Alla inlägg under mars 2011

Av Frida - 18 mars 2011 21:28

Hei.


Oj vad svårt. Just nu har jag ingen låt som jag spelar sådär om och om igen. Men hum jum jum det får bli de senast tiillagda på spotify som nog är den bästa just nu också!


The Only Difference Between Matyrdom and Suicide is Press Coverage -

 Panic! at the disco

Sjukt långt namn på en låt.


Heirå.

Av Frida - 17 mars 2011 21:23

Hei.


Det känns som att snön aldrig kommer att försvinna. Tittar man ut över nejden är det ju hur mycket snö som hellst. Visst, vattnet rinner efter gatorn aoch det töar men ändå känns det som att det aldrig kommer att ta slut. 


Den här dagen har i alla fall varit bättre än gårdagen som ju inte var sådär jättebra. Fick veta resultatet på teknikprovet. Det gick toppen bra! Är nöjd och glad med det. Fysik prov var det ju idag också. Har blandade känslor gällande det. Var några uppgifter jag faktiskt inte kunde men då försökte jag i alla fall och det kasnek itne blev ritkigt rätt men man brukar ju säga att det är tanken som räknas. Haha. Det där lät helt flumit. På tal om flumm hoppas jag verkligen samhälls läraren är på jobbet imon och att vi får reda på reslutatet på det provet. Där skrev ju jag flumm lite här och där. 


Imorgon kommer det vara fredag kväll. Det är stunden på vecka jag slappnar av och njuter av livet! 


Oj oj oj, jag är sugen på skorpor med marmelad. Har det nåongsin hänt förut? Jag tror inte det. Haha. Någon gång ska vara den första och man vet ju aldrig men kasnke är det den sista också. 


Hairå.

Av Frida - 17 mars 2011 21:01

Hai.


Egentligen hade jag velat lägga upp How to save a life en gång till men då skulle de bli tråkigt för er som läser. Därför lägger jag upp den här låten istället som för mig hör ihop väldigt mycket med den andra låten jag la upp på ''En låt som påminner om en gammal vän''.


Känn ingen sorg för mig Göteborg - Håkan Hellström 


Heirå.

Av Frida - 16 mars 2011 21:13

Hei.


Idag är jag inte glad så vill ni inte läsa något icke glatt kan ni sluta redan här. 


Skoldagen var väl helt okej. Inget speciellt, var ganska glad vissa stunder. Det var sedan på väg hem dagen blev mindre bra. Lyckades halka omkull på vägen hem. Låg och sprattlade som ett fån på marken. Jag hoppas verkligen inte att någon såg mig. Jag kunde inte så någon människa i närheten men man vet ju aldrig om någon står och tjyv kikar i fönstret. Skar mig i fingret på någon vass snöbit när jag tog i mot mig också. Det kom bloood och jag fick fart i stegen hem sen. Hemma kom pappa med första hjälpen kittet fast jag bara behövde ett litet plåster. Haha. 


Med helket började dagen spåra ner i det dåliga. Sen åt jag för mycket pasta så jag har haft ätitförmycketpastaontimagen hela kvällen. Bu. Kände mig tvingade till att plugga fysik då det är prov imorgon. Försökte mig väl på det lite men satt egentligen mest och tyckte synd om mig själv. Jag är inte sådan som tycker synd om mig själv särskilt ofta så jag tyckte jag kunde få göra det idag. Efter en stund med fysiken och ett ont pekfinger som hindrade mig från att skriva normalt, gick jag upp till soffan. Tröstade mig själv med en kiwi och Hål i huvudet. Hål i huvudet är en bok. Titeln känns väldigt passande ibland då man verkligen känner att det är ett hål i ens huvud. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och hoppas på att morgondagen blir bättre. 


Heidå.

Av Frida - 16 mars 2011 20:56

Hei.


Har ingenaning om vad jag ska lägga upp för låt som påminner om en speciell dag. Jorå det vet jag. Kom på det nu. Den här låten påminner mig fruktansvärt mycket om en dag i november 2008. Den dagen var speciell så då är väl det6 här ett perfekt val.


So what - Pink


Hairå.

Av Frida - 15 mars 2011 20:48

Tjingelinge!


Dagen här inte innehållit något speciellt. Hade teknik prov som jag skrev igår. Det kändes som att det gick ganska bra ett tag, fast sen efteråt när man pratade med andra om vilka svar de fått och så kändes som att jag vet inte ritkgt. Som att det inte gick lika bra längre men vi får väl se. Väldigt irriterande idag var också idrotten. Vi gick dit bytte om och sen visar det sig att lektionen är inställd. De hade väl läraren kunnat sagt förra gången eftersom han verkade ha vetat det länge. Surt. Då blev det hål i schemat. Jag passade på att läsa i en bok vi började med på engelskan. En bok som jag för längesedan läst på svenska. aja det var väldigt längesedan så har glömt bort det mesta men vad jag minns så tyckte jag den var bra då. 


Drömmar fyllda av skratt och gröna ögon.


Heirå.

Av Frida - 15 mars 2011 20:45

Hai.


Det kan ju inte bli någon annan låt än den här när det ska på minna om tuffa tider. Haha. Gick runt och sjöng den här rätt mycket när det var lite tuffa tider ett tag.


Tuffa tider - Gyllene tider


Hairå.

Av Frida - 14 mars 2011 21:14

Hai.


Idag har också varit en bra dag. De flesta dagarna i mitt liv är bra just nu. Vilken tur eller hur? Hihi. I alla fall så har jag varit i skolan som vanligt idag. Det var ungefär som det burkar fick sluta en timme tidigare vilket ju alltid är trevligt. Hihihia. Imon är det prov! Jag trodde ett tag att det skulle gå bra men tvivlar mer och mer men vi hoppas på det bästa. 


Nu ska jag flaxa någonstans dit jag kan skratta och leva livet tillsammans med allt som gör mig glad! 


Jag hitta nyss en helt underbar textrad. Citat ur Vår för hjäter dam - Lars Winnerbäck. Jag har Winnerbäck kväll något som nog märks. Hihi. 


Ser du nåt som liknar en tår så är det isen som droppar för nu är det vår.


Hairå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards