Alla inlägg under maj 2012

Av Frida - 10 maj 2012 21:48


  


Av Frida - 9 maj 2012 22:14

Hej hej.


Idag har jag deppdag så tänkte att vi deppar upp det hela med lite deppig musik också. Bra men deppigt. 


Alone in this bed - Framing Hanley 


Imorgon powar vi upp oss lite med flower power tycker jag. Sa att det inte hade varit någon jättebra dag igår. Det var inte sant. Det här idag var en dålig dag på riktigt. 


God natt. 

Av Frida - 8 maj 2012 20:52

Hejsan.


Idag är en sådan där onödig dag som borde strykits ur almanackan. Enda positiva är att jag varit på biblioteket. Lånade två böcker, ingen aning om jag kommer hinna läsa ut dem. Kristi himmelfärden är redan bokad av matte D. Har världens största matteprov om två veckor. Är så trött på prov så det finns inte! Kunde i alla fall dra streck över ett idag och ett till streck blir det imorgon. Längtar till sommaren mer än vad jag gjort någon vår förut. Nej, kanske inte. Man längtar väl alltid massor till sommaren. Behöver en resa utomlands så fort som möjligt. 8 veckor kvar. Till Greklandet. Melon sallad med jordgubbar och gurka. Visst låter det gott? Erkänn, lite i alla fall. Man skall inte få för mycket av det goda. Då blir det bara ugsh. Det hände när jag åt chokladpudding och har hänt väldigt mycket med en annan rätt. En rätt, ett fel. 


Som jag skrev igår så skulle det bli boktips den här veckan och här kommer det som en uppmuntran på dagen. Läst ut en bok vid namn Livstråden av Sarah Waters. Det hela handlar om Margaret som är deprimerad och börjar besöka kvinnor i ett av Londons fängelser. I fängelset träffar hon på alla möjliga sorters fångar men det är en hon får en alldeles särskild relation till, mediumet Selina Dawes. Det börjar hända konstiga saker runt om Margaret, är det pågrund av Selina? 

Boken utspelar sig under 1800-talet. Är inne i en förr i tiden period. Anledingen att jag lånade den här boken var endast just för 1800-talet. När jag först började läsa och upptäckte att det handlade om ett fängelse blev tankarna: å nej vad har jag nu lånat för bok? Boken blev dock mycket bättre än jag förväntat mig. Det är en riktigt bra bok med ett slut som jag vet inte vad. Boken är väldigt sorglig och mörk så är du ute efter något glatt välj något annat. Jag tycker det i alla fall är en väldigt bra bok. Det är intressant att höra om kvinnorna i fängelset och framför allt få veta hur relationen mellan de två kvinnorna utvecklas. Kan bli mer böcke4r av den här författaren i framtiden. Betyg: 4 av 5. 


Hai och god natt! 

Av Frida - 7 maj 2012 21:50

Hei hei!


Idag har det känts som tisdag fastän det bara är måndag. Det är postivt tror jag. Kan även vara negativt då veckan kan bli extra lång. Har solat mig lite idag. Inte överdrivtet varmt, bara när solen kikade fram mellan molnen. Härligt, känner sommaren krypa i mig. Teknikprov imorgon. Känner mig inte sådär jättepepp. Tagga, tagga. Rostagg i foten. Ajaj. Kapten. Yxa. Sticka. Hugg, hugg. Har inte tid att skriva så mycket idag. Eller har väl lite tid. Men går inte. Eller går egentligen. Men nej. Ska strax sova lite. Hihihihha. Är inte trött men det lär göras. Läste ut en bok igår. Ett boktips kommer senare i veckan. Gratitis på er. Allihop. 


Haidå! 


Av Frida - 6 maj 2012 20:34

Hei hei hei! 


Har haft en toppen helg med massa film tittande. Trevliga människor, katter, tacos, hus och lite mer. Kommit fram till att man kan hitta lite vad som helst i dikeskanterna. Sovit i en ganska hemsk säng. Säng ljuva säng står här och väntar på mig. Är dock inte så trött. Blir nog det om en stund. Har i alla fall som ni redan förstått haft en bra helg. Är fortfarande jätteglad för att jag klarade teoriprovet i fredags. Skrev jag att jag fått sommarjobb? Om inte så har jag fått det. Samma som förra året. Inte så roligt men bättre än ingenting. Får ju pengar och det är alltid bra. Dricker te för barmhärtighetens skull. Vet inte hur man gör det men kan ju vara bra att bli lite barmhärtig. Undrar hur man är då? 


Tänkt på en sak. Vissa personer har man vldigt lika åsikter som, andra inte alls. Finns två personer i omkretsen jag rör mig i som stämmer in på det där. Den ena tänker man nästan jämt visst är det så, tycker jag med. När den andra talar är tankarna mer, men nej grr tyst. Ja, visst är det tur att alla blev olika. När vi ändå är igång. Skulle det inte vara kul att träffa någon som är precis som en själv? Gillar samma saker och vill samma saker i livet. Besöka samma platser och så. Gillar samma mat. Det skulle va kul tycker jag, bara för att få könna hur det känns. 


Nu ska jag in på youtube. För att jag blivit youtube nörd och inte varit där på flera dagar och känner behov nu. Försöker att inte gör mig för beroende av teknikprylar men dator är ärligt talat riktigt svårt att vara utan. Skulle inte vilja vara utan mobilen flera dagar heller. Samhället är väl så nuförtiden och det är svårt att inte hänga på samhället. Faktiskt omöjligt. 


God natt! 

Av Frida - 4 maj 2012 20:30

Hej, hej!


Har varit en jättebra dag.  Började visserligen inte så bra men det gör inget. Började dagen med nationellt prov i engelska B. Kan det ens bli bra? Jo säkert men nej. Gick väl inte så där jättebra. Vet inte riktigt vad jag skrev om men men. Babblade på lite om produktion av skor och rättvisemärkta varor. Hoppas på det bästa i alla fall. Slutade tidigt. Najs! Körde bil till Falun. Varit där tre gånger på mindre än en vecka! Typ så många gånger jag varit där i hela mitt liv innan. Haha, nej kanske inte riktigt men är inte där varje månad direkt. Tatata. Körde runt och letade efter ett gult hus med en pizzeria bredvid. Finns ganska många gula hus Falun kan jag lova! Hittade till rätt gula hus efter en stund i alla fall, som tur var. Tatata. Vet ni vad jag gjorde sen då? Teoriprovet till körkortet med godkänt resultat! Hihihiihaha. Närmar sig det rosa kortet nu. Jaa.

Har åkt fel en gång till idag. Kom till rätt plats tillslut igen. Efter ett tag. Sen har jag haft en trevlig kväll och har så än. På tal om kväll så blir antagligen detta publicerat lite sent. Befinner mig där det inte finns något bra internet. Ja, men skriver i alla fall. Ska ni vara glada för! Tack å bock igelstock!


Haidå. 

Av Frida - 3 maj 2012 21:46

Tjennare!


Glad torsdag på alla glada! Ni sura får inget. Har varit en bra gladig glad dag. Lyssnar på musik för högt. Endast för att jag inte vill höra mig själv när jag sjunger med. Huh. Kommer ni ihåg Owl city som sjöng Fireflies låten? Fick han bara en låt som blev poppis? Stackare. Lite samma sak med Jason Mraz som sjöng I'm yours. Varit glad mest hela dagen. Lite dö period men så är det väl nästan alltid. I alla fall när man har hål i schemat. Orkar inte med att ha ett prov i webbdesign. Känns högst onödigt. Imorgon är det nationella. Writing. Ser inte fram emot. Men ser inte heller bak emot. Det där blev riktigt konstigt. Kanske ingen mer än jag själv som förstår. Någon som kan lära mig att göra ett äkta jädra knäböj? Är faktiskt lite intresserad av det. Japp, japp. Drömde mardrömmar i natt och har drömt negativa drömmar om körkortet flera nätter senaste veckan. Kan bero på lite lätt nervositet. Ska bli så skönt när det är avklarat. Har jag otur ligger det ett par frysta fötter i frysen. Nej. Stopp. En arg cupcake som anfaller. Har ingen lust att gå och lägga mig. Lär väl ändå snart. Om hum um... 18 timmar? Om hursom dit kan vi längta nu tycker jag! Gillar att längta det är bra. Konmstigt inlägg det här med massa snurr. Ska ha en trevlig helg. Hoppas ni därute i cyberrymden också får det. Säger man så? Haha, lät lite 2004 över det hela. Smörstekt champinjon. Tycker synd om de som är uppväxta med burkchampinjoner och aldrig ätit en färsk champinjon. Sån stor skillnad och den färska är så mycket godare! Mm, lovie lovie. 


Haidå! 

Av Frida - 2 maj 2012 21:31

Hei hei!


Idag har jag varit i Falun. Inte varit där på typ två år och nu har jag varit där två gånger på mindre än en vecka. Var i alla fall där och körde halkbana. Inte långt kvar till körkort nu. Hihi. Det var faktiskt jättekul och sladda runt där. Tänk att det kan vara så stor skillnad på 50 km/h och 55 km/h. Helt konstigt egentligen. Lika konstigt som fingeravtryck. Nej, men fingeravtryck är också konstiga. Inte så konstigt att alla har olika, hade varit konstigare om alla fått likadana. Är en sådan där kväll jag har massor jag vill göra. Kommer inte hinna med allt. Snart dags att sova igen. Kör sakta när det är halt! Sladda runt som en galning i 55 km/h idag. Gick hur fint som helst när jag sänkte farten till 50 km/h. Oljan var näst intill omöjlig att köra normalt i men visst gick det om man tog det riktigt lugnt. Imorgon ska jag till tandläkaren igen. Haha. Ovanligt att jag ska dit. Bara en sådär fem-sex prov så är det sommarlov sen. Ibland kör jag så ingör lov att jag räknar ner i prov istället för veckor. Kan ju pluppa upp nåt mer prov än också. Man vet ju aldrig med lärare. Pluggat körteori idag också. Gick hinmla bra faktiskt. Hoppas,hoppas på att jag klarar teori provet. Dock vet man aldrig vad det kan komma för konstiga frågor har jag fått för mig. Kan i alla fall inte skylla på att jag inte pluggat om det skiter sig. Men det ska det inte göra!


God natt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards