Alla inlägg under december 2011

Av Frida - 11 december 2011 20:25

Hej hej hej!


Hemskt mycket hej. Idag har jag umgåtts. Umgåtts med min mattebok. Det var inte jättekul idag. Roligare igår men gick väl ändå idag antar jag. Flera gånger har vi faktiskt umgåtts. Sen har jag inte börjat skriva engelskan! Tradada. Skjuter upp den så länge det bara går. Inte bra men vissa saker bara blir det så med. Plippelpiiplipp, det är inte ens två veckor kvar till jul! Bara vänta å längta nu. Hihih. Jag har gjort pepparkakshus idag. Det om något är juligt. Köpte visserligen färdiga delar men satte ihop och dekorerade själv. Det blev himla fint å juligt. Hihi. Tror jag ska skriva något till någon som kanske kan bli gald av det. Hihi. Hihih på mig själv också och alla andra! Hihi. Längtar till onsdag kväll. Då kan manbörja koppla av lite. Lite julslappning som är välbehövligt just nu. Oh glory. Japp, nu blir det julkalender med Pettson och Findus. Järnmonstert idag tror jag. Ggrrr. 


Har en spargris i bokhyllan och en burk med pengar. Varför har jag inte pengarna i spargrisen? Kan man fråga sig. En sak som i alla fall är säker är att för de där pengarna ska jag göra något roligt. Det är min lilla nöjesburk kan man säga. Förresten vill man ha lite biopopcorn känsla går det utmärkt att äta chips i en liters plastburk. Blev igår att jag hade i chipsen i en plastbytta för att jag blev lite sur bara. Gör konstiga hastiga saker när jag är sur. Och det blev i alla fall lite biokänsla över det hela. Haha.


Hairå! 

Av Frida - 10 december 2011 23:10

Tjina.


Blir lite sen lördagsbloggning nu. Tänkte sart lägga mig tror jag. Okej, det är inte så sent egentligen men ja det är då inte tidigt heller. Dagen har varit helt okej. Pluggade matte och det gick rätt bra. Sjöng julsånger och hade det mysigt samtidigt. Mamma gjorde knäck också vilket höjde julstämningen en aning. Imon är det söndag igen. Jag tycker det är söndag alldeles för ofta. Någon som håller med? Kankse. Vet ni en sak som ska bli jädra skönt när man flyttar hemifrån? Att slippa städgubben här hemma. Avskyr min pappa i skepnaden städgubbe. Annars är han bra för det mesta men inte när städgubben kommer fram. Har varit sur på grund av honom flera gånger idag. Vill ni veta en till sak? Jag är ganska dålig förlorare men visar det endast närjag spelar spel med mamma. Skip-Bo leken råkade åka ner över hela köksgolvet idag. Det var inte meningen egentligen, bara blev så. Finns saker jag stör mig på också. Bland annat alla människor som inte förstår hur ett pussel fungerar. Så svårt kan det väl inte vara? Bitarna ska bara placeras tillsammans på rätt sätt. Irriterande att så många inte förstår det. 


Lyckades av misstag få med lillkisses klor på bild idag. Klorna blev liksom hela bilden. Var meningen att jag skulle ta en fin bild på oss bara. Blev istället en bild där jag ser helt totalt borta ut, kisse ser sur ut och klorna hamnar i centrum. Haha. 


Hairå och trevlig lördagsnatt! 

Av Frida - 9 december 2011 21:27

Hei hei.


Fredag. Skönt med lite helg och imon då ska jag minsann ha sovmorgon! Har längtat efter sova länge hela veckan. Behöver jullov och vila upp mig tror jag. Slutade i alla fall tidigt idag. Trevligt. Oj, vet inte ritkigt  vad jag ska göra. Skriva något långt här, spela något eller se tv. Får väl se var jag hamnar. Den här helgen ska jag i alla fall inte göra något speciellt. Längta lite till julen och försöka få lite mer julstämning. Den är ganska låg just nu. Inte bra. Och plugga matte. Måste även försöka börja på engelskan. Ojojvoj. Mimilimolio. Mm. Tänka blänka. Äh. Är inne i en sådan där period igen där jag inte har så mycket att skriva. Livet rullar liksom på i vanlig takt. Trevlig helg på er. Leva lite sådär. Ta sig en sillbit. Det tänker jag inte gör i helgen. Haha. I brist på brö äter man limpa. Finns mycket underliga uttryck som tål sig att fundera på.


Hairå! 

Av Frida - 8 december 2011 20:24

Holi.


Har varit en sådan där oaktiv skoldag. Skrev lite på min bokanalys. Har fortfarande inte börjat med engelskauppsatsen. Känns inte så bra. Hehe. Oj då. Sedan räknade jag kanske 4 matteupgifter på två timmar. Inte bra Frida. Räknade visserligen lite när jag kom hem också men det är nationella nästa vecka! Huha. Vill inte ha det. jag uppfattar det som att de använder något konstigt språk på nationella prov. De använder ord som gör enkla uppgifter svårare. Gillas inte. Det är bara min uppfattning och ja vet inte om det är så egentligen. Imorgon är det i alla fall fredag. Äntligen! Torsdag, torsdag. Popcorn såklart. Snart. Om en stund. Var kyligt imorse. Kallt, hurr burr. Gillar när det är kallt. Ja och älskar när det är varmt! Hihi. Varmt innebär 20+ i det här fallet. 


Hello cold world - Paramore


Videon kommer säkert bli borttagen så det inte går att lyssna men det får i alla fall vara så länge det går. Tänkte att den passade bra idag när det var kallt.


Hairå!

Av Frida - 7 december 2011 20:25

Hej hej!


We are a hurricane. Onsdag. Det har snöat idag precis som jag önskade igår. Hihih. Hey hey. Bara två veckor kvar till jullovet. Eller fjorton dagar. Vad låter bäst? Vet inte riktigt, låter helt okej med båda tror jag. Längtar till fredagkväll. För att jag vill ha helg. Jag tror i alla fall att jag vill ha helg. Måste plugga massor av matte i helgen. Har en engelskauppsats som ligger och skaver någonstans också. Jag har skrivit en rubrik på den och har ingen aning om hur jag ska fortsätta. Positivt är dock att jag börjat med bokanalysen på Singoalla. Det är ingen bok jag rekomenderar direkt. Ni kan hoppa över den om ni inte på något sätt blir tvingad till att läsa den. Vill äta polkagrisar och ha dan före julafton. Doha. Vad jag längtar dit. Memories. Är trött. Har varit trött i vänster öga hela dagen. Nu också. Vore ju helt okej med nyår också. Så jag längtar mycket idag. Till stunder som ännu inte infallit. Tänk om man var en katt. Då hade man kunnat lega och latat sig hela dagarna. Gos pos. 


Hairå. 

Av Frida - 7 december 2011 09:36

Heui.


En fin bild som Dennis tagit.


Hairå.  

Av Frida - 6 december 2011 20:55

Hai.


Tisdag men har känts som onsdag hela dagen. Inte bra. Eller vad spelar det för rollo egentligen? haha. Har varit en rätt så normal dag. Slutade lite tidigare bara vilket absolut inte gjorde något. Pluggade kemi efter skolan och lite matte. Hade väl egentligen behövt plugga mer matte än kemi men nu blev det inte så. Läste ett kapitel i fysik boken också. Energi verkar inte vara det lättaste. Hua. Ska ha en fin jul. Försöka inte tänka på skolan. Har bara ett prov nu innan jul men massor efter. Mm. Tänker i alla fall på jordgubbar och gröna stjärnor. Tycker det kan komma lite snö på riktigt nu. Alltså snö som stannar kvar på marken. Imorgon måste jag ta tag i angle på riktigt. Vill inte det. Men eftersom att det är det enda som återstår nu så har jag inget val. Aja, bara att ta tag i saken. Oojojoj. Nu gick tiden plötsligt väldigt fort helt utan anledning. Vet att jag inte skrivit speciellt roligt de senaste dagarna. Blev nog inte så mycket bättre idag heller, tyvärr. Ska göra mitt bästa för ett bättre inlägg så fort jag har inspiration i huvudet. Haha. Eller det här hänt något kul. 


Kaleidioskopet. Vet ni vad det innehåller för färger? Kanske inte. Jag tänkte i alla fall berätta nu vad jag har för färger i mitt kaleidioskop. Grön, såklart. Brun. Blå och lite grått. Ögonens färger helt enkelt. Har varit helt fast i ögon ganska länge nu som ni säkert märkt. Tycker ena dagen att det är fantastiskt med gröna ögon. Nästa dag, som idag, är det helt fantastiskt med bruna ögon. Rätt som det är är det dags för blått också. Och jag har lärt mig att gilla mina egna ganska grå ögon. Tog dock ett tag. Förresten visste ni att det korrekta heter blå ögon. Inte blåa. Sen jag fick reda på det tycker jag det låter jättekonstigt när någon säger blåa. Blå ska det ju vara. Tycker mitt huvud då i alla fall. Haha. Var en svenskalärare som berättade det där en gång för längesedan så om det är 100% korrekt vet jag inte men man kan ju hoppas. Hihi. 


Se där. Så mycket man plötsligt hade i huvudet. Bra va? Toppen! 


Hairå. 

Av Frida - 5 december 2011 21:12

Hei hei.


Är så trött så jag kanppt orkar hålla ögonen öppna. Ska bli fantastiskt skönt att få lägga sig. Har varit en vanlig normal måndag idag. Lite trött bara. Har varit lite utmanare och så idag. Fick åtta poäng och känner mig jättenöjd med det. Tror inte att jag vinner men var kul att vara med på i alla fall. Ni vet inte vad jag pratar om, haha. En liten grej bara. Ser inte fram emot nästa onsdag. Hujeda mig. Jaja. Ajajaj. Hajja! Fallande flingor. Mums. Snart är det lucia. Sankta Luciiia. Äash. Haha. Åt lite lussebulle idag. Yums. Å pepperkaka såklart. Jao. Trallilallaa. Haha. God natt nu tror jag.


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards