Alla inlägg under oktober 2012

Av Frida - 17 oktober 2012 20:58

Hai.


Onsdag och sådär. Om en vecka är det nästan höstlov. Nu ska jag vinna en kitchen aid. Eller i alla fall vara med och tävla om en. Ett klibbigt löv. Att ljuga. Är inte bra. Ska man inte göra. Går man inte runt och gör. En nödlögn kan vara ett undantag. En sak som är säker, är du en ljugande människa tänker jag inte ha förtroende för dig. Man får en chans sen är det kört. Något som är lätt att glömma är sina tår. Faktiskt. Man pratar ju inte med sina tår varje dag precis. Alltså är de värda lite mer uppmärksamhet. Tåitåi. Nuförtiden vet jag allt om stålframställning. Nej inte direkt men lite kan jag. Försökte läsa konstruktionsboken. Sjukt mycket konstiga ord. Försökte mig på lite matte. Det här var dock inte rätt dag att göra karriär i matteboken. Jaha. Har äntligen inte 15 kilo plugg. Förutom projekt arbetet då. Skulle kunna sitta här och bara skriva massor av ord som kommer upp i huvudet. Fast gör inte det. Att midsommarstången är svensk, ja visst men den kan väl vara exotisk ändå. Det är inte så kul när det inte regnar men ändå regnar. När det är sådär att det kommer ner något men det är inte tillräckligt mycket för att man ska kunna säga det regnar. Då får jag alltid besluts ångest om jag ska ha paraply eller inte. Brukar sluta med att jag tar paraplyet även om man kanske inte behöver det. 


Haidå! 

Av Frida - 16 oktober 2012 21:33

Hejsan!


Ångrar allt jag sa om värme igår. Idag har det var iskallt hela dagen. Sitter här med filt inklusive två tjocktröjor och kan inte säga attdet är överdrivet varmt. Ett granbarr. Är galet sugen på rostat bröd och har så varit i några dagar. Mat är en stor del av livet, det får ni stå ut med! Lyssnar på musik och blir lite kär. Rött och svart passar väldigt bra ihop. På tal om något helt annar. Har för den delen börjat gilla rött mer och mer. Sviker dock aldrig det gröna. Min själ är grön rakt in i hjärtat. Jag gillar alla väder och årstider! Så roligt. När man sätter sig för att plugga matte och inget blir som man vill, då är det faktiskt inte så roligt. Annars så är det ganska kul. Tror kanske inte jag hade valt teknik om jag visst då hur mycket matte det skulle komma att bli. Men vad hade man valt annars? Nej. Thank you and good night! Vad är svartare än svart? Ett svart hål. Får driller i huvudet av det där. Ni försåtr antagligen inte men det gör inget. Meningen med det hela är inte att man ska förstå. Pretty pretty cool. Lyssnat på samma låt fem gånger. Varför blir det alltid så när man hittat något nytt man gillar? Om jag inte var människa skulle jag vara en katt, ett höstlöv eller en snöflinga. Var inte rädd för mörkret tänd ett litet ljus. 


God nattie! 

Av Frida - 15 oktober 2012 21:54

Hajlo!


Bra. Ett ord jag förut avskydde så extremt att jag helt enkelt struntade i att säga det. Stolt som en tupp. Kanske man inte ska vara men nu är jag det ändå! Hihiha. Ouh. Nu blev det inte många ord i huvudet. Regnet slår mot fönstret. Mysigt när det är höst och mörkt. Och man slipper vara ute. Annars är väl regn inte min stora favorit. Kan inte stava idag skriver favoruter och alla andra möjliga fel. Hoppas det slutat regna tills imorgon. Flummiflum. Tänker gå i terapi och äta satsumas hela natten. Vad jag har lust till i alla fall. För en gångs skull är det varmt här. Var det i och för sig i går också. Kanske så att den inre termometern blivit lite snällar med mig. 


Haj god natt! 

Av Frida - 14 oktober 2012 20:35

Hai!


Idag har jag jobbat med projekt arbetet lite grann. Det går bra bara man får tån ur foten och verkligen börjar. Det var tre grader idag och regent öste. Nästan så att snön hade fallit istället. Nästan. Endast tio veckor till jul och jag är mer taggad än någonsin. Värre än ett litet barn. Var i köket och skapade idag igen. Det är så kul att baka oh fixa. Avkoplling på ett speciellt sätt. Dagen till ära gjorde jag lite pollycupcakes. De blev mums yums jättegoda! Pollykladd och så överallt under tillverknings porcessen men det är det värt. Gillar och kladda ner mig när det handlar om köket. Satt mig och läste sen. Det var jag värd efter att knappt haft tid med det på flera veckor. I en svart låda. Oj då. Gillar att känna mig som en flygande fjäder. Det blir så ibland. Kroppen bara hoppar runt och fjädrar sig. En fågel fjäder eller en mekanisk konstruktions fjäder. Kan man inte ritkigt veta.     

Gillar kockmössan! Hihiha. Ser rolig ut med den på i alla fall. Och dagens kladdiga skapelser. Hare gott igelkott!


Haidå. 

Av Frida - 13 oktober 2012 21:37

Heylio!


Nyss varit fast med kisse i soffan. La mig lite där eller satt men det var trevligare att ligga ner så kom kisse och la sig på min mage. Blev fast med henne någon timme där utan att kunna röra mig. Känner mig taskig om jag bara skulle slängt ner henne så det kommer inte på fråga. Mysigt var det i alla fall i början. Helt stel i kroppen efter att knappt rört mig. Lyssnar på höstmusik och är glad i själen. Var med Rasmus och Louise igår. Najs suprajs! Har inte gjort så mycket idag. Skrivit klart svenska uppgiften. Äntligen. Dragit ut på den alldeles för länge men nu är det klart. Imorogn är det söndag igen. Känns helt okej! På började något gott idag. Ni får kanske se resultatet imorgon. Önskar att det kunde fara fredag hela tiden. Nej, men fredagar är lätt bästa dagen i veckan och så nära perfektion man kan komma. Friday is forever. En flygande stjärna på en himmel. Själen skrattar och månen dansar tango. Å kan se en flinga falla. Livet kanske inte är så lätt alla gånger men när det väl är det är det värt att leva för! 


Emerald eyes - Blacklisted me


Vet inte om jag gillar den där låten eller inte. Gröna ögon. Bara därför är den änå värd en plats här. 


Haido! 

Av Frida - 11 oktober 2012 22:27

Haii!


Gå på vatten eller drunkna. Flyga högt bland molnen eller falla. Skrev lite matteprov i skolan. Gick väl sisådär, vet inte riktigt. Vill kanske veta, Bättre känsla än efter fysikprovet i alla fall. Skriver folk dagbok nuförtiden? Lite nyfiken bara. På att läsa dem. Nej, men bara undrar om folk fortfarande håller på med sådant. Om något bra band kommer till Sverige i närheten av mig ska jag banne mig gå på konsert. Om jag inte får något sällskap får jag väl gå själv. Idag andas jag. Äntligen lugnat sig liiite med skoluppgifter. Bara svenskan jag har dragit ut alldeles för länge på. Hoppsan. Och jag går ju i trean så har man inget att göra kan man ju alltid jobba med projekt arbetet! Yippie... Nu längtar jag till imorgon utan att veta riktigt varför. Det är fridag. Plus i kanten. Vet ni? Idag fyller bloggis 3 år. Grattis på födelsedagen. 


 

Firar med en bild på världens goaste lilla tjockis. Rund som en fotboll har hon blivit. Oj då. Funderade lite. Det är iskallt på morgonen nu. Hur ska det då inte bli i vinter? Mina ben kommer trilla av. På tal om kyla är det isstämmning i tekniksalen i skolan. De vill göra djupfryst människa av oss. Brr. Snart faller snön. Det är så fint. Whihi. 


Haido! 

Av Frida - 10 oktober 2012 22:14

Hei.


Jag är så trött! Har kämpat mig igenom matten och hoppas väl på det bästa imorgon som vanligt. Lycka till på mig! Händer inte så mycket i livet just nu. Rullar på helt enkelt. Fy vilket fult uttryck. Rullar på. Zzz. Imorgon är det den elfte oktober. Ja snart december. Jag såg en regnbågen idag! Trots att det inte regnade. Såg väldigt underligt ut. Antagligen regnade det någon annanstans inklusive att solen höll på att gå ner. Konstiga naturfenomen. Naturens krafter är häftiga tycker jag. Hola yo shuobb. Tappa ett hårstrå, tappa en nagel, tappa ett ben, tappa ett hjärta. Aj. Kurs E. Den ligger här bredvid mig. Aoo. Det känns som att under hela högstadiet lärde man sig nästan ingen matte alls och på gymnasiet har jag lärt mig fruktansvärt mycket. Känns lite roligt att kunna så mycket underliga matte saker. de Moivre på er. Visst känns det bra mycket bättre att säga att jag kan lösa fem rubikskub på 10 minuter än jag kan lösa en rubikskub på två minuter. Ja. Det är sant också. Japp. Nu ska jag sova gott.


Haido! 

Av Frida - 9 oktober 2012 21:33

Heisan.


Jag lovar att snart ramlar det ner snö från himmelen. Känslan säger i alla fall så. Gick ganska bra på provet idag tror jag. Bara matte prov kvar sen kanske man kan andas lite. Egentligen inte. Måste arbeta med projektarbetet. Känner mig glad också så. Hihiha. Gult ljus. Okej. På tok för kallt att cykla nu. Brr. Gillar som skrivet att cykla men inte när det är kallt. Å nu fick jag en lite längt till Frankrike. Men vet ni vart jag verkligen vill åka just nu. Till Florida! Råkade se lite om det på tv och längten i mig väcktes. Gå överallt det går ju inte. Ouff. Dudududuo. Serveras på ett silverfat. Tänker aldrig äta skolans köttbullar. Har inte gjort på typ tio år heller. Grå och trist som vädred. Klockan är fem över tio. På kvällen. Skulle ha gjort en sak klockan tio. Blev ej så. Alltså kan man göra det nu. Vad bra. Sov morgon imorgon. Tumme upp! Vet ni vad jag gillar. Att ligga på golvet. Lite här och där. Det är trevligt som lite omväxling. Frida på golvet. Vad tråkigt att vara träd. Egentligen. Sova halva året. Stå där kal och naken. Fast man skulle få vara fin när kläderna väl är på. 


Hai bai. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards