Alla inlägg under april 2011

Av Frida - 15 april 2011 20:52

Hei.


Alltså det här har inte med någon eller något att göra jag bara kom att tänka på det nu. Människor som frivilligt ställer sig på scen måste ju vara ute efter uppmärksamhet. Antagligen tycker jag så för att jag själv är en människa som inte alls gillar att få folks uppmärksamhet riktad emot mig. 


Nu till hur dagen har varit. Det har varit bra idag. fick reda på resultatet på fysik provet. Det gick okej, hade kunnat gått bättre men även sämre så jag ska vara nöjd. trevligt med chipssmulor i bh:n. Eller inte. Haha. I alla fall så var dagen bra. Gjorde väl inget speciellt. Jag satt och löste ett korsord nu för en stund sedan och då kom det ett så bra ord: järnek. Hör, lyssna och njut. Jag gillar ord och sånt. Hihi. Järnek liksom hårt som järn och mjukt som kärlek. Helt enkellt perfekt!


Förresten så är jag väl inte den enda som är upprörd över vad som kommer att hända med Spotify? Begränsade timmar för free användarna. Vilket skit. Jag har kikat runt lite på internet och ändrat lite uppfattning om det här med att betala för Spotify. 49 kronor i månaden är inte dyrt för tusentals låtar dock känns det dyrt när man fått alla de där tusen låtarna gratis innan. Jag har letat lite på internet efter gratis alternativ till Spotify också och sitter just nu och testar Grooveshark. Måste säga att det är väldigt bra faktiskt. Spotify har ett stort utbud av musik men Grooveshark har ett ännu större utbud. Har hittat flera artister på Grooveshark som antingen inte finns på Spotify eller som funnits där men inte längre. Tillexempel älskade Eyes set to kills första album beslutade sig ju Spotify för att ta bort av någon dum konstig anledning, men det finns på Grooveshark. Najs alltså med större utbud av musik. Man kör dock Grooveshark genom webbläsaren vilket jag inte riktigt gillar. Det känns lite rörigt ibland också men det är nog en ovana som jag brukar uppleva när jag använder något för första gången. I det stora hela tycker jag ändå att Grooveshark är ett bra altternativ till Spotify och jag kan nog komma att hänga här en hel del om Spotify begränsar antalet timmar för free användarna.  


Fin diskussion jag fick till där. Haha. Helgen som kommer nu kommer att bestå till en stor del av plugg men även annat hoppas jag. Trevlig helg lilla järnek, jag önskar dig mycket kärlek!


Heirå!

Av Frida - 14 april 2011 21:25

Hei.


Den här torsdagen har varit solig och fin. Det kändes som att fysik provet gick rätt bra. Om det verkligen gick bra får vi dock inte veta förens jag vet resultatet. Hoppas jag får veta det imon! Annars var det inget speciellt idag. Har varit utit i solen och haft det bra efter skolan. Något som är bra är: En solvarm fotölj, en tidning, en bok och en kiwi. Bara den stora skålen påskgodis som saknades. Den infinner sig nog nästa vecka då det ju är påsk! På tal om annat så om en vecka är kursen i programmering över. Äntliiigen! Sen kan jag glömma allt som har med peogrammering och göra och behöver aldrig mer hålla på med det. Whih. 


Hairå.

Av Frida - 13 april 2011 21:02

Hei.


Idag har jag varit fantastiskt trött och är så fortfarande. Vet inte varför men vissa dagar måste man ju vara det också. I the school today så hade vi programmering. Ni vet vad jag tycker om det men idag gick det bättre än det brukar. Lyckades fixa två funktioner som jag trodde att jag verkligen inte skulle kunna. Men, men det visar hopp om att det kanske kommer gå lite lite grann på provet nästa vecka. 


Imon är det fysikprov. Har pluggat till det idag. Två fysik lektioner i skolan inklusive plugg här hemma så det kan inte gå helt botten. Annars i skolan så har vi börjat sett på en tre timmar lång film på svenksan. Den handlar om det antika Grekland. Roligt eller hur? nej inte dirket. Visst jag gillar Grekland men då menar jag gillar sola, bada och maten där. Inte deras historia. 


Vi slutade faktiskt tre idag. Egentligen är det kvart över fyra på onsdagar men kemin var inställd. att man slutar tre innebär ju inte att man nödvändigtvis styr kosan hemmåt då. Nej, nej jag satt faktiskt kvar i skolan och försökte plugga lite. Det gick väl inte så där toppen jättejättebra. Skrattade mest. Haha. Lyckades ändå ta mig igenom kemi sidorna och testade mig på nåt antiken grejs. Lärde mig ordet måttfull. Insåg senare när jag kom hem att jag faktiskt är ganska måttfull av mig. Det ni! 


Vill ni veta en grejj? Min lite tantiga sida kom fram idag också. Satte mig faktiskt ner och löste lite korsord. Det är trevligt och bra tidsfördirv. Inte dirket för att jag ha så mycket tid så jag måste fördriva den men det blev så i alla fall. Massa saker jag har gjort idag faktiskt. Insåg att jag har skrivit ett längre inlägg än jag brukar också. Det är bra! Åtminstone för den som gillar att läsa. 


Snart ska jag krypa ner i sängen och bota min trötthet. Lyckönskningar till mig själv i morgon på provet! Lycka till Frida! Förresten det här hör inte till ämnet menvisst vore det som en kul idé att skriva ner sina drömmar. Så kan man gå tillbaka sen och titta på allt tokigt man drömt. Det ska jag nog börja med. Jag läser en så underlig bok just nu. Den är väldigt bra men fantstiskt underlig. Exempelvis finns det någon som döper sin unge till Barbara Ann? nej knappast. Haha.


Hejdå.

Av Frida - 12 april 2011 20:44

Hei.

Jag har ont i huvudet. Huu. Dagen har i alla fall varit bra. Har inte gjort nå särskilt. Känner inte för att blogg. Jag lyssnar på gammal musik. De är bra de också. Jag vill ha Maj, precis som igår. Månaden Maj. De ska bli så härligt med sommar lov. Jag längtar till Grekland. Blöö. Massa onödigt snack bara. 


Pö dö.

Av Frida - 11 april 2011 21:14

Helio.


Kände en otrolig trötthet inta kroppen nu. Ska bli skönt att sova. Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt. Det hände inget speciellt där idag. Jo, jag fick veta resultatet på kemiprovet och det gick mycket bättre än jag trodde det skulle gjort! Bra va? såklart. Hihi. Efter skolan pluggade jag engelska. Gick inget vidare eller jo ibland, ibland inte. Eller det var vissa saker som var rätt lätta andra som var stört omöjliga. Huu, jag längtar inte till nationella i engelska kan jag ju säga. 


Sen åkte jag moppe med Rasmus och Louise också. Fantastiskt härligt att moppen har fått komma fram igen. Fick nästan lite sommarkänsla ett tag idag! Jag vill ha sommar nu. Men först är det ju påsk. Vet ni vad jag längtar till? 24:e Maj! 23:e är det nationella i matte B. Vet inte varför jag längtar till just 24:e men Siri fyller år då så det verkar som ett bra datum att längta till. Förresten så älskar jag försommaren. Det är bästa tiden på året enligt mig!


Booom, boom, boom, bommeli, bombom! 


Hmhmhmhm. Olioooooo.

^,^


Heirooo.

Av Frida - 10 april 2011 21:00

Hei.


Idag har jag pluggat fysik. Det gickrätt bra faktiskt. Har petat ner några tomat frön i jorden också. Jord inomhus då det är för kallt ute än. Det var dagen idag det. Inte speciellt kul.


Bion igår var i alla fall jättebra! Vi såg Hur många lingon finns det i världen? om jag inte skrev det igår. Bra och rolig film. 


Man förändras hela tiden, även om man inte tror det. 


Imon är det måndag. Känns väl helt okej, jag har inget emot måndagar även om den hör till de sämre dagarna i veckan. Det var det det. Trök i sin gröt vad tråkigt. 


Hejdå!

Av Frida - 9 april 2011 11:54

Hai.


Jag har precis städat rummet. Damm, damm. Innan det så skrev jag klart min PM. Känner mig ganska nöjd med den faktiskt. Snart ska jag gå ner och titta ut på altanen. Känns som att det kan vara ganska varmt där idag då solen ju skiner för fullt. Snart är det äntligen sommar! Jag måste som sagt plugga fysik också. De känns inge roligt men ska ta tag i det om en liten stund.


Ikväll ska jag på bio med Louise. Roligt! Hoppas filmen är bra också. När var jag på bio sist egentligen? måste vara mer än ett halv årsen. Japp, japp. Jag är godissugen. Hihi. Tänk va gott med typ glasstårta! Haha, de är inte ens godis ju men i alla fall de blev jag sugen på nu. Hiih.


Hajrå.

Av Frida - 8 april 2011 20:37

Hei.


Livet en fredag i april. Dagen har väl varit bra. De flesta dagarna är ganska bra för mig. Känns väldigt skönt med helg. FASEN, jag glömde programmeringsboken i skolan. Jag som hade tänkt att faktiskt vara duktig och plugga sånt den här helgen. Aja det får väl bli nästa helg då, har så jag klarar mig. Fysik som in i helskotta blir det hela helgen. Och måste skriva klart PM:et/en till svenskan. Ni hör ju helgen är fullspäckad. 


Pfft, ouff, är det enda jag kan säga om vissa saker. 


Jag har en katt i sängen. Hon heter Sirr sirri birr. Fast egentligen heter hon bara Siri men jag kallar henne Bertil och Berra. Hon är snäll, fyller snart nio år och kom in i mitt liv den 26 augusti 2002. Då var hon liten, nyfiken och hade stora öron. Nu är hon en hejjare på att klättra i träd och tigger alltid mat när man äter. Siri är min knäppa, älskade katt med en fin ståtlig svans som nästan alltid står rätt upp med liten krok på!


Hej då!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards