Alla inlägg under april 2011

Av Frida - 7 april 2011 21:32

Hei.


Jag gillar torsdagar. Wihi. Dagen har väl varit ganksa så vanlig. Stackars våran programmerings lärare idag. Nästan ingen gjorde det man egentligen skulle. Folk satt och typ tittade youtube istället. Vilket ju är mycket roligare än programmering. Ehm. Jum jum. Vet inte vad jag ska skriva idag. Imon är det fredag det är trevligt! I helgen blir det en sådan därtråk helg med plugg. Livet i en sockerskål fylld med sockerkristaller. Vet ni vad det är som bryts när isen smälter? Nähä, men det vet minsann jag. Det är såklart vätebindningarna. Fy vad tråkig grejj att skriva men nu vet ni det i alla fall. Sitter här på min stol, tänker och blänker. Äh nu ska jag sova, eller ska läsa lite först. Boken är rätt spännande faktiskt och passar bra att läsa innan man ska sova!


God natt.

Av Frida - 6 april 2011 21:16

Hai.


Pappa fixade stationära datorn idag, med lite hjälp från mig. Haha. Nu behöver jag inte oroa mig för det. Bra, bra. Den här dagen har varit rätt bra faktiskt. Det var ju som sagt kemiprov och det gick okej bra. Kunde faktiskt ganska mycket så jag hoppas på okej resultat. Det händer ofta på kemiprov att jag får snilleblixtar. Haha. Snilleblixt för mig innebär att jag plötsligt kommer på något jag trodde att jag inte kunde. Så var det idag. Hihih. 


Vill ni veta något som skrämmer mig? (Blää stadium reklamen på spotify). Vi har fysik prov nästa vecka och jag är livrädd för det. Vi har typ nyss börjat med kapitlet känns det som och jag kan eller fattar nästan ingenting. Någon ska råplugga fysik i helgen hör jag. Haha. Hade några teknik uppgifter som egentligen skulle vara klara till imorgon också men har verkligen inte rokat gjort dem. Idag var det långdag och av någon mystisk anledning satte jag mig med engelskan när jag kom hem. Engelska uppgifterna var inte förns till på tisdag. Vad tänker jag med egentligen? Inte huvudet idag i alla fall. Inte bra proriterat av mig att sätta mig med engelskan när tekniken ä till imon! Jaja, får väl skylle mig själv och ta tekniken i helgen i stället. Nu är det tjing, tjong, fillefjong!


Heidå.

Av Frida - 5 april 2011 20:54

Hai.


Nu skriver jag första inlägget från laptopen. Den funkar fin fint. Något som dock inte funkar fin fint är att få igång det trådlösa nätverket på den stationära datorn. Pappa är deppig och jag vet inte vad jag ska göra. På något sätt måste det ju gå att få igång i alla fall även om det känns som att jag testat allt. Aja. 


Den här dagen har väl varit ganska bra. Hade kort dag i skolan. Slutade faktiskt ett, något som typ aldrig händer. Då gick jag hem, eller jag cyklade väl egentilgen. Haha. Gjorde samhälls uppgiften vi fått och pluggade lite till kemiprovet som är imon. Det kommer säkert vara ett jättestort prov för känns som att kemiproven brukar vara stora. Hoppas det går bra i alla fall. Känns väl inget vidare men vi hoppas att jag kan mer än det känns som. 


Hairå.

Av Frida - 4 april 2011 20:48

Hei.


Det var som sjutton att jag fyller sjutton idag! Grattis på mig själv. Bara tre år kvar till 20 nu då. Dagen har varit bra och tack till alla som sagt grattis. Vill ni veta vad det var i paketet jag fick igår? självklart att ni vill. Hm, det var en laptop! Precis vad jag hade önksat mig för mig själv. Hade dock inte sagt något till varken mamma eller pappa men det verkar som att dem kan läsa mina tankar. Hihi. Tack så mycket! Bara trådlöst nätverk i huset som fattas nu då och det är på gång. Inom en vecka borde det vara fixat. Wihiihi.


Vet ni vad jag satt och drömde om idag? Påsklov, en solvarm fåtölj, en stor skål med påskgodis och en bra bok. Fantastiskt vad det skulle vara härligt just nu. Titta ett år tillbaks i bloggen så får ni se just det. Härligt! Nu ska jag njuta sista timmarna av min sjuttonårsdag. 


Hajrå!

Av Frida - 3 april 2011 20:56

Hei.


Varför har jag setat här i fem minuter och lyssnat på någon usel Ciggarettminut låt. Det kan man ju fråga sig men nu spelas i alla fall bra musik i mina öron. Idag ni har jag fått presenter. Hihihiha. Mormor och morfar var här och firade också blev det lite för fira från mamma och pappa. Fick 500 kronor och tulipaner av mormor och morfar. Snällt och fina blommor. Vad mammas och pappas paket innehöll tänker jag inte berätta förens imon. Hihi. Överraskning! Jag bakade tårta idag också. Grekisk youghurt och lemoncurd tårta. Yums! 


Igår hade jag en toppen kul kväll med Louise och Rasmus. Vi åt tacos. Gott! Tappande gurkor. Haha. Jag fick en kaktus och en muffinsbok. Passar mig perfekt. Och så hade Rasmus och Louise bakat en jättegod tårta. Vi moffsa i oss alltihop och gott var det! Hhihi. 


  Tårta! Helt totalt utan grädde. 


  Paket. Innehållet berättar jag imon. 


Imon fyller jag då 17! Grattis på mig själv i förskott. Whihihi. 

Heirå!

Av Frida - 2 april 2011 17:33

Hei.


Slänger in ett snabbt litet blogg inlägg nu då det inte blev något igår. Snart kommer Rasmus och Lousie hit och äter tacos med  mig. Mums, mums! Det ska bli super kul och trevligt. Var nyss upp och försökte lägga på överkastet på sängen. Det gick sådär bra när man hade en livsfarlig lite tiger i sängen. Haha. Tigern var då Siri som tycker det är fantastiskt kul att vara med när man bäddar sängen. Fic mig några klor i handen men annars blev det rätt bra tillslut. 


Jag har varit till Borlänge med mamma idag. Köpte ett par jeans och en fin väska. Perfa, perfa. Behövde verkligen nya jeans och hittade ett par som satt helt jädra perekt. Imon kommer mormor och morfar hit och firar Frida födelsedag. Hihihi. Om två dagar är jag 17! Tänka sig så fort det går. 


Nu lär jag in i köket och diska skärbrädor. Roligt. Elelr inte. Hahaha. 


Hare gött igelkött!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards