Alla inlägg den 6 januari 2012

Av Frida - 6 januari 2012 22:25

Holli!


Har varit med mina vänner idag. Roligt! Munnen söttar över så in i bomben. Inget socker på flera dagar nu tack. Känner mig ganska tråkig och trött. Läs inte om du trökar ur. Mm. Händer inget man kan skriva här om. Glusch. Kollat på skidskytte idag också. Det är en av få sporter jag faktiskt kan se på tv. Sport är annars så tråååkigt! Men skidskytte är rätt kul att se. Om jag ska erkänna så har jag tittat på det tre kvällar i rad nu. Oj då. Haha. Femton gastar på sjömanskista hejåhå å en flaska med rom! Tänk om man skulle ta och köpa sig en stråhatt? Varför inte? men varför? Jag behöver ingen stråhatt så den hoppar vi nog över. Da da sommerlatt. 


Känner mig så ensam om att inte vilja ha några barn senare i livet. Har aldrig gillat barn och känns som att jag heller aldrig kommer börja göra det. Tycker inte bebisar är speciellt söta. Ungar är säkert helt underbara på ett sätt men helt hemska på andra. Skriker, gråter och låter illa. Snorar, kladdar och luktar illa. Det där med luktar illa vet jag inte om det är sant men det är något jag inbillat mig. Tjatar och gnatar. Det gör ont att klämma ut dem också. Fridas största rädsla är saker som gör ont. Sår, förlossningar, operationer med mera. Kanske jag vill ha barn senare i livet ändå men hittils känner jag ingen längtan efter dem dirket. Förresten så är jorden redan överbefolkad så då är det väl bara bra om jag låter bli eller? Att inte vilja ha barn innebär inte att inte vilja ha familj. Vill inte direkt leva ensam hela livet. Träffar gärna någon senare men kan dela livet med. Tror det skulle bli bra ensamt annars. Japp låter väl bra? 


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards