Alla inlägg under maj 2011

Av Frida - 17 maj 2011 21:40

Hai.


Nu blir det ett litet snabbt inlägg i brist på tid. Hade ju nationella i matte B idag och det gick rätt så bra tror jag. Hade nog inte kunnat gått bättre för att vara mig. Äntligen över. Bara tre prov kvar innan sommarlovet. Efter provet gick jag hem och har allmönt latat mig även om jag borde ha pluggat teknik till på torsdag. Aja det gör jag imon! 


Har åkt moppe också. Hemlans trevligt. Belv en glass på donken också. Mumsigt. Jaoo, det var de det. Jag har börjat skirva lite på en berättelse. inte en novell en berättelse. Hihi. Har massvis med idéer och tror det kommer bli riktigt bra. Förresten läser jag en dålig bok nu så har inte läst på flera dagar. Den är inget bra, tjock och allmänt blä. tänker inte läsa ut. Tar mig till bibloteket innan veckan är slut helt enkellt. 


Hairå!

Av Frida - 16 maj 2011 21:07

Hei.


Inget bloggande igår pågrund av ett jädrans åskoväder. Bakade i alla fall marshmallows muffins igår, goda och fina. 


Idag har jag då varit i skolan. Inget speciellt där. Fick veta resultatet på teknik provet och det gick toppen! Sen har jag pluggat matte till nationella imon. Det vara i fyra timmar så försök inte nå mig imon mellan nio och ett. Önska mig lycka till också. Vi hoppas på det bästa. 


Det sista jag är gjort idag är att begrava stackars lilla Ärtis. Nu ligger hon bredvid kaninen och de andra två hamstrarna. Det lilla djuret gav mig mycket glädje och jag antar att det var dags för henne att segla vidare. Hon blev ändå 1 år och 3 månader och vi alla vet ju att små råttdjur som henne inte blir så gamla. 


Ta en titt på ett årsedan vetja. Står i menyn på vänster sida och kan ju va lite kul att veta vad jag gjorde för ett årsedan. 


Heirå. 

Av Frida - 16 maj 2011 20:45

Hei.


Idag fäller vi en tår för Ärtis som är i himmelen nu. Hoppas du har det bra där du är nu.


   

Heirå.

Av Frida - 14 maj 2011 21:55

Hai.


Dagen har varit vanlig. Inte så rolig men inte heller tråkig. Har varit ute och fixat lite, spelat kort och pluggat lite matte. Gick väl sisådär, ser bara det negativa i allt. Jag burkar ju vara den som ser positivt på det mesta men med matten är det tvärtom. Inte bra, det lär vi göra något åt. Påtäl om något helt annat skulle man haft ett hårspänne. Stör mig så himla mycket på min lugg och den kommer åka av när ni minst anar det! 


Nu sitter jag är och tittar lite på eurovision. Hoppas självklart att Sverige vinner även om jag inte ritkigt tror att vi gör det. Ska jag hejja på hågon annan så blir det Irland. Tycker deras låt är helt galen. Gillar Finland också men de vann ju för inte så längesedan.


4 veckor till sommaren. Snart är det 24:e maj. hoppas det blir en solig dag för jag har längtat till det datumet så många gånger under vintern.Måste göra något åt det där. Förresten så gjorde mamma jättegod mat idag. Champinjoner i Fridas hjärta. Hihihi.


Hairå.

Av Frida - 13 maj 2011 21:34

Hai.


Den här fredagen har varit bra! Det var någon slags temadag i skloan. Helt okej. Vi såg en film som var helt okej men kanske hade den passat bättre in på högstadiet? Vi typ ''diskuterade'' innan filmen också. Kvinnliga och manliga ord, andra ord och gjorde lite andra konstiga sajer. Sen efter allt det där hade vi matte som vanligt vilket gick mycket bättre idag än igår! Bra, bra det gäller bara att orka tänka något man inte klarar varje dag. Sen samhäll efter matten. Unk skunk. Sammanfattat en bra skoldag! Chilli illi. 


41% av mina vänner på facebook är killar. Resten 59% är tjejer. Mattenörd som jag är satt jag just här och räknade ut det. Nördigt eller vad? Haha. Men har man inget bättre för sig så har man inte. Nu är det ju förresten helg igen. Ska inte göra något speciellt den här helgen. Plugga matte. Är nationella på tisdag så ja det behövs pluggas. Ska väl allmmänt lata mig lite också. Eh he. 


Heirå.  

Av Frida - 12 maj 2011 21:32

Heii.


Dagen har varit rätt bra. Började med en halvseg mattelektion men sen blev det bättre. Förutom att jag blev sur på matten efter skolan men äsch. Det kändes verkligen som att teknik provet gick jättebra. Hoppas det stämmer! 


Efter skolan pluggade jag som sagt matte och det gick inte bra. Skit samma i skiten det går säkert bättre imon! Det är dock inte det enda jag gjort efter skolan. Har åkt moppe med Rasmus och Louise också. Käkade glass. Har insett att McDonalds kolasås är rätt god ändå. Jag har alltid bara valt chokladsåsen men kola är också god! 


Det har åskat här ikväll så jag orkar inte skriva så mycket. Vill fördriva datortiden med lite andra saker. 


Bai hai. 

Av Frida - 11 maj 2011 21:47

Hai.


Filmade lite igår. Det blåser ganska mycket lär jag säga. Hihih.



Heirå.

Av Frida - 11 maj 2011 21:32

Hej.


Inget bloggande igår, nej. Nationella gick åt skogen men lksom vad hade jag väntat mig? Man kan inte vara bra på allt.


Idag så var det orientering med skolan. Inge vidare kul men jag klarade i alla fall banan helt. Känner mig nöjd med det. Banan kändes otroligt lång också även om det sades att den bara var 4 kilomter. Det kan ju ha berott på att det var fantastiskt varmt. 


Sitter här i min lilla bubbla av musik. Härligt! Tänk att snart är det sommarlov! Vad jag längtar och väntar. Ska bli så fantastiskt härligt. Förresten så är det del 1 på teknikprovet imon. Det kommer går bra. Är nästan säker på det i alla fall då jag verkligen känner mig duktig på krafter och mekanik jox. Hiiha. Klippte gräset för första gången iår idag också. Sommaren närmar sig med stora steg. Jag ser det blommande körsärsträdet utanför mitt fönster. Vackert. 


Förrestgen lite skolsnack igen. Vi ska göra en power point presentation om vilket ämne som helst. Man får alltså välja själv och jag har ingen aning om vad jag ska göra om. Huu. Någon som har något tips? Fick reda på resultatet på programmeringsprovet idag också. Jag fick godkänt! Hahah. Tur det och ville inte ha nå mer! 


Good hay. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards