Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Frida - 6 maj 2012 20:34

Hei hei hei! 


Har haft en toppen helg med massa film tittande. Trevliga människor, katter, tacos, hus och lite mer. Kommit fram till att man kan hitta lite vad som helst i dikeskanterna. Sovit i en ganska hemsk säng. Säng ljuva säng står här och väntar på mig. Är dock inte så trött. Blir nog det om en stund. Har i alla fall som ni redan förstått haft en bra helg. Är fortfarande jätteglad för att jag klarade teoriprovet i fredags. Skrev jag att jag fått sommarjobb? Om inte så har jag fått det. Samma som förra året. Inte så roligt men bättre än ingenting. Får ju pengar och det är alltid bra. Dricker te för barmhärtighetens skull. Vet inte hur man gör det men kan ju vara bra att bli lite barmhärtig. Undrar hur man är då? 


Tänkt på en sak. Vissa personer har man vldigt lika åsikter som, andra inte alls. Finns två personer i omkretsen jag rör mig i som stämmer in på det där. Den ena tänker man nästan jämt visst är det så, tycker jag med. När den andra talar är tankarna mer, men nej grr tyst. Ja, visst är det tur att alla blev olika. När vi ändå är igång. Skulle det inte vara kul att träffa någon som är precis som en själv? Gillar samma saker och vill samma saker i livet. Besöka samma platser och så. Gillar samma mat. Det skulle va kul tycker jag, bara för att få könna hur det känns. 


Nu ska jag in på youtube. För att jag blivit youtube nörd och inte varit där på flera dagar och känner behov nu. Försöker att inte gör mig för beroende av teknikprylar men dator är ärligt talat riktigt svårt att vara utan. Skulle inte vilja vara utan mobilen flera dagar heller. Samhället är väl så nuförtiden och det är svårt att inte hänga på samhället. Faktiskt omöjligt. 


God natt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards