Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Frida - 8 januari 2012 20:24

Hei hei.


Man måste ju hälsa på sina läsare eller vad tycker ni? Inte för att det är så många som läser men de som gör det är värda ett hej. Igår var jag på ''efterjul'' middag hos mormor. Samma sak varje år. Julmat som någon slags förrätt. Har aldrig förstått varför vi äter julmat så sent efter jul. Det är tydligen något som lever kvar från förr. Mormor och morfar är ju gamla så inte så konstigt då. Sen annan godare mat. Gott! Och fruktsallad till efterrätt. Fruktsallad är alltid gott. Spelar ingen roll vad det är för frukter i. Gjorde med bara persikor och vindruvor för ett tag sedan. Det var gott det med! Senare var jag med Louise och Ramsus. Vi såg två filmer. Trevligt och bra. Vi såg på Masjävlar. Haha så mycket Dalarna den är. Ni som inte bor här förstår nog inte. 


Den här dagen idag har varit Söndag. Så mycket Söndag som det är möjligt. Tog en dusch för att jag kände mig skitig. Verkligen skitig som att smutsen grott in i märgen. Gick över sen som tur var! Haft lust att baka länge men så har mamma redan gjort det. Grr. Ingen idé att göra något mer heller för då möglar det bara. Usgh. Lyssnar på musik. Gammal och annorlunda musik. Längtar till sommaren nu igen. Vill kunna gå ut utan att frysa. På tisdag börjar skolan igen. Helt okej även om det är skönt att varaa ledig. Har några jobbiga veckor framför mig. Härligt sen efteråt! Måste nog ta fram och titta lite i fysikboken imorgon. Mm. Kors i taket! Hahaha. Vad är det för konstigt uttryck? Någon som vet vad det egentligen betyder? Är det någon som ens använder det nuförtiden? Känndes väldigt gammaldags. Inga ord jag brukar använda i alla fall. 


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards