Alla inlägg under december 2011

Av Frida - 4 december 2011 20:52

Haaii.


Idag har jag bakat pepparkakor. De blev ganska fina och goda såklart! Tror att jag gjorde väldigt mycket små grisar. Hihi. Bakat är väl ungefär vad jag ägnat min dag åt. Räknade igenom lite matte också. Oloivoovio. Snart juuul! Har ingen aning om vad jag ska skriva. Har inga ord alls i fingrarna känns det som. Ny vecka imorgon. Har börjat läsa någon inte så jättebra bok. Tror jag är i en lite kräsen period då jag läst två väldigt bra böcker på raken. Blir lätt att man blir lite kräsen då. Haha. Aja, går i alla fall att ta sig igenom i brist på annat. Nu ska jag göra något roligare. La förresten pussel med en amerikan igår som inte gillade Barack Obama. Haha. I brist på annat att skriva. 


Kaleidoscope eyes.


Hairå.













Av Frida - 3 december 2011 21:23

Hei.


Idag är det lördag. Intressant. Längtar till nyår. Inte av någon speciell anledning. Vet inte ens vad jag ska göra då. Kanske blir sittande här i min ensamhet. Nej då, något bättre hoppas vi väl på! Öh, ja i alla fall. Haha. Vet inte vad jag ska skriva. Skrämde nyss bort Siri härifrån med min sångröst. Hihi. Blir en kaka till kaffet tror jag. Nej fy, dricker inte kaffe och har inga planer på att börja heller. Jag har massor av sådana där små askar man får smycken i. Vet inte varför jag sparat dem. Den ena innehåller faktiskt något. Ett par jättefina örhängen som jag inte kan använda. Varför tänker jag inte berätta. Någon gång kanske jag tar på mig dem. Men inte nu på ett tag. Är på något konstigt vis trött. Ja, det här blev inte speciellt kul. Nej, nej. 


Heidå. 

Av Frida - 2 december 2011 22:40

Haai!


Ooo. Alltså yaa! Det här är ju såklart så galet och knäppt som jag redan visste men man kan inte låta bli att gilla vissa människor liiite mer än man kanske borde. Och den fina tanken jag kommit att tänka ganska mycket på senare tid: Man kan väl i alla fall få drömma lite. Dagen har varit bra bara bra bra! Firar sen kvällen just nu med lite musik och snart blir det en bok tror jag. Ska ha en toppen helg ya! Såklart. Ångrar att jag lämnade massa saker i skolan. Hade kunnat ta med mig både fysiken och kemin hem bara för att öva lite extra. Men nu ligger det kvar i skolan och matten är i alla fall med hem. Ska börja plugga till nationella i helgen. Ska även umgås med Rasmus och Louise! Har längtat till imorgon kväll ända sen igår kväll. Haha, det där lät hel knasigt. Men i alla fall så uppskattar jag väldigt mycket att spendera min tid med er mina vänner! 


I helgen ska jag också hinna med att baka pepparkakor. Mums yums! Tycker som många andra att degen är godare än självaste kakorna. Hihi. Kul å baka i alla fall. Änglar, grisar, granar hjärtan, mumintroll och fötter. Älskar min fotpepparkaks form! Annorlunda och rolig. Kanske slinger in på bokia också och köpern en bok. Har presentkort typ ''i staden jag bor'' och det bör handlas upp snarast. Annars förfaller pengarna och det är ju inte så roligt. Och då det inte finns så mycket att köpa här måste det nog bli en bok. Hihi. 


Lärde mig nyss ett ord på franska. Bientôt. Det betyder snart och jag kan till och med uttala det! Hihih. Nästan i alla fall. Minns ännu Je mange des grenouiles. Det glömmer jag inte i första taget kan jag lova. Tänker fortfarande besöka Frankrike så fort jag får möjlighet. Lite lätt förälskad i det bara. Har hittat mitt livs omöjliga kärlek där så ja, varför skulle jag inte vara förälskad i Frankrike? 


God natt! 

Av Frida - 1 december 2011 20:15

Hai.


Har varit en toppendag! Började dagen med att se någon film i skolan. Den var bra faktiskt. Sen ått jag ett rött äpple som var ritkgit gott. Annars brukar jag inte gilla röda äpplen men det här var gott. Satt i biblioteket och blev bakverk frälst. Såg ett recept på cupcakes med jordgubbstopping som såg helt fantastiskt ut. Mmm, mums! Läste ungefär två sidor ur min bok på svenkskan. Bra jobbat! Eller kanske inte. Hehe. Gick desto bättre på matten sedan. Gick verkligen bra idag! Talföljder är inte lika konstigt längre som jag tyckte igår. Var inte ens trött i hjärnan på den två timmar långa mattelektionen. Brukar annars vara ganska jobbigt med den lektionen på torsdags eftermiddagar. Hihihihihihi. Frida smiles. Är så glad för allting just nu. Känns bra å leva helt enkelt! Efter skoldagen var jag med Rasmus och Louise. Vi såg en bra film. Wao jag har sett två filmer idag. Känns inte lika hemskt med film längre som det gjorde förut ett tag. Toppen med fredag imorgon också! Sitter och sjunger högt för mig själv. Gillar å sjunga verkligen även om jag har usel sångröst. Haha. Ska snart äta popcorn och titta Pettson och Findus. Hihih.


 Ja. Hade lust att lägga upp en bild men hittade ingen som passade.


Good bye!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards