Alla inlägg den 15 april 2011

Av Frida - 15 april 2011 20:52

Hei.


Alltså det här har inte med någon eller något att göra jag bara kom att tänka på det nu. Människor som frivilligt ställer sig på scen måste ju vara ute efter uppmärksamhet. Antagligen tycker jag så för att jag själv är en människa som inte alls gillar att få folks uppmärksamhet riktad emot mig. 


Nu till hur dagen har varit. Det har varit bra idag. fick reda på resultatet på fysik provet. Det gick okej, hade kunnat gått bättre men även sämre så jag ska vara nöjd. trevligt med chipssmulor i bh:n. Eller inte. Haha. I alla fall så var dagen bra. Gjorde väl inget speciellt. Jag satt och löste ett korsord nu för en stund sedan och då kom det ett så bra ord: järnek. Hör, lyssna och njut. Jag gillar ord och sånt. Hihi. Järnek liksom hårt som järn och mjukt som kärlek. Helt enkellt perfekt!


Förresten så är jag väl inte den enda som är upprörd över vad som kommer att hända med Spotify? Begränsade timmar för free användarna. Vilket skit. Jag har kikat runt lite på internet och ändrat lite uppfattning om det här med att betala för Spotify. 49 kronor i månaden är inte dyrt för tusentals låtar dock känns det dyrt när man fått alla de där tusen låtarna gratis innan. Jag har letat lite på internet efter gratis alternativ till Spotify också och sitter just nu och testar Grooveshark. Måste säga att det är väldigt bra faktiskt. Spotify har ett stort utbud av musik men Grooveshark har ett ännu större utbud. Har hittat flera artister på Grooveshark som antingen inte finns på Spotify eller som funnits där men inte längre. Tillexempel älskade Eyes set to kills första album beslutade sig ju Spotify för att ta bort av någon dum konstig anledning, men det finns på Grooveshark. Najs alltså med större utbud av musik. Man kör dock Grooveshark genom webbläsaren vilket jag inte riktigt gillar. Det känns lite rörigt ibland också men det är nog en ovana som jag brukar uppleva när jag använder något för första gången. I det stora hela tycker jag ändå att Grooveshark är ett bra altternativ till Spotify och jag kan nog komma att hänga här en hel del om Spotify begränsar antalet timmar för free användarna.  


Fin diskussion jag fick till där. Haha. Helgen som kommer nu kommer att bestå till en stor del av plugg men även annat hoppas jag. Trevlig helg lilla järnek, jag önskar dig mycket kärlek!


Heirå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards