Alla inlägg under mars 2011

Av Frida - 5 mars 2011 23:10

Hai.


Idag har jag bakat kakor! Yumsi mumsi. Gick runt och tänkte lite idag. När folk frågar: Vad har du för intressen och vad gör du på fritiden? Då brukar jag aldrig ha nåt bra svar. Jag har tyckte länge att jag inte har några speciella inressen men det har jag ju visst det. Så om jag skulle svara på den frågan skulle svaret nog bli något i stil med: På fritiden bakar jag, läser böcker, planterar frön (låter de växa upp och bli plantor), gosar med katten, spelar spel, sitter en hel del vid datorn och lyssnar på musik. Det är det jag gör och det är det som är mina intrssen. Utöver det gör jag ju andra saker ibland också som är med vänner och åker skidor. På somamren kör jag moppe också. Det låter som ett bra svar eller hur? Grejen är bara det att man för väntar sig ett svar i stil med: På min fritid spelar jag fotboll, gitarr och innebandy. Jag ser även en hel del på film och tv. När jag inte har något bättre för mig drar jag ner på stan och hänger där. Visst är det något sånt man förväntar sig? Men äsch jag blev inte sådan och nu har jag äntligen hittat ett svar på den jobbiga intressen/fritid frågan. 


Jag pluggade aldrig nå samhäll idag så imon måste jag verkligen göra det. Inklusive den jädra svenska uppgiften. Visst har man många gånger känt känslan ''å vilken jobbig och tråkig uppgift'' men ändå gjort uppgiften och tänkt det här var ju inte så jobbigt ändå. Men den här gången alltså är det värre. Jag får nån känsla av att jag verkligen inte kan den här uppgiften och inte kommer klara det. Vi ska hålla tal inför klassen om gränser bland olika människor. Jag, lilla blyga Frida klarar inte av sånt! 


  

Sirr the knäppis!


Hairå.


Av Frida - 4 mars 2011 21:51

Hei.


Fredag. Har inte gjort så mycket idag. Följde med pappa upp på stan i brist på annat. Han skulle visst in på Apoteket så satt jag kvar i bilen och det måste ha varit den längsta kön någonsin där inne. Satt i bilen och väntade 50 minuter. Den tiden hade jag kunnat göra något vettigt. Haha. Vettigt menas med att plugga till ett prov nästa vecka. Samhällsprov. Läraren sa att det skulle bli svårt så det är väl bäst att plugga lite då. sak göra det imon även om det är tråkigt och det är lov så kan man inte ha kul jämt. 


Jaja, vet itne vad jag ska skriva. Sportlovet är snart slut och det har varit ett bra lov. Förresten på tal om något helt annat läste jag ut en bok imorse. Medans man väntar på att vakna är det perfekt att läsa något lättläst. Dock kan man bara göra det när man är ledig och har gott om tid. I alla fall så var det Vilse i tiden jag läste ut. Det är en av få böcker jag läst två gånger. Vet inte riktigt varför men jag gillar inte att läsa en bok då jag vet vad som kommer at hända. Men nu var det så att det var så längesedan jag läste den här boken så jag hade glömt det mesta. Kom ihåg att det var medeltid, en svart katt och en jungfru. Mycket mer än så var det inte. Jo jag kom ihåg att jag tyckte boken var fantastiskt bra då jag läste den första gången. Jag var nog elva då tror jag. Jag tycker även den här gången att det är en bra bok. Lite mystisk sådär och jag vill liksom inte lägga den ifrån mig. En bok jag kan rekomendera, funkar fint om man är elva och även om man är sexton. 


Jag håller på att avinstallera ett program. Det har stått still länge nu. Hu. Då blir jag alltid lite rädd att det ska hända nåt med datorn. Haha.


Heirå.


Av Frida - 3 mars 2011 23:37

Hei.


Jag råkade bli medlem på boktipset.se så har setat fast där en stund. Haha. Typsikt mig. Jag har inte gjort något idag. Eller jag vet inte jag hade massor jag tänkte göt men det blev liksom inte så. Jag petade ner lite frön i lite jord. Timjan och chili med citron smak. Spännande med chilisarna. Har lyckats baka muffins också. Mums! Bara vanliga sylt muffins då det inte fanns något roligt hemma. Pappa har gått i skåpen och nallat choklad. Lilla tjyv, men han blev minnsan upptäckt! 


Nu ska jag gå upp och läsa en läääskig bok.


Hairå.

Av Frida - 2 mars 2011 22:38

Hai.


Jag fick bris som säkerhetskod. Liksom ofta. Haha. idag var jag hos tandläkaren. Prick åtta nollnoll. Det tog fem minuter. Tydligen har jag skött mig och det har faktiskt hänt grejjer i munnen på mig. Förut har jag jämt haft överbett 7-8 millimeter och idag var det överbett 6 millimet. Wihi. Det går framåt. 


Dagens stora nyhet är dock inte att jag varit till tandläkaren utan att jag färgat mitt hår! Det blev jättesnyggt. Är verkligen hel nöjd och ångrar mig inte. Klippte mig också så nu är den långa luggen kort och fin igen. Hihi.


Före. Bilden är från nyårsafton så ja luggen var kort där också men ni kan se skillnad på färgen i alla fall!

  


Efter. Violett och rödorangea toner!

  


Blev förresten en skidtur på längden idag också och det gick bättre än någonsin. Whihi.


Hejs svejs!

Av Frida - 1 mars 2011 21:27

Hai.


Idag har jag åkt slalom. Fun bubbelgum! Nu är jag trött i benen och imon måste jag gå upp klockan sju. Alltså klockan sjuuu! Det är tidigare än vad jag går upp när jag ska till skolan. Aja. Ska till tandläkarn imon alltså och sen sak jag klippa mig. Äntligen!


Vill ni veta något nördigt? Jag sitter och tittar Super Mario Bros 3 på youtube. Blir ofantligt sugen på att spela så kanske tar och plockar upp de ur källaren nån dag. I alla fall så tycker jag det är lika nördigt att tillexempel vara besatt av nå jädra fotbollslag. Folk är ju de så då kan väl jag kolla lita Super Mario. Hihi.


Hairå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards