Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Frida - 22 januari 2012 21:05

Heieieiei!


Har haft en good gummisnodd helg! Igår åt jag pizza. Det var gott! Såg massor av skidskytte på tv. Helt klart roligast om man ska titta på sport. Blev träningspass i vardagsrummet också. Boxning och dans! Toppen. Sen kom Rasmus och Louise och vi kika film. Najs suprajs! Räknade teknik uppgifter också. Mycket enklare än fysik. Någon fysiker det är inte. 


Idag har jag fortsatt med teknikuppgifterna och börjad pluggat lite till kemiprovet. Kollat skidskytte igen. Riktigt intresserad måste jag nog erkänna. Har även tagit årets första skidtur. Äntligen! Toppen härligt att stå i skidspåret igen. Men jobbigt. Måste göra något åt kondisen. Haha. Åt scones och drack te efter skidturen. Mums mys! Passat på att blivit kär igen. Lätt att bli kär i musik. Offret denna gång är The Mid-summer classic. Love. Lite gladare musik. Behövs att jag lyssnar på sånt ibland också. Grejjen är den att jag blir glad av Chemical Vocation också men vissa kallar det deppmusik. Alla är vi olika. 


Never let you go - The Mid-summer classic. 


Värt en lyss som alltid. Ska dela lite bilder också för det har jag inte gjort på jättelänge. 


   

Bättre sent än aldrig med en bild från julafton och en från nyårsafton. Julgranen ser helt tom, den var mycket finare i verkligheten. Choklad och apelsincupcakes jag gjorde för ett tag sen. De blev himla fina. Hade man bara haft lite silverkulor kunde de ha blivit riktigt nyårsfina. Hihi. Dock hade jag inte det.


Hairå!  

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards