Alla inlägg under oktober 2012

Av Frida - 8 oktober 2012 21:39

Haii!


Måndag tisdag. Fingrarna skriver men inga ord kommer. Aow. Imorgon är det prov på nå företagsgrejjs. Fattar inte ens vad vi har prov på. Försökt plugga lite så gott det går. Alltså fy vad tänker facebook om mig egentligen. Det kan man undra när man ser reklamerna som pluppar upp på sidan. Feel like you dying. Måste borsta tönderna. Känner mig i behov av en ny tandkräm. Fruktkorg och mandariner. Nej, satsumas heter det. A nej nu är det väl natta igen. Känner mig som en äkta dalmas idag. Kulla heter det väl när man är kvinna men ändå. Gjorde soppa på några av svamparna jag plockade igår. Det blev gott! Oj nu blev jag trött. Ska läsa lite. Japp. Svart bok. Vitt papper. 


God nighte. 

Av Frida - 7 oktober 2012 21:01

Heylo!


Idag har jag varit i skogen. Plockade lite svampar. Eller ganska många. Hihihiha. Lagt dem på tork i källaren så vi får väl se vad som händer. Fridfullt i skogen och man kan verkligen låta blir att tänka på skolan. Plus att det är jättekul när man hittar konstiga svampar överallt. Har hunnit med att baka idag också. Björnbärsmuffins med chokladglasyr. De blev små konstverk och väldigt goda. Myums. Farligt gott att smälta choklad och blanda med lite grädde. Körde i alla fall på säkra kort idag. Blev alltså ingen katastrof som förra veckan. Då blev jag riktigt deppig men nu är det kul att baka igen! Hunnit med att plugga lite matte också. Kanske dock inte så mycketsom jag borde gjort. Inte gjort svenskan heller. Tungaste uppgiften på länge det där. Får väl ta att ägna någon kväll i veckan åt den. Inklusive att jag ligger efter i projekt arbetet. Plus två prov nästa vecka. Ojojdå Frida. Jaja, jag är glad ändå! Fick en sådan enorm livsglädje idag. Älskar när det blir så. Energin bara sprudlar ur en och man vill bara springa ut och sjunga juuuust nuu vill jag leeeva! Det har hänt att jag gjort det också. Grannarna får tycka vad de vill men sådan är jag. Å vet inte vilken musik jag ska lyssna på. Finns för mycket bra just nu. Vet ni? Nu börjar det bli mörkt på kvällarna så man kan tända lite ljus i mörkret. Det är så fint. Ett ljus låga som fläktar i mörkret. 


 

Det är små pirater på formarna. Hihihiha.


Hajdå! 

Av Frida - 5 oktober 2012 23:13

Heii.


Gillar den här glad i själen känslan man har på fredagar. Jag har en speciell sådan känsla. Själen liksom flyger fram lite lättare än andra dagar. Imorgon eller snart är det i alla fall lördag och helgen är fullspäckad av göttiga skoluppgifter. Göttiga kanske de inte är men de är många i alla fall och bör tas tag i. Två prov nästa vecka och debatt artikeln jag inte ens börjat med än. Huh. Nu är det natt igen. Japp, plugga är väl vad jag ska göra i helgen och lita annat, roligare grejjer. Blev plötsligt trött i ögat. Ska lägga mig. Läsa lite tror jag. För att det är trevligt.


Hojla. 



Av Frida - 4 oktober 2012 22:19

Hejsan. 


Här sitter jag och tyckersynd om mig själv. Nej då det gör jag inte alls. Fysik provet gick inte bra. Hm hm. Vad händer om man inte klarar kursen? Känns på riktigt nu som att jag är och snavar på någon slags gräns. Tröstar mig med lite popcorn. Om kanelbullen får ha en egen dag kan inte popcorn få en egen då också? 4 april skulle vara alldelse utmärkt datum. Kanske jag ska ta och inför det. Popcornens dag efter Frida. Tänk att få en enhet eller något uppkallat efter sig. Det kan ju inte vara helt lätt nuförtiden då så mycket är upptäckt redan. Tesla, Ampere och Volt finns ju redan. Fysikskadad ja. Ni vet den där färgen Mcdonalds ost har? Jag tycker den är hemsk! Hu. Var faktiskt på bibilioteket idag och lånade två böcker. Synd att man är drunken i skoluppgiter så man knappt hinner läsa någonting. Imorgon är det fridag. Whi. 


  

Tog bilden för någon dag sedan och nu har alla löven fallit av. Hösten går fort. Emerald. Esmeralder. Smaragder. Smaragd ögon. Emerald eyes. Gröna ögon. 


God natt. 

Av Frida - 3 oktober 2012 21:18

Hajlo!


Av någon anledning fungerade inte bloggplatsen igår så då blev det väl inte att jag kunde skriva något. Nu blev jag sur. Grr. Imorgon är det domme dag. Det gör ju inte saken bättre. Gjort klart min hemska religionsupgift. Det är ju bra i alla fall. Alltså, känner mig som värsta sur stöppen. Imorgon är det fysikprov. Väldigt jättekul. Nej. Punkt. Nu längtar jag till imorgon i alla fall. Eller fredag kanske. Något annat. Nyr nyr på er. Fy imon ska jag till tandläkarn med tuppen. 8! Unkel. Såg ett träd imorse med massor av gula löv. När jag gick hem hade de ramlat av. Flyga som ett löv i vinden till en annan plats. Som en snö flinga. Smälta på vägen. I ugnen är det varmt. Skönt om man fryser. Fast i det grå. Känns i bland som vi är inslagna i ett paket av moln. Vitt och fluffigt. Kanske man trodde. Grått och hårt är verkligheten. Kryddblandnign och popcorn. Egentligen vorde det nog ganska gott med kryddor på popcorn. Om det är någon god krydda. Köpte popcornkrydda en gång och det var inte gott. Inte. Inte. Igår åt jag gyros! Det var gödigt gott. Varför är jag inte född i Grekland? De har dålig ekonomi ja visst men deras mat är ju guda god. Inklusive deras trevliga väder. Aja, jag får väl njuta av Grekland så gott det går här i Sverige.


Hai bai. 

Av Frida - 1 oktober 2012 21:03

Hajji!


Hahahohia. Idag är det 12 veckor till julafton. Sen är det roliga över. Nej då, det komemr ju en nyårsafton också och sen är det 2013! Men julen som man gått och längtat till är över sen. Beställde studentmössa idag! Ska nog dock ändra lite. Den blev dyyr. Haha. Men visst det är väl värt att lägga lite pengar på studenten men kanse inte över 1000 kronor på en mössa. Deppigt när man hittar ny bra musik och den inte finns på spotify. Händer mig alltför ofta. 


 

Vem gömmer sig i hörnet? 


Funderar ibland på varför jag egentligen bloggar. Enda vettiga svar jag kan komma på är helt enkelt för att dokumentera livet. Och skriva ur fingrarna lite. 


Haidåå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards