Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Frida - 4 mars 2011 21:51

Hei.


Fredag. Har inte gjort så mycket idag. Följde med pappa upp på stan i brist på annat. Han skulle visst in på Apoteket så satt jag kvar i bilen och det måste ha varit den längsta kön någonsin där inne. Satt i bilen och väntade 50 minuter. Den tiden hade jag kunnat göra något vettigt. Haha. Vettigt menas med att plugga till ett prov nästa vecka. Samhällsprov. Läraren sa att det skulle bli svårt så det är väl bäst att plugga lite då. sak göra det imon även om det är tråkigt och det är lov så kan man inte ha kul jämt. 


Jaja, vet itne vad jag ska skriva. Sportlovet är snart slut och det har varit ett bra lov. Förresten på tal om något helt annat läste jag ut en bok imorse. Medans man väntar på att vakna är det perfekt att läsa något lättläst. Dock kan man bara göra det när man är ledig och har gott om tid. I alla fall så var det Vilse i tiden jag läste ut. Det är en av få böcker jag läst två gånger. Vet inte riktigt varför men jag gillar inte att läsa en bok då jag vet vad som kommer at hända. Men nu var det så att det var så längesedan jag läste den här boken så jag hade glömt det mesta. Kom ihåg att det var medeltid, en svart katt och en jungfru. Mycket mer än så var det inte. Jo jag kom ihåg att jag tyckte boken var fantastiskt bra då jag läste den första gången. Jag var nog elva då tror jag. Jag tycker även den här gången att det är en bra bok. Lite mystisk sådär och jag vill liksom inte lägga den ifrån mig. En bok jag kan rekomendera, funkar fint om man är elva och även om man är sexton. 


Jag håller på att avinstallera ett program. Det har stått still länge nu. Hu. Då blir jag alltid lite rädd att det ska hända nåt med datorn. Haha.


Heirå.


Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards