Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Frida - 5 maj 2011 21:21

Hei.


Igår blev det inget bloggande. Var med Louise i Borlänge istället. Roligare det än att blogga. Hihii. Nästa gång hoppas vi bara på att Rasmus också kan följa med. I alla fall så köpte jag två linnen. Var i stort behov av det. Smurto som jag är spillde jag köttfärs på det ena idag också. Inte bra. Aja, bara det inte blir fettfläckar så är det lugnt. 


Den här dagen har väl varit bra. inget speciellt. Orientering på idrotten och nästa vecka är det orienterings eftermiddag. Ock sock vad ska man säga om det? Jag valde lätt bana törs inte ge mig ut på den svåra även om orientering är en av de få sporter jag är hyfsat bra på. Haha. 


Just det. Igår var det nationella i engelska. Skrivdelen och det gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig. Ett helt okej ämne att skriva om. Som man liksom kunde hitta på mycket om. Tror i alla fall att det gick ganska bra. Påatl om något annat prov så fick jag reda på resultatet på idrottsprovet. Det gick också lite över mina förväntningar så jag är nöjd med det. 


Jag fick svar fårn sommarjobbet idag också. Och jag fick sommarjobb för första gången någonsin! Det blir nog bra, kul att tjäna lite egna pengar fast arbetstiderna är hemska. Börjar 06.00 Huu jag som avskyr att gå upp tidigt. Haha. Aja det är bara i tre veckor och så länge kan jag stå ut. För er som inte vet var jag sökt sommarjobb så är det i gruvan. Haha igen. Fast under marken ska jag inte vara. Jag valde område industriservice så det låter ju typ som att jag ska vara i någon industri men så är det inte heler. I alla fall inte enligt pappa. Han säger att man typ får hållla på att måla lite och typ underhålla rabatter och sånt. Hoppas på det så blir det nog bra!


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards