Alla inlägg under april 2011

Av Frida - 21 april 2011 21:41

Hei.


Jag får skavsår i munnen! Ajoo. Programmerings provet gick väl inte precis sådär jättebra. Hade inte väntat mig det heller men nu är det i alla fall över. Aldrig mer C++! Känner mig sådär löjligt glad igen. Hihih. Påsklov nu ju! Det är varmt och välkommet. Imon vet ni vad jag ska göra då? köpa en stor jädra skål påskgodis. Yums mums. Påsk är enda gången på året jag verkligen mumsar i mig godis. 


Nu måste jag gå ner borsta tänderna, placera in den som skaver. Uä. Vill ni veta nåt mer jag ska ägna mig åt imon? Hihi. Gå på upptäcksfärd och se om jag ihttar några vitsippor. Vet att det finns massor för såg dem nämligen förut idag. Hihi. Det hör våren till med vitsippor. Nu tänker niu säkert ska hon inte fira påsl med hela stora feta släkten? men siddu så är det inte i min familj. Vi firar på höjden lite smått här hemma men moder och fader jobbar hela påsk helgen så det blir inte så i år. Det gör inte mig nåt, jag klarar mig bra ändå! Förresten så har jag ingen stor tjock släkt. Den är väldigt liten faktiskt. 


Hajrå!

Av Frida - 21 april 2011 10:35

Hei.


Sitter in the skola. Typ alla är på dansensdag utom vi. Fasar å bävar inför programmeings provet som är snart. Huu. Slutprov och tänk sen är det äntligen över! Härligt. 


Sen idag ska jag gå hem. Är sjukt sugen på massa påskgodis också. Får väl se kanske köper pöskgodis sen. Förresten gjorde jag påsknaglar förut. Hihi. Gult, lila och grönt. Fint. Hahahahahhihiih. 


Hm. Ska strax äta. Undrar vad den härliga skolmatsalen bjuder på idag då? Hoppas något godare än igår då det var näst intill vidrigt. If else. Programmering!! Blä. Nu ska jag gå någonstans, gräva ner mig, kanske det blir på botten av en sjö. Sedan kommer jag stiga upp igen när klockan är halv 2 och provet är över.


Hairå. 

Av Frida - 20 april 2011 20:40

Hei.


VARNING! Rörigt inlägg. Men fortsätt gärna läsa ändå!


Hmpff. Sitter här, snurrar runt i min stol och lyssnar på Håkan Hellström. Bra musik ju. Verkligen avskydde honom förut men saker förändras ju med tiden. Tur det. Tänka, blänka, svänka. Sakna. Imon blir det äntligen påsklov! Det behövs otroligt mycket. Bl, bla, bla. Vilket rörigt inlägg. Äsch, de gör väl inget. Tänker å blänker. Lever men drunknar snart. Havets botten full av bubblande små fiskar. Onödigt och ändra på det man gillar. Glá påsk imon då. Livet i ett påskägg kanske. Tänker å blänker alldeles för mycket. På botten av den djupa sjön. En simmmande bubblande fisk. Förvandlingen sker snabbt. En flaxande fågel flyger. Landar på en gren. Snipp. Snapp. Snut. Sagan var slut men jag tänker vidare. 


Livet är en gåta. Glömma, älska och förlåta? nej. Träffa, älska, gråta? mer så. Helst ska man väl stanna vid älska. Annars är det nog inte så roligt. Behöver vädra tankarna lite känner jag. Glad musik i örat påverkar hela själen. Allt kan inte vara perfekt. Man kan inte rå för att man inte passar med allt. Att man kanske inte tål vissa människor. Rostad macka med svettig salamikorv? 


Det gröna ögat återvänder hela tiden. Försvinn ut, glöm och dröm. Äsch, ingen idé att ens försöka. En bok i hyllan faller isär. Sidorna öpnnas. Som en öppen bok. Knasiga ord på ett papper. Hmhm som mina katter. Waow. Jag återkommer hela tiden till katterna eller karamellerna. Första gången var någon gång i höstas på en tråkig samhälls lektion. Sen dess har speciellt karamellerna följt efter mig i huvudet. Solsken. 


Doften av grill och campinng. Mm. Är det bara jag som tänker på amping en varm sommarkväll när jag känner doften av grill? Skulle inte tro det mena veta säkert kan man ju aldrig. En ö i havet. Ön med klippor som strand. Staden i mina tankar.


Tärningar. Hur stor är sannolikheten egentligen att få en sexa? Högsta talet på tärningen? Sannolikheten är ungefär 17% att få en sexa varje gång du slår en tärning. Lika stor att du får en etta. 50% sannolikhet att du får ett tal som är en fyra eller högre. Intrresant med lite sannolikhetslära mitt upp i alla tankar. Rensa tankarna med siffror kanske vore något. 


Inläggen har blivit längre på senare tid. Undrar om det uppskattas? Om inte säg till så ska jag se till att dra ner på orden. Det kan nog dock bli ganska svårt. Vi får väl hoppas att det uppskattas. Annars är det väl bara att sluta läsa. Det kan väl inte vara så svårt? lättare än att dra ner på orden i alla fall.


Heidå.

Av Frida - 19 april 2011 20:50

Hai.


Sitter här och tänker på gröna ögon. Idag har varit en vanlig tisdag dag. Idrottsprovet var förvånansvärt lätt men vet ändå inte om det gick så bra. Men de gick inte dåligt i alla fall och det är ju bra. Haha. Imon är det bokredovisning på svenskan. För er som inte vet har jag läst Postcard killers. Har ännu inte läst de allara sista sidorna men det jag läst hittills har varit bra. Blodigt och så. Hehe. I alla fall så började jag med att välja uppgiften skriv ett brev till författaren. Gjorde det men blev inte riktigt nöjd så då valde jag välj en händelse i boken och skriv en artikel om. Artikeln blev väldigt bra faktiskt så redovisnings grejjset imon kommer bli bra bra fin fin tjingeling! 


Vissa saker bara är finare än andra. Vissa saker bara gillar man mer än andra. Vissa saker bara snöar man in på. Vill ni veta vilken min insnöing är just nu och har varit rätt länge? Gröna ögon. Ohoio. Om jag skulle få förändra en sak med mitt utséende skulle det vara min ögonfärg. Tänk gröna ögon. Fantastiskt. I det gröna ögat. 


Heidå.

Av Frida - 18 april 2011 20:53

Hej.


Jag är jättetrött och det har varit en jobbig dag full med kunskap som ska in i huvudet. Kände mig fantastiskt aktiv på teknike idag, fast de är jag för det mesta där. Var även ganska duktig på matte för att vara en måndag eftermiddag. Stannade kvar efter skolan sen också och programmerade. Tror inte jag lärde mig någonting av det men men. Till silst så är det idrotts prov imon och det kommer nog inte att gå toppen. Aja idrott är väl inte dirket det viktigaste ämnet. 


   Katten heter Siri.


Heirå.

Av Frida - 17 april 2011 21:36

Tjo!


Har varit fantastikst fint väder idag också. Jag har pluggat lite. Skrev engelska texten det första jag gjorde idag medans jag fortfarande var färsk ihuvudet. Det gick ganska bra faktiskt. Läste igenom idrotten en gång och har faktiskt vänt blicken mot programmeringen lite också. Duktigt av mig. 


Jag har gjort lite påsk fint här idag också. Påskris hör till och det blev lika fint i år som det brukar. Bild kommer senare när det verkligen är påsk. Mormor och morfar kom hit också och jag fick en påsk kyckling av dem. Snällt. 


På tal om något helt annat så är det vissa som tycker det är sommar nu. Det håller jag verkligen inte med dig. Visst termometerns grader kanske visar 20 men det krävs mer för att det ska vara sommar. Gå ut och ställ dig någonstans och känn efter? Känns det som sommarluft? nej just det luften känns annorlunda på sommaren och den känns inte så än. Och medans du ändå står där ute kan du titta dig omkring. Titta riktigt ordentligt, är träden gröna? Ser du några blommor? Har du klippt gräsmattan än? just det, det stämmer inte heller. Det måste gå att svara ja på samtliga frågor innan det är sommar. Det är så jag tycker alla andra får ju självklart tycka som de vill. 


Jag har åkt moppe idag igen också. Trevligt, trevligt! Blev en tur till fågeltornet, glass på donken och lite sådant. 


   

     Från fågeltornet.


Imon är det måndag och long day.


Hairå!

Av Frida - 16 april 2011 21:30

Hai.


Lyssna på Lexia, otroligt bra!


 

Basements - Lexia


Heirå.

Av Frida - 16 april 2011 21:08

Hai.


Har varit fantastiskt fint ute idag! Tänk så fint Sverige är. Vem vill sitta inne och plugga i det här vädret liksom? Jag läste igenom idrotten sen fick det faktiskt vara nog, jag gör resten imon. idag har jag istället varit ute och åkt moppe med Louise och Rasmus. En riktigt trevlig långtur blev det. Jag gillar att man får de då mycket när man är ute och åker moppe. Vissst ser man mycket när man åker bil också men det är ju en helt annan känsla när man sitter på moppen. Såg massor av fina tussilagor i dikena idag. Vackert! 


Den här lördagkvällen har jag spenderat i hemmet. Grillad mat, kubb med familjen och den soliga fotöljen. Jag njuter verkligen när jag sitter där i fotöljen och bara slappnar av. Haha. 


   Bild från fotöljen. 


Snart är det påsk också. Den är varm och välkommen! 


Heidå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards