hoppas det här är sista gången man behöver använda sig av den! 


Hairå!

Av Frida - 10 januari 2012 20:47

Hei hei.


Första skoldagen efter lovet. Lite trött lär jag säga att jag är. Kan nog sova gott i natt. Helt som vanligt i skolan. Är faktiskt trött. Kande det nu. Å vad jag längtar till sommaren! Lyssna musik som ger mig sommarkänslor det är just precis vadjag ska göra. Hoppas alla haft en bra och fin dag. Min har varit bra och känns fint att vardagen är igång igen. Imorgon blir det lite nya kurser. Blir nog bra. Var förresten och skrev in mig på trafikskolan igår. Nästa vecka börjar teorin så är väl bara att köra på nu för i april ska jag ha nitt körkort! Jag har prov på fredag. Idrottsprov. Inte det minsta peppad inför det. Hugg i lugg. 


Kom änglar - Lars Winnerbäck


Kärlek i vintermörkret. Sommar. Värme. Sol. Vänner. Glass. Jordgubbar. Vattenmelon. Varma kvällar. 


Hairå. 

Av Frida - 9 januari 2012 20:40

Hai!


Sista dagen på jullovet. Har varit bra. Inte gjort så mycket, tagit det lugnt helt enkelt innan allvaret börjar imorgon igen. Räknade faktiskt lite fysikuppgifter så man inte är helt bort imorgon. Tänk att imorgon går man in på andra halvan av sin gymnasietid. Så fort det går! Oj. Hihiha. Läste ut en bok och spelade tv-spel. Åt hemska bacon som ändå var goda. Såg snöflingorna falla. Vackert trots att jag längtar efter våren. Köpte block. Block med rutor. De går åt som smör i solsken om man går teknikprogrammet. Köpte två randiga block till skolstarten i höstas och har skrivit max tio sidor i det ena. Det andra är inte ens på börjat. Lite skillnad. Det är bildfattigt här i bloggen nu igen. Jag vet det. Inte lagt upp en enda bild från julen eller nyår. Det kommer senare lovar. Imorgon kanske. Det kanske inte ens är intressant att se så här långt efter? Inte vet jag men det är min blogg så jag bestämmer. Ska ändra utseende på bloggen snart också. När ni minst anar det. Hihi. Toli tolou. Jullovet har i alla fall varit bra! Helt fullt nöjd med det och 2012 har också börjat bra. Vilken tur. Nu ska jag ägna mig åt något roligare än att sitta här och skriva till mig själv. Haha. Nä men ja. 


Heidå!

Av Frida - 8 januari 2012 20:24

Hei hei.


Man måste ju hälsa på sina läsare eller vad tycker ni? Inte för att det är så många som läser men de som gör det är värda ett hej. Igår var jag på ''efterjul'' middag hos mormor. Samma sak varje år. Julmat som någon slags förrätt. Har aldrig förstått varför vi äter julmat så sent efter jul. Det är tydligen något som lever kvar från förr. Mormor och morfar är ju gamla så inte så konstigt då. Sen annan godare mat. Gott! Och fruktsallad till efterrätt. Fruktsallad är alltid gott. Spelar ingen roll vad det är för frukter i. Gjorde med bara persikor och vindruvor för ett tag sedan. Det var gott det med! Senare var jag med Louise och Ramsus. Vi såg två filmer. Trevligt och bra. Vi såg på Masjävlar. Haha så mycket Dalarna den är. Ni som inte bor här förstår nog inte. 


Den här dagen idag har varit Söndag. Så mycket Söndag som det är möjligt. Tog en dusch för att jag kände mig skitig. Verkligen skitig som att smutsen grott in i märgen. Gick över sen som tur var! Haft lust att baka länge men så har mamma redan gjort det. Grr. Ingen idé att göra något mer heller för då möglar det bara. Usgh. Lyssnar på musik. Gammal och annorlunda musik. Längtar till sommaren nu igen. Vill kunna gå ut utan att frysa. På tisdag börjar skolan igen. Helt okej även om det är skönt att varaa ledig. Har några jobbiga veckor framför mig. Härligt sen efteråt! Måste nog ta fram och titta lite i fysikboken imorgon. Mm. Kors i taket! Hahaha. Vad är det för konstigt uttryck? Någon som vet vad det egentligen betyder? Är det någon som ens använder det nuförtiden? Känndes väldigt gammaldags. Inga ord jag brukar använda i alla fall. 


Hairå. 

Av Frida - 6 januari 2012 22:25

Holli!


Har varit med mina vänner idag. Roligt! Munnen söttar över så in i bomben. Inget socker på flera dagar nu tack. Känner mig ganska tråkig och trött. Läs inte om du trökar ur. Mm. Händer inget man kan skriva här om. Glusch. Kollat på skidskytte idag också. Det är en av få sporter jag faktiskt kan se på tv. Sport är annars så tråååkigt! Men skidskytte är rätt kul att se. Om jag ska erkänna så har jag tittat på det tre kvällar i rad nu. Oj då. Haha. Femton gastar på sjömanskista hejåhå å en flaska med rom! Tänk om man skulle ta och köpa sig en stråhatt? Varför inte? men varför? Jag behöver ingen stråhatt så den hoppar vi nog över. Da da sommerlatt. 


Känner mig så ensam om att inte vilja ha några barn senare i livet. Har aldrig gillat barn och känns som att jag heller aldrig kommer börja göra det. Tycker inte bebisar är speciellt söta. Ungar är säkert helt underbara på ett sätt men helt hemska på andra. Skriker, gråter och låter illa. Snorar, kladdar och luktar illa. Det där med luktar illa vet jag inte om det är sant men det är något jag inbillat mig. Tjatar och gnatar. Det gör ont att klämma ut dem också. Fridas största rädsla är saker som gör ont. Sår, förlossningar, operationer med mera. Kanske jag vill ha barn senare i livet ändå men hittils känner jag ingen längtan efter dem dirket. Förresten så är jorden redan överbefolkad så då är det väl bara bra om jag låter bli eller? Att inte vilja ha barn innebär inte att inte vilja ha familj. Vill inte direkt leva ensam hela livet. Träffar gärna någon senare men kan dela livet med. Tror det skulle bli bra ensamt annars. Japp låter väl bra? 


Hairå. 

Av Frida - 5 januari 2012 22:16

Hai.


Har varit en riktigt trökdag. Längesedan så det var väl dags antar jag. Har spelat wii med far min. Första gången jag är bättre än han på bowling. Var till bibliotekt så var det stängt bara för någon jädra trettondagsafton! Alla skiter väl i trettondagsafton!!! Varför finns det ens? Någon som vet? Blev lite sur då därav den upprörda tonen. Spelar Balloono för att det är roligt. Roligt faktiskt. Har varit kul idag i alla fall. 


 


Ingen lust att skriva så ni får en fin bild från spelet istället. Jag är den svarta katten med hatt. Hihi. Leva livet i en sockerskål. 


Hairå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards