Alla inlägg den 6 april 2011

Av Frida - 6 april 2011 21:16

Hai.


Pappa fixade stationära datorn idag, med lite hjälp från mig. Haha. Nu behöver jag inte oroa mig för det. Bra, bra. Den här dagen har varit rätt bra faktiskt. Det var ju som sagt kemiprov och det gick okej bra. Kunde faktiskt ganska mycket så jag hoppas på okej resultat. Det händer ofta på kemiprov att jag får snilleblixtar. Haha. Snilleblixt för mig innebär att jag plötsligt kommer på något jag trodde att jag inte kunde. Så var det idag. Hihih. 


Vill ni veta något som skrämmer mig? (Blää stadium reklamen på spotify). Vi har fysik prov nästa vecka och jag är livrädd för det. Vi har typ nyss börjat med kapitlet känns det som och jag kan eller fattar nästan ingenting. Någon ska råplugga fysik i helgen hör jag. Haha. Hade några teknik uppgifter som egentligen skulle vara klara till imorgon också men har verkligen inte rokat gjort dem. Idag var det långdag och av någon mystisk anledning satte jag mig med engelskan när jag kom hem. Engelska uppgifterna var inte förns till på tisdag. Vad tänker jag med egentligen? Inte huvudet idag i alla fall. Inte bra proriterat av mig att sätta mig med engelskan när tekniken ä till imon! Jaja, får väl skylle mig själv och ta tekniken i helgen i stället. Nu är det tjing, tjong, fillefjong!


Heidå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards