Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Frida - 11 maj 2012 21:34

Hej hej!


Jag har haft en dålig vecka. På riktigt. Visst känner man sig lite nere ibland sådär men den här veckan har verkligen varit dålig. Idag har jag dock varit på bra humör igen och nu lämnar vi det dåliga bakom oss och ser framåt. På det ljusa fina allt ordnar sig, såklart. Idag har jag haft en fin dag. Handlat blommor med mamma. Fem stycken fina penséer och en blodröd pelargon. Heter det pelargon eller pelargonia? Jag har alltid sagt pelargon så fortsätter med det. Vet ni vad jag vill? Jag vill till Italien och äta en sådan där pinne av bröd. Det verkar väl mysigt. Hihi. Ska testa mig på att baka sådana någon gång i framtiden. I helgen ska jag inte göra något speciellt. Varför säger man egentligen i helgen? Det låter ju bara knäppt egentligen. Det borde ju vara på eftersom man säger på tisdag, på lördag också vidare med alla veckans dagar. Men nej, i helgen ska det då vara. Ska läsa den engelska boken. Nästan kommit halvvägs. Inte långt. Haha. Har på tal om nåot annat hittat världens godaste små youghurtar. Grekiskinspirerade med persikosmak. Sa förresten fel. Världens godaste youghurt finns ju i Grekland men de här kommer tätt efter. Spelat med en ny kortlek idagt. En ny kortlek känns lite som en lyx i vardagen. Precis som ny tandborste. Trevlig helg, kokt älg! 


Det är ju faktiskt sant. Bakom regnet skiner alltid solen. Solen försvinner ju inte bara för att det är några dumma moln som täcker den. 


Haidå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards