Alla inlägg den 30 maj 2012

Av Frida - 30 maj 2012 21:30

Hejsan svejsan! 


Igår var jag i huvudstaden. Gillar att besöka Stockholm någon gång ibland sådär men det är ingen plats jag skulle vilja bo på. För stressigt och för mycket folk för mig. Har inget emot lite mer människor än här men vill inte att det ska vara för mycket. Tror jag skulle passa ganska bra i en medelstor stad. I alla fall så var vi på tekniska muséet igår. Hittade något sportrum där som var kul. Hahah, nu vet jag på riktigt att jag är stel som en gammal tant. Visste jag redan men nu har jag bevis. Det var roligast på tekniska. Var ner i någon gruv grejj också och blev rädd av en sprängande explosion. Att värmen försvunnit totalt och det är skitkallt är ingen hemlighet. Solen ljuger. Igår år jag på burger king för första gången någonsin. Var gidare än jag trodde men kommer absolut inte bli någon hamburgermänniska bara för det. Har förresten alltid tyckt att hamburgare är ett så fult ord. Eller det är burgare som är fullt. Huu. Sen var vi på teater, igår alltså. De tre musketörerna. Den var mycket bättre än jag hade föreställt mig! Trodde det skulle vara helt gammal och murrigt men så var det som tur var inte. De tre timmarna gick fort och höll på att bli döv. Varför kan de inte sänka volymen bara lite lite för oss ljudkänsliga? Ska börja ha öronproppar med mig vart jag än går. Fick sitta i någon loge grejj. Hahah, det var ju lite speciellt. Då slapp man trängas och man såg himla bra där ifrån. Sen var det hem och god natt. La mig i sängen prick 1.22 igår. Stup trött. 


Idåg då har jag varit trött och okoncentrerad hela dagen. Har faktiskt inte gjort något vettigt alls idag. Lämnat in nk:n. Det var det enda vettiga. Klippt gräset. Lite vettigt det med kanske. Letat loggor till logo quizet på mobilen. Hur vettigt är det på en skala 1-10? Noll. Precis. Har varit allmänt flummig och skummig idag. Skratt för länger livet brukar man ju säga. Tur det. Tuckans indian så har jag fortfarande inte kommit på något projekt arbete. Just i detta tillfälle hade det varit enklare att gå nv. Men! Men men det stora menet annars är det bättre att gå teknik! Tycker jag de som går nv tycker väl tvärt om och det är ju tur det. 


Det fula. Det fina. Det grå. Det blå. 


Haidå! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards