Alla inlägg den 13 april 2011

Av Frida - 13 april 2011 21:02

Hei.


Idag har jag varit fantastiskt trött och är så fortfarande. Vet inte varför men vissa dagar måste man ju vara det också. I the school today så hade vi programmering. Ni vet vad jag tycker om det men idag gick det bättre än det brukar. Lyckades fixa två funktioner som jag trodde att jag verkligen inte skulle kunna. Men, men det visar hopp om att det kanske kommer gå lite lite grann på provet nästa vecka. 


Imon är det fysikprov. Har pluggat till det idag. Två fysik lektioner i skolan inklusive plugg här hemma så det kan inte gå helt botten. Annars i skolan så har vi börjat sett på en tre timmar lång film på svenksan. Den handlar om det antika Grekland. Roligt eller hur? nej inte dirket. Visst jag gillar Grekland men då menar jag gillar sola, bada och maten där. Inte deras historia. 


Vi slutade faktiskt tre idag. Egentligen är det kvart över fyra på onsdagar men kemin var inställd. att man slutar tre innebär ju inte att man nödvändigtvis styr kosan hemmåt då. Nej, nej jag satt faktiskt kvar i skolan och försökte plugga lite. Det gick väl inte så där toppen jättejättebra. Skrattade mest. Haha. Lyckades ändå ta mig igenom kemi sidorna och testade mig på nåt antiken grejs. Lärde mig ordet måttfull. Insåg senare när jag kom hem att jag faktiskt är ganska måttfull av mig. Det ni! 


Vill ni veta en grejj? Min lite tantiga sida kom fram idag också. Satte mig faktiskt ner och löste lite korsord. Det är trevligt och bra tidsfördirv. Inte dirket för att jag ha så mycket tid så jag måste fördriva den men det blev så i alla fall. Massa saker jag har gjort idag faktiskt. Insåg att jag har skrivit ett längre inlägg än jag brukar också. Det är bra! Åtminstone för den som gillar att läsa. 


Snart ska jag krypa ner i sängen och bota min trötthet. Lyckönskningar till mig själv i morgon på provet! Lycka till Frida! Förresten det här hör inte till ämnet menvisst vore det som en kul idé att skriva ner sina drömmar. Så kan man gå tillbaka sen och titta på allt tokigt man drömt. Det ska jag nog börja med. Jag läser en så underlig bok just nu. Den är väldigt bra men fantstiskt underlig. Exempelvis finns det någon som döper sin unge till Barbara Ann? nej knappast. Haha.


Hejdå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards